Netflix
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Re: Netflix
A nie to na hbo. Z rozpędu wpisałem tu :/
Na netflixie za to oglądam "król tygrysów" dokument o kolesiu co wychowywał 180 tygrysów. Polecam to.
Na netflixie za to oglądam "król tygrysów" dokument o kolesiu co wychowywał 180 tygrysów. Polecam to.
Oglądałem

Obejrzałem Dom z Papieru. Jestem rozczarowany. Tym razem przesadzili

- Senso
Był Polak i śpiewali barkę. Zabrakło papieskich kremówek, ale można się było pośmiać.
- Nathi
Ja dopiero dwa odcinki widziałem.
"Król tygrysów" jest zajebisty. Został mi 1 odc.
Nawet się okazało że to serial lgbt bo król ma 2 mężów. W tym jednego z jednym zębem
Nawet się okazało że to serial lgbt bo król ma 2 mężów. W tym jednego z jednym zębem

- marcin
Zobaczyłem polecany przez Senso OKJA
Część pierwsza - myślałem, że to będzie jakiś film familijny, 1/3 filmu to nudy
Potem się rozkręca i nawet w całkiem poważne tony uderza, choć jest też równocześnie wysoce absurdalno-groteskowy
Ogółem nie za bardzo wiem, do jakiej grupy wiekowej jest kierowany.
Część pierwsza - myślałem, że to będzie jakiś film familijny, 1/3 filmu to nudy
Potem się rozkręca i nawet w całkiem poważne tony uderza, choć jest też równocześnie wysoce absurdalno-groteskowy
Ogółem nie za bardzo wiem, do jakiej grupy wiekowej jest kierowany.
Jutro będzie nowy, długi dzień. Twój własny, od początku do końca. To przecież bardzo przyjemna myśl.
(Tove Jansson, "Tatuś Muminka i morze")
- mike
Jak to możliwe, że ma dwóch naraz? Ja to włączyłem i tylko przewijałem, bo nudne mi się wydało mało o tygrysach co by mnie zaciekawiło i bym oglądał, a 99% o tym kolesiu. Liczyłem, że to będzie dokument przyrodniczy, a okazała się historia życia jakiegoś gostka, którego wsadzili do paki.
Nie to nie jest film przyrodniczy
. Miał dwóch i naraz z nimi wziął slub a potem jak jeden umarł to za chwilę poślubił trzeciego.

- mike
To jakaś szopka, chyba że to nie w Stanach, bo tam nie ma opcji poślubienia więcej niż jednej osoby.
- wostok
Może jest nowoczesnym mormonem?
Oglądałem raz dokument o mormonach i ich wielożeństwie, właśnie w USA. Nie chciałbym się w takiej rodzinie urodzić
Oglądałem raz dokument o mormonach i ich wielożeństwie, właśnie w USA. Nie chciałbym się w takiej rodzinie urodzić

- Prussian blue
Zastanowiło mnie czy jeśli taki zalegalizowany związek poliamoryczny jest non consumatum między osobą A i osobą C, ale doszło do stosunku między osobami A i B oraz B i C to jako całość jest konsumatum czy nie? I czy może to być podstawą do jego rozwiązania? A jeśli tak to czy będzie to rozpad całości czy tylko trwały rozkład pożycia między małżonkami A i C? I czy w tym drugim przypadku osoba B nie stanie się automatycznie bigamistą??
Nie każ mu czekać. Wyślij wiadomość!

Nie wnikałem czy legalny ten ślub.
Ale jestem w szoku jak ludzie maja nasrane we łbach, nie tylko ten koleś ale większośc w tym filmie.
Ale jestem w szoku jak ludzie maja nasrane we łbach, nie tylko ten koleś ale większośc w tym filmie.
Obejrzałem Czerwonego smoka. Kiedys chyba to oglądalem ale nie pamietałem. No i dziwne bo Milczenie owiec było świetne, Hannibal tez mi sie podobał a to jakieś takie durne jest. Nie wiem. Jakos kompletnie z dupy.
- Lis
Ale którą wersję? Czerwony smok z 2002 czy 1986? Wersja z 2002 roku rzeczywiście jest do dupy, ale film z 1986 bardzo mi się podobał, mega klimat.
Z 2002 chyba, tam gdzie gra ten co w angielskim pacjencie. Nie wiedziałem ze istnieje wcześniejsza.
- Walpurg
Zrobiłem to. Mam za sobą swój pierwszy raz.
Wczoraj w nocy obejrzałem dwa pierwsze odcinki 5 serii Skazanego na śmierć i pierwszy Sex education

Wczoraj w nocy obejrzałem dwa pierwsze odcinki 5 serii Skazanego na śmierć i pierwszy Sex education

- marcin
Troche pozno ten pierwszy raz ale lepiej pozno niz wcale 

Jutro będzie nowy, długi dzień. Twój własny, od początku do końca. To przecież bardzo przyjemna myśl.
- Walpurg
Wciąż są ciekawsze rzeczy od Netflixa. 

- marcin
No dopoki nie zabronili czytania, to fakt