Właśnie to było najlepsze, że zajebiście odegrała swoją rolę. Ludzie głównie dla niej oglądali ten serial. Ona dla Animal Kingdom była tym samym co Jennifer Coolidge dla Białego Lotosu viewtopic.php?p=128413#p128413 - niezbędnym ogniwem, bez którego serial traci rację bytu.
Co oglądam
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- mike
Re: Co oglądam
- Michał
To prawda, choć jest przerażająca.
- Nathi
Może dobrze grała, ale kontent nie trafił w moje gusta.
- mike
Nasz Mały Sekret. Lubię te świąteczne komedyjki z udziałem Lindsay Lohan, której kiedyś jak była jeszcze tylko piosenkarką namiętnie słuchałem. Fajne na rozluźnienie, nawet śmieszne i ładni faceci się trafiają
W dodatku to teraz najbardziej oglądana pozycja spośród wszystkich serwisów streamingowych! Merry Gentlemen już obejrzałem... słabe, skojarzyłem aktorkę z dawnego serialu The Dome, czy Under The Dome (Pod Kopułą) jakoś tak, była wtedy nastolatką.
zwiastun https://www.youtube.com/watch?v=fcc9G9PXTEE

zwiastun https://www.youtube.com/watch?v=fcc9G9PXTEE

- Michał
Z biegiem czasu, bohaterowie Animal Kingdom są coraz bardziej uczłowieczani, zwłaszcza Papież.
- Hebius
TVP Kultura o 18:00

Szaleństwo króla Jerzego (The Madness of King George)
Wielka Brytania/USA 1994 reż. Nicholas Hytner
Kochałem się kiedyś w Rupercie Gravesie, więc sobie film powtórzę. Z przyjemnością mam nadzieję.

Szaleństwo króla Jerzego (The Madness of King George)
Wielka Brytania/USA 1994 reż. Nicholas Hytner
Kochałem się kiedyś w Rupercie Gravesie, więc sobie film powtórzę. Z przyjemnością mam nadzieję.
- Michał
Wciąż oglądam Animal Kingdom. Nie podzielam zdania, że Deran nie pasuje jako gej, podoba mi się jego wątek, on sam też, jest w nim coś pociągającego.
- Michał
Skończyłem Animal Kingdom
Spoiler
Myślę, że sezony po śmierci Smurf są równie dobre i potrzebne, pokazują powolne umieranie rodziny, której osią była toksyczna matka. Postać Papieża jest niezwykła, z biegiem czasu odkrywany jest poraniony emocjonalnie człowiek, którego z początku się nie cierpi, a później rozumie i mu współczuje. Najbardziej polubiłem Derana,za jego serce i wrażliwość, ukryte głęboko pod maską zabijaki. J. okazał się, niestety, potworem.
- mike
Posiadam kilka Sennheiserów, lecz tych nie https://www.youtube.com/watch?v=IbYwCm-ShIU chciałbym kiedyś posłuchać

- Hebius
W ramach nadrabiania zaległości - bo dość szybko się okazało, że jednak tego nigdy wcześniej nie widziałem - Żegnaj, moja konkubino (Chiny/Hongkong, 1993)
Nie myślałem, że to będzie aż takie przygnębiające.
Nie myślałem, że to będzie aż takie przygnębiające.
-
Wielka radość wypełnia me
!
Wrócił stary (w składzie), choć w poście że niby nowy, Tygodni Kulturalny.
Ja się na tym wychowałem
Lofciam.
START: piątek 03 stycznia 2025 godz. 22:55

Wrócił stary (w składzie), choć w poście że niby nowy, Tygodni Kulturalny.
Ja się na tym wychowałem

Lofciam.
START: piątek 03 stycznia 2025 godz. 22:55

-
Bogusław Deptuła

- Nathi
Moje klimaty, lubię snajperów, płatnych zabójców, brytyjski wywiad i intrygujących aktorów.
A ten wyjątkowo mi się podoba, ma interesującą urodę i mnie wizualnie pociąga. Jest taki nietuzinkowy, prywatnie się ubiera bardzo awangardowo i seksownie. W dodatku to on grał w świetnym filmie Dziewczyna z portretu.
Wrzucam jego insta, jest absolutnie czarujący z tą swoją urodą. No i od zawsze miałem słabość do chłopców z piegami. Niesamowity ten typ urody. https://www.instagram.com/amazingeddier ... NvMmw4bWFh
Serial mnie wciągnął oglądam 5 odcinek pod rząd.

