Właśnie byłem w teatrze

Książka, kino, teatr, muzyka, telewizja...
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
marcin

Re: Właśnie byłem w teatrze

Achim pisze: 27-05-2025 13:48:16 zapraszam do Wałbrzycha
Przy okazji poczujesz tę atmosferę beznadziei tam panującą, to jest niepodrabialne i w żadnym innym mieście się z tym nie spotkałem.
Jutro będzie nowy, długi dzień. Twój własny, od początku do końca. To przecież bardzo przyjemna myśl.
(Tove Jansson, "Tatuś Muminka i morze")
Awatar użytkownika
Hebius

Tak tak, nie marzę o niczym innym tak intensywnie, jak o poczuciu atmosfery beznadziejności :D
:pride: :pride: :pride:
Awatar użytkownika
Achim

No bez przesady, akurat Wałbrzych ostatnio mega się rozwija, ma mądrego prezydenta, idealną obwodnicę, świetny teatr i Teatr Lalek, kino studyjne i TK Maxa, doskonałą burgerownie. Ja tam lubię i do Teatru zapraszam. Ja rzadko jeżdżę pociągami, ale Wałbrzych ma kilka dworców w samym mieście. To dla Marcina.
Es gibt ein Leben und ich lebe es . Romy Schneider.
Awatar użytkownika
marcin

Tak wiem, akurat Wałbrzych znam nienajgorzej od strony kolejowej. Swoistym fenomenem jest dworzec Wałbrzych Główny, bardzo daleko od centrum i w wyjątkowo nieciekawej i sprawiającej wrażenie mało bezpiecznej okolicy. Szliśmy kiedyś stamtąd w góry, na Borową.
Jutro będzie nowy, długi dzień. Twój własny, od początku do końca. To przecież bardzo przyjemna myśl.
(Tove Jansson, "Tatuś Muminka i morze")
ODPOWIEDZ