Prime video.

Książka, kino, teatr, muzyka, telewizja...
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
xyz123

Re: Prime video.

Właśnie dzisiaj po południu miałem ten film obejrzeć, ale coś mi wypadło. :)
Zaraz El Clasico, więc nie obejrzę, ale może jutro mi się uda.
Hekabe

Zachęcam!
Awatar użytkownika
Nathi

Nie potrafię się przemóc do oglądania filmów gejowskich. Jak byłem młodszy spoko, jak już stary dziad to mnie przestały interesować :roll:
Kupę lat nic nie oglądałem. Chyba próbowałem z jeden odcinek serialu który chwalił mike ale nie dałem rady, bo był nudny jak flaki z olejem.
Hekabe

Muzyczka Wam siadła?
Jest mega!
https://open.spotify.com/track/5dgXKKrU ... 52e8654d60

Obejrzałem recki - oglądam zawsze po filmach, a nie przed, żeby się nie sugerować.
No i heteryki nie widzą tam, że cały film jest spięty klamrą gejowskiej fascynacji i niezrealizowanego pożądania głównych bohaterów, w której to relacji Zenadaya grająca Tashę się odnajduje i bez niej obaj meni są zupełnie niepociągający. Ta fascynacja wymaga trójkąta, a jeśli doliczyć tenis, to czworokąta.
Oskara za montaż ten film powinien dostać!
Awatar użytkownika
mike

Wyjaśniają się zawirowania wokół Pryzmatu https://www.ilfattoquotidiano.it/2024/0 ... y/7690768/
Zimny ​​prysznic dla fanów kultowego serialu „Prisma” w Prime Video. Międzynarodowa korporacja podjęła decyzję o anulowaniu trzeciego sezonu, nie powstanie on. Twórca Ludovico Bessegato ogłosił to w mediach społecznościowych: „ Nie znam głębszych powodów, dla których platformy podejmują takie decyzje redakcyjne, i nie znam nawet oficjalnych danych. Ale wiem, że drugi sezon był równie udany jak pierwszy i miał większą widownię”.

Według twórcy, polityka platform zmieniła się w ciągu ostatnich dwóch lat: „ Jeśli wcześniej szukali produktów eksperymentalnych, które odróżniałyby się od serii ogólnych , to teraz wydaje się, że chcą poszerzyć grono odbiorców kosztem produktów, które przynoszą alternatywnych narracji na ekranie. Jest to zgodne z prawem, ponieważ są to platformy prywatne, obsługiwane w oparciu o subskrypcje. Ale jako twórca i widz jest mi przykro."

Protesty i petycje w mediach społecznościowych domagają się zmiany decyzji Prime Video. Ale w rzeczywistości zwrot akcji może nastąpić za sprawą innych gigantów wydawniczych, takich jak Netflix czy Disney, gotowych już do wypuszczenia trzeciego sezonu. Krótko mówiąc, sytuacja powtórzyła się w przypadku innego „stworzenia” Bessegato, „Skam Italia”, kiedy pierwsze cztery sezony podpisała firma TIMvision, a od piątego sezonu produkcja przeszła na platformę Netflix.
Wcześniej w temacie kinematografii LGBT wyrażałem swoje zdumienie zniknięciem Pryzmatu z polskiego Prime Video i to w całości, bo nie tylko nie pojawił się drugi sezon (mimo premiery na włoskim Prime Video), ale także zniknął pierwszy. Teraz wygląda na to, że twórca pogniewał się na Amazona i zabrał serial z platformy.
Awatar użytkownika
mike

ODPOWIEDZ