Filmy/Seriale LGBT

Książka, kino, teatr, muzyka, telewizja...
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mike

Re: Filmy/Seriale LGBT

Kiedyś mi się bardziej podobał (pomijając, że i tak nigdy nie miał podjazdu do Minionych Dni, czy choćby Wyśnionych Miłości), natomiast od czasu skandalu kanibalskiego z jednym aktorem oraz uczynieniem z tego młodszego złotego dziecka Hollywood, film stał się mi obojętny. Chalamet genialnie zagrał w tym filmie jedną scenę pod koniec filmu (przy kominku), w kolejnych latach nie znalazłem potwierdzenia jego aktorstwa już w żadnym innym filmem z tym chłopakiem. Po prostu beztalencie aktorskie jak dla mnie nie tylko nie wracam już do Tamtych Dni... ale też w sposób celowy i systematyczny omijam szerokim łukiem wszelkie nowe produkcje filmowe z tym "aktorem". Co za szczęście, że ostatnio podobnie jak ten starszy doczekał się swojego skandalu z niefortunną wypowiedzią nt. opery, co skończyło się totalną porażką jego nowego filmu na wczorajszych Oscarach, a kto wie może wyrzuci na śmietnik kinematografii dzieląc los przystojnego kanibala :D

gaynau pisze: 13-03-2026 14:15:51 W którym momencie odnosi się do twojej wypowiedzi?
To w sumie musi być przyjemne uczucie, bez względu na to, czy się z tobą zgadza.
https://www.youtube.com/watch?v=CXNqJdQj5EE&t=1246s
ODPOWIEDZ