Steven Wilson
The Raven That Refused to Sing (And Other Stories)
album z 2013 roku
inżynierem dźwięku był tu słynny Alan Parsons
W sumie już tylko czekam na maila z informacją, że niestety przykro im ale muszą anulować zamówienie.Status produktu: Czeka na kompletację
Moje doświadczenia wskazują, że czasem to nieco trwa, ale "czeka na kompletację" oznacza, że płyta w końcu będzie. Nawet jeśli na ich stronie figuruje teraz jako niedostępna.
O! Dopiero zauważyłem, a widzę, że nastąpiła jakaś dziwna synchronizacja, bo też parę dni temu sobie nagle przypomniałem o istnieniu tego albumu (i w ogóle zespołu). Prawdę mówiąc, zawsze w sumie wolałem inną piosenkę na nim zawartą - pod wdzięcznym tytułem "Some Nights (Intro)". Bardzo niepozorna, ale to chyba mój ulubiony ich utwór w ogóle. Oddaje pewien, nazwijmy to, surrealizm percepcjicryboy pisze: ↑21-02-2023 23:23:21 Drugi album grupy Fun z 2011 r. (to już 12 lat temu!), wygrzebany w śmieciowym markecie. Cena też śmieciowa (5,00 PLN bo kupowałem w zestawie z soundtrackiem z "4 wesela i pogrzeb").
Oczywiście skusiłem się tylko dla utworu "We Are Young" ale muszę przyznać, że jest tam więcej ciekawych produkcji.![]()
A sama płyta na stronie nadal figuruje jakoStatus produktu: Czeka na kompletację
(premiera na zachodzie Europy, czyli u wydawcy była 17.02.2023)Zapowiedź,
premiera : 24.02.2023
Więc ja na razie do EMPiK-u nie pisze. Poczekam cierpliwie jeszcze przynajmniej tydzień.Wysyłka w 2 tygodnie
EMPiK pisze:Czas realizacji Twojego zamówienia nr xxx ulegnie wydłużeniu w związku ze zmianą daty premiery zamówionego przez Ciebie produktu.
Nowa data premiery to 09.03.2023
Daj nam znać, co chcesz zrobić z tym zamówieniem do dnia: niedziela, 5 marca 2023 10:07:39
Ufff!EMPiK pisze:No to jedziemy!
Twoja paczka z zamówieniem nr xxx właśnie wyruszyła w drogę do Ciebie!
Zapowiedź,
premiera : 10.03.2023