Eurovision Song Contest
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- mike
Re: Eurovision Song Contest
Zero zaskoczenia, użytkownik avril każdego roku zachwyca się wyjącymi żydówkami, tak jak zachwycał się wakacjami w dubaju. To jest ten typ mentalności, cały świat znienawidził państwo terrorystyczne izrael, a ten się śmieje i klaszcze przeciętnym utworom. Media co chwilę donoszą o niewolniczej pracy w dubaju, gdzie ludzie nie mają nawet możliwości zrezygnować i wrócić do domu, morderstwach i zatrzymywaniu gejów, a ten opowiada jak wspaniale tam jest. Ciekawe skąd się to bierze, w przypadku eurowizji ślepa stronniczność być może związana z rodziną, bądź kimś ze znajomych.... racjonalnie na pewno w żaden sposób wytłumaczyć się nie da. Izraelem gardzą i rzygają już wszyscy, tylko nie on.
Izreal mając fatalny PR jest więcej niż pewne, że macza swoje brudne paluchy w wyniki konkursu. Wszak jest to dla nich jedna z nielicznych okazji ocieplania wizerunku. Dlatego Europa powinna solidarnie przepędzić te chujoze, zwłaszcza, że to z Europą nawet geograficznie nie ma nic wspólnego. Australia niech se będzie, przynajmniej wszyscy lubią bo tam mają normalnych uczciwych obywateli.
Izreal mając fatalny PR jest więcej niż pewne, że macza swoje brudne paluchy w wyniki konkursu. Wszak jest to dla nich jedna z nielicznych okazji ocieplania wizerunku. Dlatego Europa powinna solidarnie przepędzić te chujoze, zwłaszcza, że to z Europą nawet geograficznie nie ma nic wspólnego. Australia niech se będzie, przynajmniej wszyscy lubią bo tam mają normalnych uczciwych obywateli.
- Avril
Oczywiście, że tak. Nie po to mam jedno życie, żeby siedzieć z domu. Na starość chcę mieć zajebiste wspomnienia i nie żałować życia.Co więcej od 2023 roku Izrael na świetne piosenki. Taki mam gust.
Tegoroczny jeden wyjazd przeznaczymy na Izrael, bo nikt mi nie zabroni. Zdrowie jest, kasa jest, czas jest to wara od moich poczynań
Tegoroczny jeden wyjazd przeznaczymy na Izrael, bo nikt mi nie zabroni. Zdrowie jest, kasa jest, czas jest to wara od moich poczynań
- mike
Możesz się co najwyżej po dupie podrapać, bo tu nikt twojej izaraelskiej bajki nie kupuje. Izreal będzie tak długo jebany, aż w końcu dziadów wypierdolą z Eurowizji i nie będziesz więcej się zachwycać żydówkami. Mam też nadzieję, że Trump w końcu straci do nich cierpliwość.
Odnośnie Dubaju to na szczęście coraz więcej tego typu materiałów się pojawia https://www.youtube.com/watch?v=kGfluYgUhEc

A to koleś, który przez 2 lata mieszkał w Dubaju myśląc, że to raj. Poza złodziejstwem, wyzyskiem pracowników z trzeciego świata, przestępczością państwa policyjnego: najbardziej zanieczyszczone powietrze na świecie, brak elektrolitów w wodzie, brak wody pitnej z kranu (sama butelkowana), brak systemu kanalizacji (!) wszystkie gówna codziennie wywożą cysternami, brak możliwości przemieszczania się gdziekolwiek na własnych nogach, brak zieleni, przez większość roku temperatura i wilgotność nie do wytrzymania. Wśród mieszkańców nikt nie planuje zostać na dłużej, wszyscy planują spieprzać z tej "złotej klatki" https://www.youtube.com/watch?v=4tbNJcvGjOY

Odnośnie Dubaju to na szczęście coraz więcej tego typu materiałów się pojawia https://www.youtube.com/watch?v=kGfluYgUhEc

A to koleś, który przez 2 lata mieszkał w Dubaju myśląc, że to raj. Poza złodziejstwem, wyzyskiem pracowników z trzeciego świata, przestępczością państwa policyjnego: najbardziej zanieczyszczone powietrze na świecie, brak elektrolitów w wodzie, brak wody pitnej z kranu (sama butelkowana), brak systemu kanalizacji (!) wszystkie gówna codziennie wywożą cysternami, brak możliwości przemieszczania się gdziekolwiek na własnych nogach, brak zieleni, przez większość roku temperatura i wilgotność nie do wytrzymania. Wśród mieszkańców nikt nie planuje zostać na dłużej, wszyscy planują spieprzać z tej "złotej klatki" https://www.youtube.com/watch?v=4tbNJcvGjOY

- Avril
A co mnie to interesuje? Przecież mnie to wali. Byłem, widziałem podobało mi się. Proste.
A i niech Izrael idzie w pieron. Są inne głosy i tak jak co roku obstawię trafnie faworyta.
A i niech Izrael idzie w pieron. Są inne głosy i tak jak co roku obstawię trafnie faworyta.
- Nathi
O fajno!
W Izraelu jest fajnie. Co prawda byłem tylko w Tel Awiwie, ale z drugiej strony byłem bardziej poimprezować jak zwiedzać. Więc olałem Jerozolime.
Chłopcy są tam boscy, szczególnie na plaży
W Izraelu jest fajnie. Co prawda byłem tylko w Tel Awiwie, ale z drugiej strony byłem bardziej poimprezować jak zwiedzać. Więc olałem Jerozolime.
Chłopcy są tam boscy, szczególnie na plaży

- gaynau
Pozostaje życzyć Ci, by służby nie obrały cię za cel na granicy, tak jak mają chyba (?) w zwyczaju.
Ja musiałbym kłamać, że nie wspieram Palestyny lub że nie krytykowałem tego (Izraela) państwa.
Ciekawym doświadczeniem mogłoby być przekroczenie punktu kontrolnego, najlepiej z jakimś przyjacielem o ciemniejszym kolorze skóry - a jeszcze lepiej > muzułmaninem, niekoniecznie Palestyńczykiem.
Zdaj proszę relację, jak apartheid wygląda "na żywo".
Niestety, bo jak już pisałem - nie powinni występować ma Eurowizji. Do czasu zakończenia wojny (lub bardziej dosadnie: ludobójstwa / czystki etnicznej).
Edit//
Wszedłem na chwilę na filmweb sprawdzić ocenę "nadrabiaj miną" i zostałem "zbombardowany" reklamą.

Odnośnik na YT:
https://youtu.be/Vu6uKCTUUXo?si=1MUqM11S-9qNPY2O
Ja musiałbym kłamać, że nie wspieram Palestyny lub że nie krytykowałem tego (Izraela) państwa.
Ciekawym doświadczeniem mogłoby być przekroczenie punktu kontrolnego, najlepiej z jakimś przyjacielem o ciemniejszym kolorze skóry - a jeszcze lepiej > muzułmaninem, niekoniecznie Palestyńczykiem.
Zdaj proszę relację, jak apartheid wygląda "na żywo".
Niestety się zgadzam. Wszystkie mi się podobały, najbardziej chyba zeszłoroczna (mimo, że było to jawne nawiązanie do początku konfliktu / ataku Hamasu).
Niestety, bo jak już pisałem - nie powinni występować ma Eurowizji. Do czasu zakończenia wojny (lub bardziej dosadnie: ludobójstwa / czystki etnicznej).
Edit//
Wszedłem na chwilę na filmweb sprawdzić ocenę "nadrabiaj miną" i zostałem "zbombardowany" reklamą.

Odnośnik na YT:
https://youtu.be/Vu6uKCTUUXo?si=1MUqM11S-9qNPY2O
- Michał
Nie powinno być na Eurowizji państwa, które używa jeńców jako żywe tarcze, bombarduje szpitale, w tym dziecięce. Podobno Izrael został wygwizdany podczes występu, ale tego nie pokazali.
- mike
- Avril
Mnie ubiegłoroczna podobała się, ale najmniej. Na pierwszym miejscu dziewczyna z piosenką hurricane z 2023. Dawno nie słyszałem tak czystego głosu.
Hurricane jest mocne, głos świetny, z powerem i z potężnymi górami. Świetne rejestry szczególnie G4.
Chociaż moją top of the top jest.
Loreen i tattoo.
Dami Im i sound of silence.
Szwedka Kornelia Jacobs i hołd me closer.
Później 3 reprezentantki z Izraela
Mają mocne głosy. Każda jedna. Jedynie z czym się z Tobą nie zgadzam to tegoroczna melody. Ona w preselekcjach nie weszłaby nawet do finału, gdyby nie była w złotej piątce. Na wersji audio spoko, ale na żywo to już nie było tak kolorowo. Niedociągała, momentami skrzeczała, jak koza w rui.No nie, to nie była piosenka dla niej. Widziałbym ją w czymś spokojniejszym, a ma takie piosenki w swoim repertuarze
. Posluchaj sobie wykonania na żywo sin ley. To jest kosmos i gdyby miała taką piosenkę to byłaby wysoki, a tak? Skończyła z 10 pnktami od widzów. Ludzie się na szczęście znają.Generalnie jest wieeelu wykonawców, którzy mają naprawdę powerfull voice, ale nie w piosence która zgłosili do konkursu.
Hurricane jest mocne, głos świetny, z powerem i z potężnymi górami. Świetne rejestry szczególnie G4.
Chociaż moją top of the top jest.
Loreen i tattoo.
Dami Im i sound of silence.
Szwedka Kornelia Jacobs i hołd me closer.
Później 3 reprezentantki z Izraela
Mają mocne głosy. Każda jedna. Jedynie z czym się z Tobą nie zgadzam to tegoroczna melody. Ona w preselekcjach nie weszłaby nawet do finału, gdyby nie była w złotej piątce. Na wersji audio spoko, ale na żywo to już nie było tak kolorowo. Niedociągała, momentami skrzeczała, jak koza w rui.No nie, to nie była piosenka dla niej. Widziałbym ją w czymś spokojniejszym, a ma takie piosenki w swoim repertuarze

- gaynau
Ja się nie znam na głosie, coś mi się podoba albo nie.
Ta melody to chyba trochę taka Steczkowska w hiszpańskich realiach. Stąd pewnie wk*rw.
PS: hurricane był w zeszłym roku, wcześniej jednorożec.
Ta melody to chyba trochę taka Steczkowska w hiszpańskich realiach. Stąd pewnie wk*rw.
PS: hurricane był w zeszłym roku, wcześniej jednorożec.
- Avril
No gdzie
Jezusie drogi, między Steczkowską, a Melody nie ma porównania. Dwa inne głosy zupełnie, gdzie Justyna tutaj wiedzie prym.
Zwracam honor, zatem hurricane jest na pierwszym miejscu, druga tegoroczna, a jednorożec na trzecim,, wśród dziewczyn z Izraela.
Zwracam honor, zatem hurricane jest na pierwszym miejscu, druga tegoroczna, a jednorożec na trzecim,, wśród dziewczyn z Izraela.