HBO
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- mike
Re: HBO
Nie lubię Pattinsona za Zmierzch a dziś psucie wizerunku marki Dior, natomiast muszę przyznać w nowym Batmanie bosko go przerobili. Chyba najlepiej wyglądający Batman ze wszystkich dotychczasowych.... oczywiście mówię o wersji w masce haha!
- Nathi
Oglądam węgierski serial o studencie którego węgierskie SB zmusiło do inwigilacji kolegów studentów próbujących przeciwstawiać się władzy komunistycznej.
Zupełnie jakby się oglądało film o Polsce bloki, meble, sprzęty wszystko to samo istny PrL tylko imiona inne.
Zupełnie jakby się oglądało film o Polsce bloki, meble, sprzęty wszystko to samo istny PrL tylko imiona inne.
- Nathi
Teraz oglądam super fajny norweski serial SF Przybysze.
Może Marcinowi albo Hebiusowi się spodoba.
Pewnego dnia na świecie zaczynają wychodzić ludzie z wody z trzech epok, jacyś jaskiniowcy, wikingowie i z 19 wieku. Głównym bohaterem jest detektyw, który później zaczyna pracę z pierwszym człowiekiem wikingiem w policji w tle oczywiście morderstwo przybysza.
Fajne są schematy jak typ przybyły wiking jeździ ubier eats, a inni wikingowie rozpoznają go jako ich króla i na ulicy przed nim klękają.
Albo ludzie prehistoryczni chodzą nago xD fajny motyw. Podoba mi się.
Ps: można zmienić tytuł na HBO max?
Może Marcinowi albo Hebiusowi się spodoba.
Pewnego dnia na świecie zaczynają wychodzić ludzie z wody z trzech epok, jacyś jaskiniowcy, wikingowie i z 19 wieku. Głównym bohaterem jest detektyw, który później zaczyna pracę z pierwszym człowiekiem wikingiem w policji w tle oczywiście morderstwo przybysza.
Fajne są schematy jak typ przybyły wiking jeździ ubier eats, a inni wikingowie rozpoznają go jako ich króla i na ulicy przed nim klękają.
Albo ludzie prehistoryczni chodzą nago xD fajny motyw. Podoba mi się.
Ps: można zmienić tytuł na HBO max?
- Hebius
Nathiemu chodziło raczej o zmianę tytułu topiku. Żeby administracja zechciała jeśli może.
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- Dorian_Gray
Nathi, tak, fajny ten serial ...
widziałem chyba dwa lata temu
...
zresztą ja jestem fanem takich odjechanych, skandynawskich
klimatów filmowych
widziałem chyba dwa lata temu
...
zresztą ja jestem fanem takich odjechanych, skandynawskich
klimatów filmowych