Czego teraz słucham.
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- Hebius
Re: Czego teraz słucham.
Pana Tadeusza
(ten fragment z polonezem kiedyś na pamięć umiałem)
(ten fragment z polonezem kiedyś na pamięć umiałem)
Donald Tusk: To są biedni ludzie, którzy szukają swojego miejsca na ziemi. Nie trzeba robić takiej obrzydliwej, ponurej propagandy wymierzonej w migrantów, bo to są ludzie, którzy potrzebują pomocy.
- Czartogromski
- Kontakt:
Bardzo dobre to było w słuchaniu. Podobno jest w podcastach, ale ja znalazłem tylko 3. odcinek https://www.polskieradio.pl/8/10160
- Hebius
A teraz tam nic nie ma.
Donald Tusk: To są biedni ludzie, którzy szukają swojego miejsca na ziemi. Nie trzeba robić takiej obrzydliwej, ponurej propagandy wymierzonej w migrantów, bo to są ludzie, którzy potrzebują pomocy.
- mike
- Hebius
Carl Heinrich Graun: Silla i trzy grzyby w jednym barszczu Bejun Mehta, Valer Sabadus, Samuel Marino, z których tylko Valera rozpoznaję bez sprawdzania playlisty.
- Czartogromski
- Kontakt:
Ja tylko 3 kontratenorów prawie zawsze rozpoznaję: Żaruskiego, Kubę Józka i Scholla. (Ach, no i Dominigue'a Visse'a, oczywiście
)

- Hermes
Kapłan Sadok i Prorok Natan namaścili Salomona na króla. A cały lud radował się i mówił: Boże, chroń króla, niech żyje król, niech król żyje na wieki! Amen, Alleluja!
https://youtu.be/MiXgOQ9_-RI
Polska potrzebuje Europy, ale także Europa potrzebuje Polski - Elżbieta II
Revertatur Rex Poloniae
Revertatur Rex Poloniae
- mike
- rainbow
Ja także 
"I'm just a natural flirt, but I don't see it in a sexual way. A lot of the time I'm like an overexcited puppy." (KAM) 

- Hermes
A dzisiaj transkrypcji na organyHermes pisze: ↑05-05-2023 20:08:45 Kapłan Sadok i Prorok Natan namaścili Salomona na króla. A cały lud radował się i mówił: Boże, chroń króla, niech żyje król, niech król żyje na wieki! Amen, Alleluja!
https://youtu.be/oS9C5T1UF74
Nie chcę zapraszać, ale jest mała szansa na to, że będę to grał na egzaminie dyplomowym za rok, w tej szkole, w której mam zajecia w soboty
Revertatur Rex Poloniae
Revertatur Rex Poloniae
- rainbow
@Hermes w pierwszym odruchu przeczytałam, że nie chcesz zapeszać, ale jest napisane, że nie chcesz zapraszać
.
Na prawdę, jestem pod wrażeniem. Powodzenia
Na prawdę, jestem pod wrażeniem. Powodzenia
"I'm just a natural flirt, but I don't see it in a sexual way. A lot of the time I'm like an overexcited puppy." (KAM) 

- Hermes
Miało być zapeszać, dyskelsja 

Revertatur Rex Poloniae
Revertatur Rex Poloniae
- Hebius
Ariodante à l’Opéra de Paris avec Emily D'Angelo et Olga Kulchynska
- jednak już za bardzo przywykłem do kontratenorów, by się zachwycać paniami w męskich rolach
(tutaj jest tylko Christophe Dumaux jako szwarccharakter, Polinesso, duc d’Albany)
Opéra enregistré par France Musique le 11 mai 2023 à l’Opéra Garnier, Opéra national de Paris. Coproduction avec le Metropolitan Opera, New-York.
- jednak już za bardzo przywykłem do kontratenorów, by się zachwycać paniami w męskich rolach
(tutaj jest tylko Christophe Dumaux jako szwarccharakter, Polinesso, duc d’Albany)
Opéra enregistré par France Musique le 11 mai 2023 à l’Opéra Garnier, Opéra national de Paris. Coproduction avec le Metropolitan Opera, New-York.
- mike
Za nami drugi dzień Polsat SuperHIT Festiwal. Obiektywnie najlepszy wykon należy się gejotwinkowi śpiewającemu o dupczeniu oraz kupowaniu drogich torebek Jann - LOOKATME | Polsat SuperHit Festiwal 2023

Edzia NIE! Na konferencji zapowiadającej festiwal wyglądała bosko, odmłodzona odjebana. Nikt nie przypuszczał, że na sopocką scenę wyjdzie jako drag w lateksie wyjąca nieswoje piosenki...
Edyta Górniak & Grott Orkiestra - Hello | Polsat SuperHit Festiwal 2023
Edyta Górniak & Grott Orkiestra - I Will Survive (Gloria.Gaynor) | Polsat SuperHit Festiwal 2023

Edzia NIE! Na konferencji zapowiadającej festiwal wyglądała bosko, odmłodzona odjebana. Nikt nie przypuszczał, że na sopocką scenę wyjdzie jako drag w lateksie wyjąca nieswoje piosenki...
Edyta Górniak & Grott Orkiestra - Hello | Polsat SuperHit Festiwal 2023
Edyta Górniak & Grott Orkiestra - I Will Survive (Gloria.Gaynor) | Polsat SuperHit Festiwal 2023

- gaynau
- mike
- Hermes
Koncert 1 organisty Saint Sulpice - Karola Mossakowskiego
https://www.youtube.com/live/ZVrimscxYWY?feature=share
https://www.youtube.com/live/ZVrimscxYWY?feature=share
Revertatur Rex Poloniae
Revertatur Rex Poloniae
- Walpurg
Lubię duet Santor z Kukizem. I zawsze mi smutno, że ten całkiem dobry wokalista tak zszedł na psy.
A jeszcze bardziej lubię "Już nie ma dzikich plaż" w wykonaniu Myslovitz.
A jeszcze bardziej lubię "Już nie ma dzikich plaż" w wykonaniu Myslovitz.