Eurovision Song Contest
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- Kawa
Eurovision Song Contest
Jeszcze nikt nie komentuje Eurowizji?
Właśnie zaczęła się transmisja z Tel Avivu.
Właśnie zaczęła się transmisja z Tel Avivu.
- Kawa
Re: Eurovision Song Contest
Póki co - problemy z łącznością i Orzecha co chwilę zastępuje jakiś beznadziejny lektor o dykcji typowej dla nowego zaciągu w tvp.
Ładni Czesi swoją drogą.
Ładni Czesi swoją drogą.
- Czartogromski
- Kontakt:
- Kawa
Ojej, nie wiem. Jaki kolaborant?
Za to przed chwilą wystąpiła Dana International. ☺Zapowiadający ją konferansjer wyoutował się, a w czasie jej występu izraelski (bo przecież nie tvpisowski) realizator pokazywał całujące się pary - przede wszystkim jednopłciowe. Ktoś w tvp jutro poleci.
Za to przed chwilą wystąpiła Dana International. ☺Zapowiadający ją konferansjer wyoutował się, a w czasie jej występu izraelski (bo przecież nie tvpisowski) realizator pokazywał całujące się pary - przede wszystkim jednopłciowe. Ktoś w tvp jutro poleci.
- mess
Kurski sie zesral. Nie dosc, ze Polska odpadla, to jeszcze pokazali calujacych sie facetow w trakcie wystepu transa. #pinkwashing
- Kawa
I - kamień obrazy dla nazioli - Polsza przegrała w Izraelu!
- jazzik
Chyba zacznę żałować, że nie widziałam.
"Nie bój się doskonałości. – Nigdy jej nie osiągniesz." Salvador Dali
- mess
Natomiast uważam, że nasz występ został zaniedbany przez dźwiękowców. Jakość transmisji była słaba, dziewczyn nie było słychać. Podobnie ciała dali w przypadku Belgii i Australii.
A jakość połączenia z Orzechem to żenada, chyba nigdy go tak często nie wywalało.
A jakość połączenia z Orzechem to żenada, chyba nigdy go tak często nie wywalało.
- Nathi
To już rok minął zaraz będę starym dziadem.
Ja też o dziwno nie oglądałem i nie zamierzam oglądać. Zespół wybrany z niewiadomych powodów- błąd od samego początku.
- Czartogromski
- Kontakt:
Przerwa na brak reklamy
Przerwa na brak reklamy
Ostatnio zmieniony 15-05-2019 18:11:59 przez Czartogromski, łącznie zmieniany 1 raz.
- Czartogromski
- Kontakt:
Spiseg, wiadomo.
Kogo typujecie? Soros chyba nie?
- mess
Tyle w temacie wczorajszego finału.
- Nathi
Myślałem, że oglądała film Sekielskiego początek jak na mszy.
Ogólnie nie przepadam za Eurowizją, bo jako fan ciężkiego brzmienia nic tam nie ma dla mnie pierdolnięcia. No to czekałem na królową i dostałem chłam. Orzech dobrze powiedział, że Justin był lepszy.
Ta nowa piosenka, to podobno tak teraz wygląda pop koleżanka mi powiedziała, bo nie orientuję się w tym typie muzyki, ale to było naprawdę straszne.
Ogólnie nie przepadam za Eurowizją, bo jako fan ciężkiego brzmienia nic tam nie ma dla mnie pierdolnięcia. No to czekałem na królową i dostałem chłam. Orzech dobrze powiedział, że Justin był lepszy.
Ta nowa piosenka, to podobno tak teraz wygląda pop koleżanka mi powiedziała, bo nie orientuję się w tym typie muzyki, ale to było naprawdę straszne.
- mess
To ten amerykański pop, teraz każda szanująca się gwiazda zalicza autotunowe duety z jakimś raperem... oni wszyscy są gangsta i wyglądają identycznie. Europejski pop na szczęście ma się dobrze.
Ogólnie była to jedna z lepszych eurowizji ostatnich lat. Szwedów nie wyprzedzili, ale i tak widowisko na wysokim poziomie.
Polska nie zakwalifikowała się do finału i zajęła 11 miejsce, tracąc zaledwie 2 punkty w odniesieniu do Białorusi na 10 miejscu.
Ogólnie była to jedna z lepszych eurowizji ostatnich lat. Szwedów nie wyprzedzili, ale i tak widowisko na wysokim poziomie.
Polska nie zakwalifikowała się do finału i zajęła 11 miejsce, tracąc zaledwie 2 punkty w odniesieniu do Białorusi na 10 miejscu.
- Achim
Obserwując fenomen Eurowizji i Madonny zastanawiam się czasem, czy ja na pewno jestem gejem........
Bo jedno i drugie ani mnie chłodzi, ani grzeje.
Bo jedno i drugie ani mnie chłodzi, ani grzeje.
Es gibt ein Leben und ich lebe es . Romy Schneider.
- Nathi
Eurowizję odwołali.
- mike
No i dobrze
Polski reprezentant na Eurowizję 2021.
Rafał Brzozowski- the Ride.
Nie wiem czy może być gorzej. Chyba nie
Wczesne lata 90. w klimacie boysband, a raczej członka, który postanowił sobie sam pośpiewać.
Teraz uwaga - The Ride na wersja na żywo
Rozumiem, że ktoś może śpiewać nosem, ale niech tego nie wrzuca do sieci. Litości
Rafał Brzozowski- the Ride.
Nie wiem czy może być gorzej. Chyba nie
Wczesne lata 90. w klimacie boysband, a raczej członka, który postanowił sobie sam pośpiewać.
Teraz uwaga - The Ride na wersja na żywo
Rozumiem, że ktoś może śpiewać nosem, ale niech tego nie wrzuca do sieci. Litości
Musiałbym mieć napisy, żeby zrozumieć o czym śpiewa. Nawet pokazałem kumplowi teraz i on też nic nie rozumie
Głosu też specjalnego nie ma. I taki typowy cis z Polski.
Powodzenia.
Głosu też specjalnego nie ma. I taki typowy cis z Polski.
Powodzenia.