Myślę sobie dobra wezmę na kodzik https://www.pepper.pl/promocje/playerpl ... rmo-198080 będę mieć 30 dni za free player.pl zakładam konto wpisuje voucher dodaje karte i co? I dupa nadal każą płacić za film! Niestety cena z dupy 35zł zdaniem spikerki tvn24 "jest to porównwalna cena z biletami do kina" niech dziunia nie żartuje bo ja mogę mieć bileciki do kina za 10-15zł na zupełnym legalu i bez problemu wybierając określone dni lub promocje. Albo obniżą albo torrenty welcome to ewentualnie cda
Hotel Paradise jest godny a do tego darmowy i można oglądać bez reklam dzięki kuponowi, o którym wcześniej pisałem. Takie dramy tam odpierdalają, że sam bym nie wymyślił
Są trzy opcje, druga: HD - HQQ.TV nie wymaga żadnego logowania.
Właśnie skończyłem oglądać za darmo, bo nie lubię cwaniactwa i naciągania na kasę. Zazwyczaj płacę, ale bez przesady.
Walpurg pisze: ↑19-03-2020 12:07:27
Pan mare nie słyszał o czymś takim jak legalna kultura?
Ściąganie filmów jest jak najbardziej legalne. Proszę nie kłamać i nie narzucać swoich fałszywych definicji!
Mike: dziękuję. Gdyby obejrzenie tego filmu kosztowało 15 zł, bo bym się zastanowił. Albo gdyby był dostępny na Netflixie lub Amazonprime. Ale jak się chce przechytrzyć...
Pod konarami kasztana,
Pan zablokował mnie,
a ja Pana.
Dobra włączyłem sobie tego Hejtera. WoW jest agencja i klimacik jak w mojej poprzedniej i taka sama suka szefowa. A myślałem, że nie będzie tu niczego, z czym mógłbym się identyfikować. Ponoć dalej ma być też gay wątek.
Można się było też skrzyknąć, zrzucić i kupić legalnie w kilka osób dostęp, a linkiem podzielić się w grupie zakupowej (znajomych), tym bardziej, że można nawet oglądać ten sam film w tym samym czasie na 2 różnych urządzeniach. Ale tu dochodzimy do sedna - zamiast współpracować na forum raczej działa przeciw lub na złość komuś.
Ostatnio zmieniony 19-03-2020 17:34:55 przez Senso, łącznie zmieniany 2 razy.