Co oglądam
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- uzytkownik_konta
Re: Co oglądam
Nie powiedziałbym, żeby jakoś specjalnie mnie urzekł, ale mogę mu dać "OK, powyżej średniej". Ale podobnie - nie pamiętam go na tyle, aby móc się wypowiadać co do szczegółów. A to, samo w sobie, o czymś świadczy. Niestety, nie przejdzie do klasyki kina.
- Hebius
To jak wy oglądacie filmy, że nie zauważacie i nie pamiętacie takich rzeczy?
Macie aż tak duży przerób, że wam się wszystko zlewa i nic nie zostaje w pamięci?
Przecież "Filip" to nie jest żaden staroć z klasyki, oglądanej bóg wie kiedy, film ma raptem 3 lata.
Macie aż tak duży przerób, że wam się wszystko zlewa i nic nie zostaje w pamięci?
Przecież "Filip" to nie jest żaden staroć z klasyki, oglądanej bóg wie kiedy, film ma raptem 3 lata.

- uzytkownik_konta
O przepraszam, pamiętam starocie z klasyki o wiele lepiej, niż to 

- bolevitch
nie, nic z tych rzeczy. Ta postać jest co prawda tajemnicza. Niezwykły spryciarz, biznesmen, umiejący się ustawić w najgorszych okolicznościach. Hedonista walczący z depresją, znudzony życiem, czy może sfrustrowany otoczeniem, ludźmi. Chyba nie wiemy, czemu opiekuje się Filipem, darzy zaufaniem, przyjaźnią. Widziałem w tym relację ojcowską. Teraz nie pamiętam, ale czy nie pada tam coś o powiązaniach sprzed wojny, z rodziną Filipa? Jest teź opiekuńczy w stosunku do robotników.
Staszek to jeden z wątków z ambicjami na serial.
Ostatnio zmieniony 11-04-2025 23:07:03 przez bolevitch, łącznie zmieniany 1 raz.
- jazzik
Reluzytkownik_konta pisze: ↑11-04-2025 21:12:09 O przepraszam, pamiętam starocie z klasyki o wiele lepiej, niż to![]()

"Nie bój się doskonałości. – Nigdy jej nie osiągniesz." Salvador Dali
- Hebius
- Czartogromski
- Kontakt:
Coś w sam raz na to forum, bo o seksie i książkach

DTF? / reżyseria: Jess McLeod, scenariusz: Sam Krochmal, Jess McLeod, obsada: Sam Krochmal, Garfield Wilson, muzyka: Argel Monte De Ramos, McKenna Maringer, J.B. McCarthy, Adam Neilson, zdjęcia: Saarthak Taneja, produkcja: Kanada 2024, czas: 15 minut, napisy: polskie
*W składance Gay Love Affairs (Shorts) na Oufilmie.

DTF? / reżyseria: Jess McLeod, scenariusz: Sam Krochmal, Jess McLeod, obsada: Sam Krochmal, Garfield Wilson, muzyka: Argel Monte De Ramos, McKenna Maringer, J.B. McCarthy, Adam Neilson, zdjęcia: Saarthak Taneja, produkcja: Kanada 2024, czas: 15 minut, napisy: polskie
*W składance Gay Love Affairs (Shorts) na Oufilmie.
- mike
Niedługo w kinach adaptacja gry z playstation. Gierka była zacna, ciekawe jak film? Ciekawostka: jeden z aktorów to tytułowy Love, Victor
zwiastun1 https://www.youtube.com/watch?v=2b3vBaINZ7w
zwiastun2 https://www.youtube.com/watch?v=rZfwvLe961k

zwiastun1 https://www.youtube.com/watch?v=2b3vBaINZ7w
zwiastun2 https://www.youtube.com/watch?v=rZfwvLe961k

