Prime video.

Książka, kino, teatr, muzyka, telewizja...
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mike

Re: Prime video.

Na platformie pojawił się film z Melanią snującą się po złotych wnętrzach Trump Tower, posiadłości Mar-A-Lago, Białym Domu. Na filmie Amazon stracił 40mln$, ale właściwie to zainwestował jako drobne przekupstwo za obsługę administracji amerykańskiej przez amazonową chmurę :>
Spoiler
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Przyznam Melania ma swoje epickie momenty oraz zdradza kilka ciekawych smaczków np. można się dowiedzieć skąd ma takie boskie kreacje skoro jest bojkotowana przez domy mody i żadna wielka marka nie chce mieć z nią nic wspólnego.... okazuje się, że bicza podkupiła krawca Diora!!!!!! :D

zwiastun https://www.youtube.com/watch?v=dxXJAqOU00g
Obrazek
Awatar użytkownika
mike

Niby ok, ale potem odpaliłem pierwowzór z lat 80 bez porównania lepszy od nowej wersji. Stary szkieletor przerażający groźny, nowy śmieszny pajac z żarówkami zamiast oczu. Stara wersja też jest znacznie bardziej gejowska, ta nowa właściwie wcale, nowemu hemenowi zakryli wszystko, natomiast poprzedni chodził z gołymi półdupkami z wydatnym kroczem w obcisłych slipach. W starszej wersji był też dodatkowy młody przystojny protagonista oraz sympatyczny skrzat, w nowej brak ich zamienników.
Obrazek
Awatar użytkownika
mike

Na platformę wleciały wszystkie sezony polskiej Magii Nagości. Nie wiedziałem, że to jest aż tak naszpikowane uczestnikami LGBT, praktycznie w każdym odcinku. Jednocześnie tymi paroma, których zdążyłem obejrzeć (jestem po dwóch pierwszych sezonach) na maksa się zażenowałem. Sami nie wiedzą czego chcą, zmienni jak panienki, wybredni jak francuskie pieski, sami sobie zaprzeczają, wycofują się, uciekają z randek, nie zjawiają się na podsumowaniu porandkowym jprld. Jak tak będzie dalej to niezłą nam kuźwa laurkę wystawili :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
xyz123

Na CANAL+ już chyba z dwa lata wisiały wszystkie sezony. Stamtąd wyleciały to powędrowały do Prime Video. Wcześniej chyba jeszcze na Playerze były, w tym jakieś sezony zagraniczne.

Ogólnie sam format jest żenujący. Ciekawi mnie motywacja zgłaszania się do takiego programu. Bo to, że miłości się tam nie znajdzie to oczywista oczywistość.
Awatar użytkownika
mike

Najnowsza polska Magia Nagości na prime video jest sprzed roku. czyli 2025. Reaktywowano ją po wcześniejszymi zniknięciu z anteny. Niedawno, bo 18 września zadebiutował sezon piąty, który właśnie trwa i zapewne trafi na Prime Video po wyemitowaniu wszystkich odcinków.

W pierwszych 4 sezonach wałkowano tych samych uczestników, gdzie paru z nich (przynajmniej jeśli chodzi o LGBT) występowało w kilku różnych odcinkach i sezonach, co pozwala przypuszczać, że twórcy programu mają ogromne problemy ze znalezieniem chętnych. Brani są z łapanki, też z zagranicy.

Bywały krindżowe odcinki, te najbardziej opiszę w dedykowanym temacie viewtopic.php?p=234704#p234704
Awatar użytkownika
xyz123

Piąty sezon jest dostępny w serwisie Filmbox+Stream do którego grupy należy kanał Zoom. Z kolei właścicielem marek FilmBox i Kino Polska jest spółka Kino Polska TV S.A., która z kolei znajduje się pod kontrolą francuskiej grupy Canal+ (posiadającej większościowe udziały poprzez SPI International).
Dlatego zaraz po premierze w Filmbox+ zapewne piąty sezon (jak i poprzednie) trafią właśnie do serwisu Canal+.
Tutaj link do piątego sezonu gdyby ktoś jednak chciał to oglądać:

https://play.filmboxplus.com/search?sea ... go%C5%9Bci

Swoja drogą jednym z uczestników tego dziwnego programu był "przypadkowy przechodzień" z "Wiadomości" TVP. (xD)
https://plejada.pl/newsy/przypadkowy-pr ... ja/1npkg0n
Awatar użytkownika
Raven

"przypadkowy przechodzień" z "Wiadomości" TVP. (xD)
ależ to jest odklejeniec, jakiś czas temu pojawiały mi się jego live na tiktoku, zbierał sporo hejtu, ale oprócz przaśnej ekscentryczności krzywdy nikomu nie robił
czy też robili bo pojawiał się z drugim mężczyzną
na tle buraczkowych ścian
tymi transmisjami

a propos Prime i tego co mi się pojawia w mojej bańce, sporo kanałów komentuje girls of warsaw
więc zajrzałem w tę czeluść
i gdyby ta produkcja była choćby jakoś bardzo żenująca (niczym magia gołych tyłków, która część widzów żenuje)
to była by jakaś, ale nie jest
nudne, nie polecam
Awatar użytkownika
xyz123

Raven pisze: ↑28-09-2026 18:24:38 a propos Prime i tego co mi się pojawia w mojej bańce, sporo kanałów komentuje girls of warsaw
więc zajrzałem w tę czeluść
i gdyby ta produkcja była choćby jakoś bardzo żenująca (niczym magia gołych tyłków, która część widzów żenuje)
to była by jakaś, ale nie jest
nudne, nie polecam
Jedni z podcasterów na temat tego serialu użyli stwierdzenia: "oczu kąpiel" - chyba się przyda po seansie. :lol:
ODPOWIEDZ