Uwielbiam Do I Love You
Nieee, Zwyrzykowski to wzorzec radiowej kompetencji, słucham do z przyjemnością. Razem w Furtakiem zatrudnili w Dwójce innego młodzieńca, prowadził na początku "Słowem gramy"; ale chyba ktoś się zorientował, że kolega się nie nadaje, bo już nie prowadzi. A zamiast Furtaka lepiej by się sprawdził syntezator mowy, może chociaż nazwiska francuskie wymawiałby poprawnie.
Aaaa, zapomniałem dodać, że rozmowa z tobą zawsze, nawet jeśli dyscyplinująca
Niestety nie znam się tak na Jazzie, lubię jego głos i to mi wystarczy, a Lady Gaga w Jazzowych numerach brzmi dla mnie jeszcze lepiej niż w popie, wiec łykam jak pelikanCzartogromski pisze: ↑04-12-2022 09:49:56 Fajna okładka. Aczkolwiek zawsze mnie zastanawia, co - poza wiekiem - stanowi o pozycji Tony'ego Benneta, bo jako wokalista wydaje mi się więcej niż przeciętny![]()
Jezus Maria! Dzisiaj dopiero tak dokładniej posłuchałem Karola Furtaka.Czartogromski pisze: ↑03-12-2022 11:40:59Netflix zaordynowałem sobie na bezsenność. Raczej nie usypia, ale zawsze to lepsze, niż patrzenie w sufit. Albo słuchanie o 3 w nocy Karola (Kamila?) Furtoka* w Dwójce.
*Albo tego drugiego, Hebius pewnie wie, o kogo chodzi.
Mazurek budzi mnie codziennie rano o godzinie 8.Hebius pisze: ↑09-12-2022 22:05:04Jezus Maria! Dzisiaj dopiero tak dokładniej posłuchałem Karola Furtaka.Czartogromski pisze: ↑03-12-2022 11:40:59Netflix zaordynowałem sobie na bezsenność. Raczej nie usypia, ale zawsze to lepsze, niż patrzenie w sufit. Albo słuchanie o 3 w nocy Karola (Kamila?) Furtoka* w Dwójce.
*Albo tego drugiego, Hebius pewnie wie, o kogo chodzi.
![]()
To ja już wolę nawet redaktora Mazurka Roberta.
(bo o wiele łatwiej unikać audycji, które prowadzi)
EMPiK pisze:Jest nam niezmiernie przykro, ale zostaliśmy zmuszeni anulować Twoje zamówienie nr CIACH
Otrzymaliśmy informację od naszych dostawców, że wyczerpał się zapas wybranych przez Ciebie produktów i na ten moment nie jesteśmy w stanie przewidzieć kiedy ponownie pojawią się w naszej ofercie.
Zachęcamy Cię do złożenia zamówienia na inny, dostępny produkt.
Skontaktuj się z nami - nasz Pracownik chętnie pomoże Ci w wyborze produktu.
Zwrotu środków za zamówienie dokonamy zgodnie z metodą płatności wybraną podczas składania zamówienia. Termin zwrotu środków wyniesie 3-5 dni roboczych.
Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację.