Co oglądam
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Re: Co oglądam
Ostatnio obejrzałem odcinek Szkoły o chłopaku homoseksualnym, i tak się zastanawiam, dlaczego telewizja zawsze ich ukazuje w złym świetle?
Odcinek był o dwóch najlepszych (ponoć) kolegach. Fajny mi kolega który postanowił zerwać znajomość za orientację..
Odcinek był o dwóch najlepszych (ponoć) kolegach. Fajny mi kolega który postanowił zerwać znajomość za orientację..
- w300
No lepiej niech pokazują tak jak jest niz mieli by cukrować
Sądziłem, że telewizja na służyć do pokazywania dobrych, a nie złych wzorców.
- w300
jak by pokazywali tylko dobre wzorce nikt by tego nie oglądał. Pamietam za młodego jak oglądałem jakies filmy z watkami homo z reguły na jakims niemieckim programie na sat tv. zawsze te filmy kończyły sie tragicznie
1. A niby czemu?
To znaczy, nie mam na myśli lukrowania (choć w sumie czemu nie?), ale choćby tępienia takich zjawisk. Tymczasem, wolna Amerykanka. Zresztą, telewizja i tak ogłupia ludzi. Co za różnica co będą pokazywać jak ludzie i tak by oglądali?
2. Dlaczego źle?
To znaczy, nie mam na myśli lukrowania (choć w sumie czemu nie?), ale choćby tępienia takich zjawisk. Tymczasem, wolna Amerykanka. Zresztą, telewizja i tak ogłupia ludzi. Co za różnica co będą pokazywać jak ludzie i tak by oglądali?
2. Dlaczego źle?
- w300
Bo wtłaczanie małolatom ze świat jest piękny i kolorowy prowadzi potem do rozczarowań.I ogulnie troche za wiele w tych wszystkich nowszych serialach z LGBT przedstawiany jest tylko piękny świat pięknych chłopców z bezproblemowym życiem.
Szkoda właśnie ze nie pokazują życia geji po 50-tce .....i reali z ich życia .
Szkoda właśnie ze nie pokazują życia geji po 50-tce .....i reali z ich życia .
Nie zgodzę się do końca. Równie dobrze można oglądać same kryminały i dostać depresji.
Zresztą, ludzie i tak oglądają teraz co chcą, więc to nie ma wielkiego znaczenia. Szkoda.
Jak patrzę choćby na jutuba, jakie bzdury są teraz ,,popularne" to się za głowę łapię. Nie widzę tu żadnej różnicy niż gdybyśmy pokazywali sam cukier w telewizji.
Poza tym, uważam, że właśnie nasza telewizja jest za mało rozrywkowa, a właśnie za poważna, za realna. Brakuje fantazji i odjechanych, naprawdę odmóżdżających programów.
Zresztą, ludzie i tak oglądają teraz co chcą, więc to nie ma wielkiego znaczenia. Szkoda.
Jak patrzę choćby na jutuba, jakie bzdury są teraz ,,popularne" to się za głowę łapię. Nie widzę tu żadnej różnicy niż gdybyśmy pokazywali sam cukier w telewizji.
Poza tym, uważam, że właśnie nasza telewizja jest za mało rozrywkowa, a właśnie za poważna, za realna. Brakuje fantazji i odjechanych, naprawdę odmóżdżających programów.
Ostatnio zmieniony 08-08-2019 20:05:08 przez Szafir, łącznie zmieniany 2 razy.
- w300
Kryminały to inny gatunek i ludziska inaczej je odbierają . A filmy z watkami homo to z reguły dramaty ewentualnie filmy obyczajowe
- w300
Właśnie teraz skończyłem oglądać film ,,Defilada" Andrzeja Fidyka z 1989 r. Wszystko spoko, ale sceny strasznie przedłużone.
Podoba mi się brak ścieżki dźwiękowej.
Podoba mi się brak ścieżki dźwiękowej.
Riverdale sezon trzeci, ale kończę na tym sezonie. To zaczyna przypominać Haj skul mjusikal
High Scholl Musical zawsze spoko.
Jedynka i dwójka imo były najlepsze, a Sharpay to moja idolka.
Jedynka i dwójka imo były najlepsze, a Sharpay to moja idolka.
- mike
Animal Kingdom świetny serial jedyny od dawna, który chce mi się oglądać do końca
- Prussian blue
The Boys, pierwsze trzy odcinki, bardzo mi się podoba.
Po ogromnej podaży filmowych/serialowych historii o superbohaterach przychodzi czas na złych herosów, bardzo zwykłych ludzi i perypetie ambitnej dziewczyny (superbohaterki) z prowincji - widać, że serial powstał po me too.
Po ogromnej podaży filmowych/serialowych historii o superbohaterach przychodzi czas na złych herosów, bardzo zwykłych ludzi i perypetie ambitnej dziewczyny (superbohaterki) z prowincji - widać, że serial powstał po me too.
Nie każ mu czekać. Wyślij wiadomość!
- Shane82
Film o lądowaniu na rzece Hudson na TVN
Gdy dla tymczasowego bezpieczeństwa zrezygnujemy z podstawowych wolności, nie będziemy mieli ani jednego, ani drugiego - Benjamin Franklin
Ci którzy rezygnują z wolności w imię bezpieczeństwa, nie zasługują na żadne z nich - Thomas Jefferson
Ci którzy rezygnują z wolności w imię bezpieczeństwa, nie zasługują na żadne z nich - Thomas Jefferson
- w300
tez przełączyłem na ten kanał
- w300
e nudny
- Shane82
Nie znasz się
Gdy dla tymczasowego bezpieczeństwa zrezygnujemy z podstawowych wolności, nie będziemy mieli ani jednego, ani drugiego - Benjamin Franklin
- w300
myślałem ze będzie to cos w stylu filmu katastroficznego a nie psychologicznego