Netflix
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- marcin
Re: Netflix
Wczoraj zacząłem oglądać nowy serial koreański Squid Game
Zapowiada się nieźle choć widoczne nawiązania do japońskiego Battle Royale
Zapowiada się nieźle choć widoczne nawiązania do japońskiego Battle Royale
Gdy ludzie spotykają się z górami, dzieją się wielkie rzeczy.
(William Blake)
(William Blake)
- gaynau
- mike
Obejrzałem nowy dokument Britney vs Spears. To chyba koniec jej rodziny, nazwała wrogami ojca i matkę, którzy powinni siedzieć w więzieniu. Ciekawe co ostatecznie zdecyduje sąd. Nieźle ją z kasy strzygli tatuś sobie $16k co miesiąc, a córeczce $8k kieszonkowego, co w jej przypadku to są jakieś grosze. Grube miliony poszły na sztab prawników, którzy pilnowali, żeby Britney przez lata pozostawała ubezwłasnowolniona, a tatuś pozostawał jedynym prawnym opiekunem i decydentem wszystkiego.
- mare
Niestety, zmuszony przez znajomych, oglądam «Squid Game». Na szczęście można sobie szybkość nastawić na 1,25 lub 1,5, ale i tak nie wiem, czy przetrwam tę próbę.
Pod konarami kasztana,
Pan zablokował mnie,
a ja Pana.
Pan zablokował mnie,
a ja Pana.
- homosexuel
w te wakacje pierwszy raz wykupiłem dostęp do netflix i nie byłem specjalnie zadowolony, mają mało filmów, głównie stare, a dużo seriali
zdecydowanie wolę portale typu cda, gdzie jest więcej filmów jak seriali, bo nie lubię oglądać seriali, tasiemców, itp.
zdecydowanie wolę portale typu cda, gdzie jest więcej filmów jak seriali, bo nie lubię oglądać seriali, tasiemców, itp.
zakaz zawracania - dupy.
- gaynau
- marcin
Pod względem filmów zdecydowanie lepsze jest HBO GO (i tańsze niż Netflix)homosexuel pisze: ↑02-10-2021 13:33:33 w te wakacje pierwszy raz wykupiłem dostęp do netflix i nie byłem specjalnie zadowolony, mają mało filmów, głównie stare, a dużo seriali
Mają dużo filmów europejskich w takim stylu, jakie mozna oglądać w kinach studyjnych (na Netflixie czegoś takiego nie ma praktycznie w ogóle)
Netflix jest za to dobry jak się chce oglądać (albo sobie poprzypominać) rózne znane filmy made in USA, typu Matrix, Kill Bill, Władca Pierścieni, Harry Potter itp itd.
(William Blake)
(William Blake)
- mare
Ja oglądam po kawałku, kiedy spaceruję na bieżni. Dziś chyba skończę. Ale z tymi hitami Netflixa to jak z książkami, które wszyscy nagle czytają
Pod konarami kasztana,
Pan zablokował mnie,
a ja Pana.
Pan zablokował mnie,
a ja Pana.
- chafre
Pomysł jest ciekawy. Trochę jak Wiezień Labiryntu albo Piła, tylko z innym moralnym wydźwiękiem.
J'ai comme une envie de voir ma vie au lit
Comme une idée fixe chaque fois que l'on me dit
Comme une idée fixe chaque fois que l'on me dit
- Nathi
Coś słyszałem o tym, że wszyscy oglądają. Ale nie zainteresowałem się tym nawet przez chwilę.
Igrzyska Śmierci byłem w kinie ze znajomymi na pierwszej części to krzyczałem, że mają mi oddać forsę za taki syf. Nigdy też nie oglądałem następnych części, więc NIE.
Igrzyska Śmierci byłem w kinie ze znajomymi na pierwszej części to krzyczałem, że mają mi oddać forsę za taki syf. Nigdy też nie oglądałem następnych części, więc NIE.
- marcin
A teraz Netflix ma kolejny serial w tym stylu, tym razem japonski
Ale tytul wylecial mi z glowy
Ale tytul wylecial mi z glowy
(William Blake)
(William Blake)
- Nathi
No to właśnie to Squid, co wszyscy oglądają. Nie moje klimaty.
- marcin
Nie, Squid jest koreanski
A teraz kolejny w tym stylu ale japonski
A teraz kolejny w tym stylu ale japonski
(William Blake)
(William Blake)
- Nathi
O rany, to szybko wyciskają kurę i jej złote jajka.
- marcin
No dokładnie
A od dziś "Hiacynt" na Netflixie
A od dziś "Hiacynt" na Netflixie
(William Blake)
(William Blake)
Ostatnio oglądam same skandynawskie filmy. Wciagnąlem sie w nie. Nie wiem czy ktoś będzie chial oglądać bo to nie są klimaty jak elita itp ale mogę polecić "Rosita", "Strasznie szczęśliwi" i "Ten którego kocha"
- Hebius
Obejrzałem "Hiacynta".
Coś jak pierwszy sezon "Rojstu" bez elementów grozy.
Coś jak pierwszy sezon "Rojstu" bez elementów grozy.
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- mike
Ale nie jak teatr telewizji?
- Hebius
Rojst przecież taki nie był.
Chodzi o identyczny sposób pokazania PRL-u, podobnymi metodami.
Chodzi o identyczny sposób pokazania PRL-u, podobnymi metodami.
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- Nathi
Hiacynt jak na polski film nie najgorszy. Tylko zupełnie myślałem, że będzie o czymś innym.
Fajnie, że pojawił się Tomasz Włosok mam do niego lekką słabość. Nie chodzi o wygląd ale lubię jak gra. I ucieszyło mnie, że dodał do swojego dorobku rolę pedała. On na prawdę potrafi zagrać każdego, no lubię go.
Już myślałem, że skończy się jak Płonące Wieżowce i byłem zawiedziony, ale ostatecznie nie skończyło się tak fatalnie.
Bardzo fajna scena z matką, tak jak można było przewidzieć, że główny bohater będzie interesował się chłopakami tak scena z matką mnie zaskoczyła.
Dobrze się oglądało. Szkoda tylko, że nie było typowo o Hiacyncie trochę na to liczyłem.
Jacek poniedziałek w roli tego SBka który rucha młodych chłopców mnie ostro rozbawił
Fajnie, że pojawił się Tomasz Włosok mam do niego lekką słabość. Nie chodzi o wygląd ale lubię jak gra. I ucieszyło mnie, że dodał do swojego dorobku rolę pedała. On na prawdę potrafi zagrać każdego, no lubię go.
Już myślałem, że skończy się jak Płonące Wieżowce i byłem zawiedziony, ale ostatecznie nie skończyło się tak fatalnie.
Bardzo fajna scena z matką, tak jak można było przewidzieć, że główny bohater będzie interesował się chłopakami tak scena z matką mnie zaskoczyła.
Dobrze się oglądało. Szkoda tylko, że nie było typowo o Hiacyncie trochę na to liczyłem.
Jacek poniedziałek w roli tego SBka który rucha młodych chłopców mnie ostro rozbawił