To by bardziej pasowało do jakiejś płyty z muzyką polską.
Czartogromski pisze: ↑12-02-2022 17:57:03
Ciekawe kiedyż w końcu Hebius polubi pieśni Schuberta?
Przecież już pisałem, że walczę z pokusą na szczęście na okładce dominuje krajobraz, więc mam spore szanse uniknąć zakupu.
Ostatnio zmieniony 12-02-2022 18:21:14 przez Hebius, łącznie zmieniany 1 raz.
Donald Tusk: To są biedni ludzie, którzy szukają swojego miejsca na ziemi. Nie trzeba robić takiej obrzydliwej, ponurej propagandy wymierzonej w migrantów, bo to są ludzie, którzy potrzebują pomocy.
a ja poszukałem od razu, jak się tylko te okładki objawiły w topiku.
Donald Tusk: To są biedni ludzie, którzy szukają swojego miejsca na ziemi. Nie trzeba robić takiej obrzydliwej, ponurej propagandy wymierzonej w migrantów, bo to są ludzie, którzy potrzebują pomocy.
Anna Prohaska kapitalna Morgana w "Alcinie" z Jaroussky'm.
Prąd miałem już wczoraj wieczorem o dziewiętnastej. Z netem zeszło trochę dłużej, dopiero dziś się pojawił, przed szesnastą. Ale już ostrzegają przed kolejnymi wichurami, które mogą przyjść z nocą.
A tymczasem, zanim pojawią się jakieś odjazdowe okładki, okładka nieodjazdowa:
Niestety, Giulio Biddau nie wziął pod uwagę nawrócenia się przez Marcina na klawesyn, w związku z czym ma nieduże szanse pojawić się w innym miejscu naszego intelektualnego i opiniotwórczego forum.
Administracja powinna odebrać Marcinowi prawo do wklejania obrazków na forum. Tylko nie wiem/nie pamiętam, czy to się da jakoś załatwić od strony technicznej