Właśnie byłem na koncercie

Książka, kino, teatr, muzyka, telewizja...
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Hebius

Re: Właśnie byłem na koncercie

Czartogromski pisze: 12-07-2025 16:30:31 Wielka szkoda, :( bo o ile zestaw ładne, opalone stopy + japonki da się jeszcze zobaczyć w naturze, to podobny zestaw z sandałami jest praktycznie niemożliwy - z racji paskudności większości dostępnych fasonów sandałów. :evil:
Nie wiem, czy w oczach kogoś o tak wyrafinowanym guście te piątkowe sandały* znalazłyby uznanie :oops:

____
* Podeszwa z korka i czarne płócienne paski - wyglądało to dość delikatnie, ale model (wysoki, szczupły, kędzierzawy brunet) stopy też miał delikatne: długie, wąskie, opalone, czy też może tak ładnie śniade z urodzenia.
Obrazek
Awatar użytkownika
Czartogromski
Kontakt:

Takie chyba znalazłyby.
Większość wygląda, jakby z normalnych butów, np. trekkingowych, ktoś odciął podeszwę i dodał to tego paski. Tak, to ma być przede wszystkim wygodne, więc OK. Ale stopy to nie wyładnia ;) :mrgreen:
I już nie zaśmiecam tematu sandałami :oops: :mrgreen:
Awatar użytkownika
marcin

Hebius pisze: 12-07-2025 16:04:59 Wiem, ze to nikogo nie interesuje, ale na forum panuje teraz taka martwica...
Moje relacje muzealne też zapewne nikogo nie interesują ale ja się nie poddaję :P
Jutro będzie nowy, długi dzień. Twój własny, od początku do końca. To przecież bardzo przyjemna myśl.
(Tove Jansson, "Tatuś Muminka i morze")
ODPOWIEDZ