- gaynau
W sumie już wczoraj skończyłem "nadrabiaj miną" na prime.
Przyjemnie się to oglądało, skończyłem w mniej niż w dobę (8 krótkich odcinków).
W 2 odcinkach, przez całkiem długi moment widać obrzezanego fiuta w spoczynku!
Przyjemnie się to oglądało, skończyłem w mniej niż w dobę (8 krótkich odcinków).
W 2 odcinkach, przez całkiem długi moment widać obrzezanego fiuta w spoczynku!
- Hebius
- gaynau
Obejrzałem Fontannę młodości na apple.
Zacząłem wczoraj (usnąłem prawie), dzisiaj dokończyłem - I również prawie usnąłem. Niech to zrobi za recenzję.
Zacząłem wczoraj (usnąłem prawie), dzisiaj dokończyłem - I również prawie usnąłem. Niech to zrobi za recenzję.
- mike
- Walpurg
To, że nie czyta się czyichś postów, nie oznacza, że będzie się czytało czyjeś memy. To też wymaga odrobiny czasu, którego w tym wypadku szkoda.
- Ballordo
Obejrzałem, a raczej wysłuchałem najnowszej audycji w Radiu Naukowym:
Biblia – czy tłumaczenia wiernie przekazały nam tekst Pisma? | prof. Marcin Majewski
https://www.youtube.com/watch?v=fKfq_jaEWIU
Czytałem już i słuchałem na temat przekładów Biblii wiele. Ta rozmowa po raz kolejny utwierdziła mnie w przekonaniu, że to tylko ludzki tekst pełen błędów, a do naszych czasów tak wielokrotnie edytowany i zmieniony, w stosunku do pierwotnych wersji, że nie ma sensu nawet tego czytać (chociaż kiedyś próbowałem). Jak religie chcrześcijańskie mogą się na tak kruchym fundamencie opierać, nie mam pojęcia.
Biblia – czy tłumaczenia wiernie przekazały nam tekst Pisma? | prof. Marcin Majewski
https://www.youtube.com/watch?v=fKfq_jaEWIU
Czytałem już i słuchałem na temat przekładów Biblii wiele. Ta rozmowa po raz kolejny utwierdziła mnie w przekonaniu, że to tylko ludzki tekst pełen błędów, a do naszych czasów tak wielokrotnie edytowany i zmieniony, w stosunku do pierwotnych wersji, że nie ma sensu nawet tego czytać (chociaż kiedyś próbowałem). Jak religie chcrześcijańskie mogą się na tak kruchym fundamencie opierać, nie mam pojęcia.
- Baltazar221
Mam konto na outfilmie, ale musiałbym mieć m-c wolnego, albo m-c z dużą ilością czasu wolnego, by ponownie wykupić abonament. Wcześniej miałem na m-c wykupiony, to obejrzałem prawie 90 filmów. Gdzieś je u się zrecenzowałem.
Też słucham radia z Karoliną Głowacką, ale akurat tego odc. jeszcze nie. Ostatnio paradoksalnie mam mniej czasu jak zwykle.
A teraz oglądam na ntlx "Bez tchu". Hiszpański serial z jednym branżowym aktorem, akurat w pełni mieszczącym się w moich widełkach wyglądowych.
- Hebius
- Baltazar221
Syn szefowej hirurgii. Taki piękny mięśniak. Owszem Manu Riosa też ładny, ale heterycki, przynajmniej w tym serialu.
W serialu są fajne słowa prezydentki leżącej po operacji na łóżku szpitalnym, które można znakomicie odwrócić. Ona po operacji mówi:
- obiecałeś, że będzie się liczyło tylko moje dobro. Będziesz najpierw lekarzem, potem związkowcem. Zaufałam Ci w najtrudniejszej dla mnie chwili. Uwierzyłam w Twoje zapewnienia, a Ty mnie wystawiłeś, przez pieprzony strajk.
- nie chodziło o strajk, operację należało zakończyć.
No i to jest kwintesencja działania naszych polityków (na których, na szczęście, nie chodzę głosować).
W serialu są fajne słowa prezydentki leżącej po operacji na łóżku szpitalnym, które można znakomicie odwrócić. Ona po operacji mówi:
- obiecałeś, że będzie się liczyło tylko moje dobro. Będziesz najpierw lekarzem, potem związkowcem. Zaufałam Ci w najtrudniejszej dla mnie chwili. Uwierzyłam w Twoje zapewnienia, a Ty mnie wystawiłeś, przez pieprzony strajk.
- nie chodziło o strajk, operację należało zakończyć.
No i to jest kwintesencja działania naszych polityków (na których, na szczęście, nie chodzę głosować).
- uzytkownik_konta
W jakim sensie? Nie do końca rozumiem analogię - pewnie dlatego, że nie oglądałem.
- Baltazar221
By się wypowiedzieć należało by oglądnąć.
To podobnie jak z książką. Nie wypowiadam się o tych, których nie przeczytałem.
To podobnie jak z książką. Nie wypowiadam się o tych, których nie przeczytałem.
- Hebius