Co oglądam
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- uzytkownik_konta
Re: Co oglądam
Nie powiedziałbym, żeby jakoś specjalnie mnie urzekł, ale mogę mu dać "OK, powyżej średniej". Ale podobnie - nie pamiętam go na tyle, aby móc się wypowiadać co do szczegółów. A to, samo w sobie, o czymś świadczy. Niestety, nie przejdzie do klasyki kina.
- Hebius
To jak wy oglądacie filmy, że nie zauważacie i nie pamiętacie takich rzeczy?
Macie aż tak duży przerób, że wam się wszystko zlewa i nic nie zostaje w pamięci?
Przecież "Filip" to nie jest żaden staroć z klasyki, oglądanej bóg wie kiedy, film ma raptem 3 lata.
Macie aż tak duży przerób, że wam się wszystko zlewa i nic nie zostaje w pamięci?
Przecież "Filip" to nie jest żaden staroć z klasyki, oglądanej bóg wie kiedy, film ma raptem 3 lata.
- uzytkownik_konta
O przepraszam, pamiętam starocie z klasyki o wiele lepiej, niż to 

- bolevitch
nie, nic z tych rzeczy. Ta postać jest co prawda tajemnicza. Niezwykły spryciarz, biznesmen, umiejący się ustawić w najgorszych okolicznościach. Hedonista walczący z depresją, znudzony życiem, czy może sfrustrowany otoczeniem, ludźmi. Chyba nie wiemy, czemu opiekuje się Filipem, darzy zaufaniem, przyjaźnią. Widziałem w tym relację ojcowską. Teraz nie pamiętam, ale czy nie pada tam coś o powiązaniach sprzed wojny, z rodziną Filipa? Jest teź opiekuńczy w stosunku do robotników.
Staszek to jeden z wątków z ambicjami na serial.
Ostatnio zmieniony 11-04-2025 23:07:03 przez bolevitch, łącznie zmieniany 1 raz.
- jazzik
Reluzytkownik_konta pisze: ↑11-04-2025 21:12:09 O przepraszam, pamiętam starocie z klasyki o wiele lepiej, niż to![]()

"Nie bój się doskonałości. – Nigdy jej nie osiągniesz." Salvador Dali
- Hebius
Znudzone, przeżarte wrażeniami gejostwo.
Tfu!

Tfu!