Koncerty
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- mare
- Nathi
Re: Koncerty
Nie w klubie w sierpniu, impreza dla zaszczepionych
walić foliarzy niech zwiedzają galerie handlowe do końca życia.
walić foliarzy niech zwiedzają galerie handlowe do końca życia.
- ikar
Ale to w Polsce ten koncert?
- ikar
Kupiłem sobie bilet na Two Steps From Hell
- Hermes
W sobotę będę śpiewał na koncercie ,,Łaskawej Pani". Utwory jednego z wykładowców z katedry muzyki, większość premiery
Jeśli będzie transmisja, to oczywiście udostępnię
Jeśli będzie transmisja, to oczywiście udostępnię
Polska potrzebuje Europy, ale także Europa potrzebuje Polski - Elżbieta II
Revertatur Rex Poloniae
Revertatur Rex Poloniae
- mike
Nadchodzą koncerty Adele w związku z promocją nowej płyty "30".
Najpierw One Night Only prosto z Kalifornii emisja TV 14.11 czyli pewnie 15.11 na torrentach. Wydarzenie zostanie poprzedzone wywiadem tell all z Oprah Winfrey
Następnie koncert Adele w londyńskim Palladium na zajawce można usłyszeć kolejną piosenkę z nadchodzącej płyty. Emisja również w TV, czyli będzie do ściągnięcia.
Najpierw One Night Only prosto z Kalifornii emisja TV 14.11 czyli pewnie 15.11 na torrentach. Wydarzenie zostanie poprzedzone wywiadem tell all z Oprah Winfrey
Następnie koncert Adele w londyńskim Palladium na zajawce można usłyszeć kolejną piosenkę z nadchodzącej płyty. Emisja również w TV, czyli będzie do ściągnięcia.
- Walpurg
Zupełnie nieoczekiwanie i niejako w zastępstwie osoby, która iść nie mogła, wybrałem się z Ikarem na koncert Gregorian.
Pierwsza część była nieco nużąca, gdyż kolejne utwory wykonywane w tej samej konwencji z dość podobną choreografią były do siebie podobne, może za wyjątkiem czadowego coveru grupy Rammstein. Druga część i niekończące się bisy w liczbie 7 czy 8 to już zupełnie coś innego. Dużo fajnych numerów rockowych, chłopcy się rozbrykali (i jedna dziewczyna, Amelia Brightman, młodsza siostra Sarah Brightman). 2,5 godziny bardzo fajnie spędzone.
Pierwsza część była nieco nużąca, gdyż kolejne utwory wykonywane w tej samej konwencji z dość podobną choreografią były do siebie podobne, może za wyjątkiem czadowego coveru grupy Rammstein. Druga część i niekończące się bisy w liczbie 7 czy 8 to już zupełnie coś innego. Dużo fajnych numerów rockowych, chłopcy się rozbrykali (i jedna dziewczyna, Amelia Brightman, młodsza siostra Sarah Brightman). 2,5 godziny bardzo fajnie spędzone.
- marcin
A co tam u Ikara, czemu zupełnie zniknął z forum? Zakochał się czy co?
Jutro będzie nowy, długi dzień. Twój własny, od początku do końca. To przecież bardzo przyjemna myśl.
(Tove Jansson, "Tatuś Muminka i morze")
(Tove Jansson, "Tatuś Muminka i morze")
- Walpurg
Eeeee, chyba nie zupełnie. Zapracowany chłopak. Pewnie się pojawi wkrótce.
- Dorian_Gray
No mam już bileciki na dwa koncerty:
- w kwietniu grecki Naxatras w Krakowie
https://www.youtube.com/watch?v=WVlr2gP5jas
- w maju brytyjski progresywny Camel w Łodzi
(trasa z okazji 50-lecia zespołu)
- w kwietniu grecki Naxatras w Krakowie
https://www.youtube.com/watch?v=WVlr2gP5jas
- w maju brytyjski progresywny Camel w Łodzi
(trasa z okazji 50-lecia zespołu)
- Pszczółka Maja
Ktoś się wybiera na koncerty Basi Trzetrzelewskiej?
- Achim
" Zalewski MTV UNPLUGGED" w NFM we Wrocławiu, jak zawsze w wielkiej formie
Es gibt ein Leben und ich lebe es . Romy Schneider.
- Achim
- Pszczółka Maja
O, fajnie! Gdzie się wybieracie?
- Achim
- Pszczółka Maja
Aha, my do Rzeszowa jedziemy 28-go maja.
Wiedziałem, że Uczta będzie boska
Cała majówka koncertowa. 30 kwietnia Gdańsk- Sanach "uczta" z Podsiadło dziś od rana wrocławska majówka i Kaśka Sochacka , a potem galopem przez S5 do Poznania znów na ucztę z miethą.
Nikt jeszcze nie zrobił takich trasy z takimi tłumami jak Sanah. Pełne hale( dosłownie) W Gdańsku było 11 tysięcy, w Poznaniu 11,5 koła. Jeszcze czekają mnie dwie uczty.
Cała majówka koncertowa. 30 kwietnia Gdańsk- Sanach "uczta" z Podsiadło dziś od rana wrocławska majówka i Kaśka Sochacka , a potem galopem przez S5 do Poznania znów na ucztę z miethą.
Nikt jeszcze nie zrobił takich trasy z takimi tłumami jak Sanah. Pełne hale( dosłownie) W Gdańsku było 11 tysięcy, w Poznaniu 11,5 koła. Jeszcze czekają mnie dwie uczty.
- Walpurg
No fajne te piosenki. Nawet bardzo. Tylko czy to zasługa Sanah czy wokalistów będących zarazem zdaje się kompozytorami?
- Nathi
Ja pierdziele ja to mam tyły już nie do odrobienia w polskiej muzyce. Nie wiem kto to Sanah, nawet nie wiedziałem, kto wygrał Fryderyki w tym roku.
A podobno po 35 roku życia człowiek już nie przyswaja nowej muzyki. To mnie dopadło 10 lat wcześniej, bo mam taką dziurę co najmniej od kilku lat.
A podobno po 35 roku życia człowiek już nie przyswaja nowej muzyki. To mnie dopadło 10 lat wcześniej, bo mam taką dziurę co najmniej od kilku lat.