Netflix

Książka, kino, teatr, muzyka, telewizja...
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hebius

Re: Netflix

To jak ja się nazywam? Korzystam ze zdjęć trzymanych na Google, więc powinieneś widzieć :D
---
Przejrzałem, co tam mam na koncie. To chyba najbardziej erotyczna fotka - na forum była wykorzystywana w 2017 roku:
Tylko dla dorosłych
Obrazek
Plik jest normalnie z adresu i rozszerzeniem .jpg bo najpierw wrzucam zdjęcie na blog, a później dopiero je udostępniam. Minimalnie więcej zachodu, a jak się otaguje zdjęcia łatwiej później znaleźć to, czego się potrzebuje.
Obrazek
Awatar użytkownika
mike

Trzeba było od razu pisać, że używasz bloggera a nie konta google, gdybyś udostępniał linki bezpośrednio ze swojego dysku google to bym cię zobaczył tak jak niektórych userów, którzy w ten sposób udostępniali na forum zdjęcia. Uważam, że nie powinno tak być i/lub ludzie zbyt słabo pilnują swojej prywatności i/lub niektórzy mają na to wywalone.

Bloggera nigdy nie używałem, zapoznam się. Tego co wyżej wkleiłeś też by mi żaden host nie usunął i przecież takie są w moich postach cały czas widoczne a nawet odważniejsze jak wyżej z tyłkiem, na hostach których najczęściej używam, a więc https://imgur.com/upload oraz https://postimages.org/ Zatem twoje przekonanie o nie usuwaniu przez google jest zweryfikowane jedynie mocno grzecznymi fotkami, których inne hosty też nie kasują. Obawiam się, że w przypadku tego co wrzuciłem wcześniej w poście serialu OLYMP w spoilerze, mogłoby być podobnie. Swoją drogą postimages nie usunęło, przynajmniej narazie, więc ich algorytm wydaje się być łaskawszy :)
Awatar użytkownika
Hebius

Używałem fotek bezpośrednio z Google dopóki jakiegoś ulepszenia nie wprowadzili, po którym nie dało się uzyskać bezpośredniego linka do wklejenia na forum między znacznikami [img]
Ale widziałem, że na blogach na blogspocie ludzie wrzucają czasem naprawdę ostre zdjęcia.
Obrazek
Awatar użytkownika
gaynau

Ten serial jest niestety słaby, kupy się tam nic nie trzyma.
Ale chłopaki fajne i poprawnie "się ruchają na niby".
Awatar użytkownika
mike

Mnie OLYMPO przypadł do gustu, co pisałem już prywatnie jednemu użytkownikowi. Znacznie lepsza wersja Elity, mniej infantylnych naiwnych szkolno-głupkowatych akcji, wciąż jest młodzieżowo, jednak nowa produkcja oscyluje wokół poważniejszych spraw rywalizacji sportowej i przekrętów z dopingami. Młodzi z zadatkami zostają wysłani do elitarnego ośrodka Pireneje, gdzie trenowani są na olimpijczyków. Niedaleko tytułowa siedziba Olimpu, o którego sponsoring zabiega każdy ze sportowców, jeszcze nieświadomych jaka cena się za tym kryje. Branżowy wątek Roke (głównego gejobohatera) dobrze poprowadzony z należytą uwagą jakieś 1/4 jak nie więcej czasu antenowego. Jest też wątek les i to od dziewczyn serial się zaczyna, ale tym się nie przejmujcie, bo później się rozkręci ;) Fajnie jakby nie kazali czekać całego roku na kolejny sezon.
Spoiler
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
jaka ordynarna skarpeta :mrgreen:
Obrazek