Donald Tusk: To są biedni ludzie, którzy szukają swojego miejsca na ziemi. Nie trzeba robić takiej obrzydliwej, ponurej propagandy wymierzonej w migrantów, bo to są ludzie, którzy potrzebują pomocy.
Ja się dopiero dowiedziałem, że ktoś taki istnieje.
Gdybym się nie dowiedział wcale bym nie był zmartwiony.
Donald Tusk: To są biedni ludzie, którzy szukają swojego miejsca na ziemi. Nie trzeba robić takiej obrzydliwej, ponurej propagandy wymierzonej w migrantów, bo to są ludzie, którzy potrzebują pomocy.
Co prawda piosenka ma 10 lat, ale wzbogacona o Arianę i Jennifer była strzałem w 10.
Jesteśmy świadkami pierwszego w historii, podwójnego rejestru gwizdkowego w muzyce. Maryśka ma 50 lat, a wygląda na 30
Ja właśnie nie wiem. Wczoraj słuchałem to i oglądałem. I tak niby super i fajnie, że ktoś to zrobił, ale z drugiej strony, trochę monotonne i ta pani bez twarzy. No nie wiem.
Jak wam przeszkadza damska dupa są przecież inne piosenki, wideoklipy tej grupy. Na przykład Modlitwa Geja do Jezusa https://youtu.be/kKuKo-ooF3Q
Powiem ci że zrobiłem błądI
powiem lepiej spierdalaj stąd
Moje życie, robię co chcę
Chcę Janusza, a nie ciebie
Nie kocham cie…
Otóż jestem LGBT,
Cały skrót z naciskiem na G
Nie ma mnie w twojej wierze
Miłości szukam na Grinderze
Już ci nie wierzę!
Może i masz fajne ciało
Dla księdza Leszka to było za mało
Sadzał mnie na swoim ko-olanie
Kazał grać na swoim o-organie
Oszukał mnie!
To nie jest tak, że życie jest złe...
Po prostu patrząc na calokształt odechciewa się
Chciałbym zapomnieć te chwile dwie
I znów być jak dziecko!
Chcę, żeby zniszczyli cię
Żeby świat od ciebie odwrócił się
Żeby wszyscy czarni, peły
W piekle czartom grube pały ssały
Nie kocham cię!