Gejowszczyzna książkowa.
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- Michał
Re: Gejowszczyzna książkowa.
To tylko rozważania, czemu bohater zwymiotował w filmie 
- Dorian_Gray
@Hebius
książkę Dentona Welcha zakupię ...
jak miałem z szesnaście, siedemnaście lat, to też tak bawiłem
się przed lustrem : - X
książkę Dentona Welcha zakupię ...
jak miałem z szesnaście, siedemnaście lat, to też tak bawiłem
się przed lustrem : - X
- kaylan
Na instagramie i x ma nawet odważniejsze postyHebius pisze: ↑21-05-2025 18:46:41 Tak trochę offtopikowo, ale śledzę profil autora na FB, a to zdjęcie nawet mi się spodobało. I treść postu.
https://www.facebook.com/zwyczajnychlop ... %2CO%2CP-RZwyczajnychlopak na FB pisze:
Nie wiem, kiedy dokładnie przestałem przepraszać za to, kim jestem. Może wtedy, gdy zrozumiałem, że jeśli chcesz być kochanym, musisz najpierw zaakceptować siebie – nawet w tej wersji, której inni się nie podoba.
Dziś nie wstydzę się nagości. Ani tej fizycznej, ani tej emocjonalnej. Bo jedno i drugie bywa prowokujące, ale też cholernie prawdziwe. I jedno i drugie wymaga gigantycznej pracy nad soba, więc czego miałbym się wstydzić?
Nie zakładam masek, chociaż czasem wciąż próbuję się schować za pozorami.
I może właśnie o to chodzi – żeby nie grać dla wszystkich. Tylko być sobą dla tych, którzy zobaczą coś więcej.
Tak, na tym zdjęciu siedzę prawie nago. Tak, mam kij baseballowy. Nie… nie mam zielonego pojęcia, jak się w to gra
To zdjęcie to trochę żart, trochę stylówka, trochę „a może tak po prostu ja”….
Nie trzeba być mięśniakiem aby być dumnym ze swojego ciała i też nie trzeba być zawsze grzecznym, żeby być wartościowym.
Czasem po prostu dobrze jest… być sobą. Nawet z gołą stopą na pierwszym planie… nie amatorzy tych fetyszy też mają coś z życia
https://www.instagram.com/zwyczajnychlo ... mg_index=1
https://www.instagram.com/zwyczajnychlo ... thfzkIIn7/
- Hebius
Wiem. Ale to nie mój typ urody. Na tej fotce, którą wrzuciłem wygląda ciut dojrzalej i jakby miał więcej ciała, i chyba dlatego przypadła mi do gustu (i jeszcze o Dorianie pomyślałem na widok tak wyeksponowanej stopy; swoją drogą długa ta stopa). Ogólnie to ja chyba wole, jak jest ubrany, im bardziej, tym lepiej.
Ostatnio zmieniony 26-05-2025 21:16:56 przez Hebius, łącznie zmieniany 1 raz.

- Nathi
Jezus Maria wygląda prawie identyczne z twarzy jak mój najlepszy kumpel z gimnazjum.
Jedyna różnica, że kumpel ma dłuższe włosy i mu się dość mocno kręcą. Ale nawet kolor maja taki sam.
Nie mogę paczeć, bo zaraz kumpla widzę i mnie bierze na wymioty z zniesmaczenia, że takie foty mi się z kumplem kojarzą.
Jedyna różnica, że kumpel ma dłuższe włosy i mu się dość mocno kręcą. Ale nawet kolor maja taki sam.
Nie mogę paczeć, bo zaraz kumpla widzę i mnie bierze na wymioty z zniesmaczenia, że takie foty mi się z kumplem kojarzą.
- Dorian_Gray
... widziałem go nawet kiedyś w moim sklepie ...Hebius pisze: ↑26-05-2025 21:13:27 Wiem. Ale to nie mój typ urody. Na tej fotce, którą wrzuciłem wygląda ciut dojrzalej i jakby miał więcej ciała, i chyba dlatego przypadła mi do gustu (i jeszcze o Dorianie pomyślałem na widok tak wyeksponowanej stopy; swoją drogą długa ta stopa). Ogólnie to ja chyba wole, jak jest ubrany, im bardziej, tym lepiej.
za bardzo lalkowaty, sztuczny jakiś,
jak dla mnie ...
- Hebius