A ten wyjątkowo mi się podoba, ma interesującą urodę i mnie wizualnie pociąga. Jest taki nietuzinkowy, prywatnie się ubiera bardzo awangardowo i seksownie. W dodatku to on grał w świetnym filmie Dziewczyna z portretu.
Wrzucam jego insta, jest absolutnie czarujący z tą swoją urodą. No i od zawsze miałem słabość do chłopców z piegami. Niesamowity ten typ urody. https://www.instagram.com/amazingeddier ... NvMmw4bWFh
Serial mnie wciągnął oglądam 5 odcinek pod rząd.

- Hebius
Aaa... Eddie Redmayne... też go sobie zawsze miło oglądam w Fantastycznych zwierzętach...
Sam wieczorem obejrzałem Wiele hałasu o nic (1993) Kennetha Branagha wg Szekspira - z młodą Imeldą Staunton, tak swoją drogą, w roli służącej - i aż nabrałem chęci na powtórkę Miesiąca na wsi (A Month in the Country, 1987), chociaż tam młodziutki Kenneth aż tak apetyczny nie był.
Sam wieczorem obejrzałem Wiele hałasu o nic (1993) Kennetha Branagha wg Szekspira - z młodą Imeldą Staunton, tak swoją drogą, w roli służącej - i aż nabrałem chęci na powtórkę Miesiąca na wsi (A Month in the Country, 1987), chociaż tam młodziutki Kenneth aż tak apetyczny nie był.
- marcin
Oglądam "Kobieta z..." na PrimeVideo
Dobry film o kobiecie trans (urodzila się jako mężczyzna) w realiach PRL-u
Te sceny u lekarzy... I ich kompletne niezrozumienie tematu. Notabene jestem ciekaw jak to dziś wygląda w Polsce u przeciętnego lekarza, w sensie jaka jest ich wiedza na ten temat.
Dobry film o kobiecie trans (urodzila się jako mężczyzna) w realiach PRL-u
Te sceny u lekarzy... I ich kompletne niezrozumienie tematu. Notabene jestem ciekaw jak to dziś wygląda w Polsce u przeciętnego lekarza, w sensie jaka jest ich wiedza na ten temat.
Jutro będzie nowy, długi dzień. Twój własny, od początku do końca. To przecież bardzo przyjemna myśl.
(Tove Jansson, "Tatuś Muminka i morze")
(Tove Jansson, "Tatuś Muminka i morze")
- Dorian_Gray
aaahhh, Eddie Redmayne ... kocham się w nim od czasu jak go zobaczyłem w filmie o Elżbiecie Pierwszej ...
- Nathi
Ale ja też się kocham.
To musimy ustalić jakąś kolejkę do niego
To musimy ustalić jakąś kolejkę do niego

- Czartogromski
- Kontakt:
"W garniturach" (Netflix) - pierwszy sezon, b. miły serial (w tym Patrick J. Adams w roli głównej). 

- Nathi
Jeden z moich ulubionych seriali.
Ale Patrick J. Adams to jego bohater mnie zawsze irytował.
Zdecydowanie kisiel w gaciach to miałem na widok Gabriela. 9 sezonów się sliniłem do Harveya
Ale Patrick J. Adams to jego bohater mnie zawsze irytował.
Zdecydowanie kisiel w gaciach to miałem na widok Gabriela. 9 sezonów się sliniłem do Harveya