Timothy1313 pisze: ↑08-07-2021 15:01:45
Gossip Girl ktoś oglądał? Dość gejowskie żeby było się czymś jarać?
Pierwszy odcinek nudy. Był tylko jeden branżowy moment, kiedy laska zaczęła się ekscytować na myśl o seksualnym napięciu między jej chłopakiem i drugim kolesiem.
BILLIONS oglądam. Jestem na 3 sezonie. Lubię takie filmy pełne intryg i polityki. No i lubię oglądać Damiana Lewisa. W Homeland też był świetny. Dla mnie bardzo przyjemny aktor.
Wcześniej pierwszy raz oglądałem grę o tron. Całe 8 sezonów w dwa tygodnie.
Pysia psioczyła, że nie tak było w książkach ale po 10 latach od pierwszego sezonu w końcu zobaczyliśmy go.
Pysio jednak 10 lat się upierał, że bez końca książki nie będzie oglądał. No trochę go namówiłem, że on nigdy już jej nie skończy. Chyba mam dar przekonywania.
Już tylko tydzień dzieli nas od premiery nowego Matrixa https://www.matrixresurrections.net/ Jestem tak samo nahajpowany jak 22 lata temu przed seansem pierwszej niezwykle ważnej dla mnie części, pamiętam to było u progu dorosłości mój jeden z pierwszych takich filmów, na który poszedłem do kultowego kina Wisła. I jeden z pierwszych, jak nie pierwszy wyświetlany techniką cyfrową, co jak na ówczesne czasy było wielkim aj waj.
Kolejne odsłony nie wywołały już na mnie aż takiego wrażenia, choć miały też swoje zalety. Dwa trailery kolejnej produkcji dają nadzieję na powrót do korzeni najlepszej pierwszej części tego arcydzieła współczesnej kinematografii. Będzie równoległa premiera kino + HBO (przez pierwszych 30dni), biję się z myślami (pandemia), czy nie wybrać się znów po latach do Wisły....
Przypominam o dzisiejszej premierze nowego MATRIXa zarówno w kinach jak i na HBO (tutaj jedynie przez pierwsze 30 dni, potem zniknie z serwisu). Jestem trochę zaniepokojony doniesieniami o Lanie Wachowski, która po wybuchu pandemii, w połowie kręcenia nowej częsci chciała utopić cały projekt. Aktorzy i ekipa namówili ją do zmiany decyzji, cóż zobaczymy co z tego wyszło.
mike pisze: ↑22-12-2021 18:32:48
Przypominam o dzisiejszej premierze nowego MATRIXa zarówno w kinach jak i na HBO (tutaj jedynie przez pierwsze 30 dni, potem zniknie z serwisu). Jestem trochę zaniepokojony doniesieniami o Lanie Wachowski, która po wybuchu pandemii, w połowie kręcenia nowej częsci chciała utopić cały projekt. Aktorzy i ekipa namówili ją do zmiany decyzji, cóż zobaczymy co z tego wyszło.
Na necie masz od pyty torrentów w ekstra jakości. Jeśli masz HBO i nie widzisz to widzisz jak cię ruchają, bo to jest pewnie tylko w abo HBO MAX, którego chyba jeszcze nie ma w PL. Lej na nich i ssij z neta.
" Sceny z życia małżeńskiego" na podstawie dawnego Bergmana, wstrząsająca pięciogodzinna drama, rozegrana po mistrzowsku przez Jessicę Chastain i Oscara Isaaca
Es gibt ein Leben und ich lebe es . Romy Schneider.
Skończyłem "Ogrodników" bo chyba ten 4 odc co wrzucili dzisiaj to byl ostatni. Dziwny film. Niewiem czy mi żal tych ludzi czy ich nie lubię i nie wiem czy naprawde zabili. To jest na faktach i po dzis dzien utrzymują że są niewinni. Nic z tego filmu nie wiadomo bo w rzeczywistsoci tez nie wiadomo.