Co oglądam
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- Hebius
- Baltazar221
Re: Co oglądam
Widzę nikt nic nie ogląda.
No teraz oglądam na Dysney +, wiecie to zasadniczo dla dzieci platforma, mini serial, "Kwestia seksu i śmierci".
Tak, Darku leci w przyśpieszonym tempie. Widzisz, Ty się jeszcze spuszczasz nad Dept. Q, a u mnie leci już następny.
A co świnia miała wspólnego z wyborami?
No teraz oglądam na Dysney +, wiecie to zasadniczo dla dzieci platforma, mini serial, "Kwestia seksu i śmierci".
Tak, Darku leci w przyśpieszonym tempie. Widzisz, Ty się jeszcze spuszczasz nad Dept. Q, a u mnie leci już następny.
A co świnia miała wspólnego z wyborami?
- Hebius
- Baltazar221
Kolejna pozycja strawiona w, chyba, 10 częściach, ale daltego, że z napisami. To tajska produkcja 2024 - "Jad zdobyć miliony, zanim babcia umrze". Wzruszający film, wiec nie wiem ilu jest go w stanie przetrawić. Dostępny na ntlx.
- gaynau
Może nie oglądam, ale czekam na "28 lat później" - chyba się nawet do kina wybiorę 
- Baltazar221
To teraz leci coś takiego jak "Playlista". Mini serial o tym jak powstawało spotify.
- Czartogromski
- Kontakt:
Kuzyni (Primos) / reżyseria Mauro Carvalho, Thiago Cazado ; w rolach głównych Thiago Cazado, Paulo Sousa.
(brazylijski, 2019, na Outfilmie)

Scenariusz, realizacja i aktorstwo na poziomie latynoskiej telenoweli sprzed lat. Lepiej wypadają fragmenty, gdy chłopcy zostają sami na ekranie. I tylko one pozwalają obejrzeć rzecz do końca.

(brazylijski, 2019, na Outfilmie)

Scenariusz, realizacja i aktorstwo na poziomie latynoskiej telenoweli sprzed lat. Lepiej wypadają fragmenty, gdy chłopcy zostają sami na ekranie. I tylko one pozwalają obejrzeć rzecz do końca.

- Baltazar221
Mam outfilma, ale nie mam tera czasu wykupić na m-c, by oglądać. Poprzednio jak wykupiłem, to w ciągu m-ca obejrzałem jakieś 90 filmów.
- Baltazar221
Ostatnio, bo Darek napisał, że to oglądał, jak później wyszło trochę z przymusu, to widzialem Wojnę światów z 1953r.
Film można traktować jako komedię (dziś), szczególnie kiedy mały Marsjanin przychodzi do już prawie zburzonego domu. Oprócz tego standardowa do dziś używana w filmach akcja, że jedynym państwem, które jest w stanie zapanować nad całym światem i obronić go są USA. No i w tamtych czasach już była kobieta prowadząca autobus. A jaki optymistyczny koniec... No kto by się spodziewał...
Jakąś część filmu przestrzałkowalem zakładając, że niewiele straciłem.
Film można traktować jako komedię (dziś), szczególnie kiedy mały Marsjanin przychodzi do już prawie zburzonego domu. Oprócz tego standardowa do dziś używana w filmach akcja, że jedynym państwem, które jest w stanie zapanować nad całym światem i obronić go są USA. No i w tamtych czasach już była kobieta prowadząca autobus. A jaki optymistyczny koniec... No kto by się spodziewał...
Jakąś część filmu przestrzałkowalem zakładając, że niewiele straciłem.
- mike
- Hebius
- Ballordo
Ktoś oglądał "Trzy ćwiartki" Jacka Cygana podczas Festiwalu w Opolu? Pewien znany artysta, który miał wziąć udział w benefisie, tytuł przedstawienia potraktował zbyt dosłownie, i to dzień wcześniej. 1,6 promila o godzinie 12 to niezły wynik. Do tego oślepiające słońce i nieszczęście gotowe. A jeszcze ucieczka z miejsca zdarzenia. Ciekawe jak potoczy się dalej kariera pana R.
- jazzik
Wypił za błędy trzy ćwiartki i miał banię u Cygana do rana. xD
W ogóle to jest żałosne, te koncerty dziadersów z odgrzewanymi kotletami.
Do tego tytuł koncertu to czysta ironia w tym kontekście.
W ogóle to jest żałosne, te koncerty dziadersów z odgrzewanymi kotletami.
Do tego tytuł koncertu to czysta ironia w tym kontekście.
"Nie bój się doskonałości. – Nigdy jej nie osiągniesz." Salvador Dali
- Baltazar221
Dlatego takich koncertów dziadersów nie oglądam. Już się tego nasłuchałem kiedyś, jak byli młodzi.
- Ballordo
- Michał
Oglądam niepokojący film, w którym nie dzieje się nic konkretnego, a jednak się boję

- Michał
Obejrzałem do momentu, w którym mężczyzna ogląda filmik nagrany przez partnera w nocy, gdy ten wychodzi z domu i zauważa, że coś jest pod łóżkiem. Gdy zaczął to przybliżać, wyłączyłem i raczej do tego nie wrócę, choć ciekawi mnie co to było 
- Nathi
Hahahahahha
Pękamy ze śmiechu
oglądaliśmy z bratem "Konklawe"

Końcówka rozwala czerep
Warto było ten film oglądać dla końcówki, śmialiśmy się ostro.
Super film, tylko powinien być w kategorii komedia, a nie thriller.
Pękamy ze śmiechu

Końcówka rozwala czerep

Spoiler
Jak już Pysio zaczął krzyczeć, że to baba i się śmialiśmy we 3, że papieżem będzie baba, to przyszły papież mówi, że histerektomie miał mieć w Genewie, to śmiech już przestraszy
i mój brat krzyczy papież trans hahahhahahahahah i ten mówi, że ma to i to hahhahaha to zaś ja krzyczę we śmiechu, że obojniak papieżakiem 

Super film, tylko powinien być w kategorii komedia, a nie thriller.
- Baltazar221
Nwm czy warto oglądać film tylko z podowu ostatnich 10 min. Na razie se daruję.
- Nathi
Film jest spoko, ale drugi raz już bym nie oglądał.
Trochę nie rozumiem zachwytu, bardzo przewidywalny scenariusz i za to był Oscar
Trochę nie rozumiem zachwytu, bardzo przewidywalny scenariusz i za to był Oscar