Obok siebie jako branżowe. No ciekawa faza, bo zaczynasz kibicować Danielowi na małe co nieco z Andrzejem, a tu się okazuje, że Andrzej lubi nosić sukienki i nie jest pewny swojej płci :>
Z kolei w piątek premiera My Policeman najbardziej wyczekiwanej produkcji LGBT Amazona z gwiazdorską obsadą oraz w ostatnich latach nieco zapomnianym motywem żonatego geja.
Postarali się z Moim Policjantem, wreszcie gejowska kinematografia wysokich lotów wielkie brawa dla Amazon Studios Najlepsza branżowa produkcja 2022, kto wie może nawet będzie kandydat do Oscara
Film wzbudza sentymentalizmy - kocham narastające w tym dziele napięcie, mistrzowską grę spojrzeń, delikatne gesty, wysmakowane dialogi, wreszcie ciszę przeplataną nostalgiczną muzyką. No jest tu klimacik pełną gębą, pozycja zdecydowanie obowiązkowa!
Moje credo dyskusyjne:
1. Należy dyskutować poprzez merytoryczne argumenty, a nie odniesienia do osoby rozmówcy.
2. Ten powinien szukać argumentów na poparcie swych racji, kto coś twierdzi, a nie ten kto temu zaprzecza.
3. Należy domniemywać dobrą wolę.
Zaspoilerować da się informując czy był happy end czy nie
Moje credo dyskusyjne:
1. Należy dyskutować poprzez merytoryczne argumenty, a nie odniesienia do osoby rozmówcy.
2. Ten powinien szukać argumentów na poparcie swych racji, kto coś twierdzi, a nie ten kto temu zaprzecza.
Moje credo dyskusyjne: