uzytkownik_konta pisze: ↑29-07-2026 13:53:40
w wyborach na prezydenta Warszawy - gdy kandydował pierwszy raz, nie byłem jeszcze dopisany w Warszawie, więc głosowałem w Lublinie (na Żuka).
Teraz to odkryłeś? Pisałem już kiedyś, że masz pamięć jak złota rybka.
A poza tym, wydawałoby się, że jak się już raz co do czegoś zgodziliśmy, to w twoim interesie byłoby, aby przez chwilę nie umniejszać mojej opinii w akurat tej kwestii. Napisałbym, żebyś się położył do Tworek, ale w tej sytuacji pozwolę sobie tak po lubelskiemu: idź się zapakuj do Abramowic, pojebańcu.
Kłopoty z rozumnym czytaniem? Za mało tych leków bierzesz. Odniosłem się do twoich dawnych ataków histerii na moje posty ze słoikami. Powyższy stanowi jedynie potwierdzenie przypuszczeń. Że coś było na rzeczy podejrzewałem od dawna, teraz dostałem potwierdzenie - lubię rozkładać na czynniki pierwsze psychikę moich stalkerów. Z nieskrywaną satysfakcją natychmiast skojarzyłem powyższy utwór muzyczny z tobą brawo ja
I nie czytam wszystkich twoich postów geniuszu, w rzeczy samej mam cię na ignorze, a więc nie czytam 99% twych pseudofilozoficznych mundrości. Dziś odsłoniłem frochę postów, nadal jesteś nadętym bufonem, więc zaszczytu obecności na liście ignorowanych cię nie pozbawię.