Właśnie byłem na koncercie
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- Achim
Re: Właśnie byłem na koncercie
Kim Nowak sala kameralna Narodowego Centrum Polskiej Piosenki w Opolu
Uwielbiam Fisza we wszystkich Jego osłonach. Vocal, osobowość, charyzma, muzyka i ostatnio zauważam, że jest coraz bardziej przystojny. Tutaj ostre gitarowe granie, świetne teksty i energia żywego rockowego koncertu.
Uwielbiam Fisza we wszystkich Jego osłonach. Vocal, osobowość, charyzma, muzyka i ostatnio zauważam, że jest coraz bardziej przystojny. Tutaj ostre gitarowe granie, świetne teksty i energia żywego rockowego koncertu.
Es gibt ein Leben und ich lebe es . Romy Schneider.
- Dorian_Gray
Wybieram się na Marcina Patrzałka i Matteo Mancuso.
(Cavatina Guitar Festival)
Koncert będzie w Bielsku-Białej. W maju.
Polecacie jakieś hotele w tym mieście?
(Cavatina Guitar Festival)
Koncert będzie w Bielsku-Białej. W maju.
Polecacie jakieś hotele w tym mieście?
- Achim
Hanna Banaszak Sala Koncertowa Radia Wrocław
Wokalistka w świetnej formie, w repertuarze trochę standardów, trochę własnego repertuaru, doskonale śpiewa i ma fantastyczny kontakt z publicznością.
Wokalistka w świetnej formie, w repertuarze trochę standardów, trochę własnego repertuaru, doskonale śpiewa i ma fantastyczny kontakt z publicznością.
- Walpurg
Hania jest cudowna. Kocham ją od zawsze. Niepowtarzalny głos.
- Achim
Tak i taki nieoczywisty repertuar, Ona mówi,że nie śpiewa już swoich starych piosenek, bo musi się rozwijać......
A Jej " Pogodę ducha" zaśpiewał świetnie młody pianista, chłopiec wielkiego talentu i uroku...
No i piękna kobieta.
A Jej " Pogodę ducha" zaśpiewał świetnie młody pianista, chłopiec wielkiego talentu i uroku...
No i piękna kobieta.
- Walpurg
Tak, taka wiecznie młoda.
- Achim
Ladies First : Aga Zaryan śpiewa polskie piosenki. Aga Zaryan śpiewa polskie standardy, a i kilka pozycji nieznanych jazzowo, brawurowo i fantastycznie. Już czekam na płytę z tym repertuarem.
- Achim
Daria Zawiałow TRASA 92 Hala Stulecia we Wrocławiu
Daria Zawiałow wyrosła na fantastyczną królową Pop : koncert ma dramaturgię, konferansjerkę, gości, efekty i jest fantastyczny muzycznie i wokalnie. Hala Stulecia pełna bawi się fantastycznie, ogromna energia i emocje.
Daria Zawiałow wyrosła na fantastyczną królową Pop : koncert ma dramaturgię, konferansjerkę, gości, efekty i jest fantastyczny muzycznie i wokalnie. Hala Stulecia pełna bawi się fantastycznie, ogromna energia i emocje.
- Achim
Piotr Nalepa Breakout Tour Symfonicznie ależ to są piękne piosenki !
- Elfin
Skoro nikt nie jedzie na Biennale do Wenecji (właściwie czemu nikt? :<), to może ktoś wbija na Apocalypticę w październiku na Krakau?
Czy też nie?
W ogóle coś razem robicie?
Czy też nie?
W ogóle coś razem robicie?
- Hebius
Oczywiście, że czasem coś robimy razem. A nawet bardzo często. Ja na ten przykład bardzo często słucham radia razem z Czartogromskim.
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- Elfin
Myślałem już o jakichś kamerkach
Wspólnie dla mnie znaczy coś innego, bo brak w tej czynności jedności miejsca, poza miejscem eteru, a nie o eteryczność doznań przecież we wspólnym robieniu czegoś chodzi, a to pozbawia "wspólne" ciepła bliskości fizycznej, skradzionych spojrzeń, ulotności min, grymasów niesmaku gdy nuta z partytury upadnie nie na strunę lecz stoczy po pulpicie stojaka wprost na podłogę.
Wspólnie dla mnie znaczy coś innego, bo brak w tej czynności jedności miejsca, poza miejscem eteru, a nie o eteryczność doznań przecież we wspólnym robieniu czegoś chodzi, a to pozbawia "wspólne" ciepła bliskości fizycznej, skradzionych spojrzeń, ulotności min, grymasów niesmaku gdy nuta z partytury upadnie nie na strunę lecz stoczy po pulpicie stojaka wprost na podłogę.
- Nathi
Ja lecę w piątek rano do Warszawy, potem pendolinem do Gdańska żeby zobaczyć wieczorem na Stoczni Nergala i Portera
W niedzielę o 13 wracam
W niedzielę o 13 wracam
- Elfin
O! Też potrafie gdzie polecieć, pojechać tylko po to, by zobaczyć czy usłyszeć.
No ciekawe jak im pójdzie razem? Nergal czasami nawet jest taki całkiem seksi, muzycznie nie mam u mnie półeczki (albo folderu) premium, ale to nic nie znaczy, a Porter bywa całkiem mądry (warto go posłuchać). Muzycznie tego mirażnu młodości i doświadczenia jeszcze nie liznąłem, a szkoda, bo warto słyszeć więcej... Poczekam na Twoją relację
No ciekawe jak im pójdzie razem? Nergal czasami nawet jest taki całkiem seksi, muzycznie nie mam u mnie półeczki (albo folderu) premium, ale to nic nie znaczy, a Porter bywa całkiem mądry (warto go posłuchać). Muzycznie tego mirażnu młodości i doświadczenia jeszcze nie liznąłem, a szkoda, bo warto słyszeć więcej... Poczekam na Twoją relację
- Nathi
A nie... moje relacje są nie obiektywne, bo ja jestem psychofanem Nergala zawsze mówię mu, że go kocham, choć nie powinienem a na ten koncert idę już 3 raz.
Ale uważam, że Porter jest zajebisty, a jeśli się spojrzy na jego wiek to uważam go za superbohatera.
Ale uważam, że Porter jest zajebisty, a jeśli się spojrzy na jego wiek to uważam go za superbohatera.
- Elfin
Portera miło się słucha, tego co mówi. To taki prawdziwy mentor. Jest mocny.
A Nergal jest seksi
Ale juz milczę, bo wyjdę na zboka, co każdego ocenia pod kątem zruchania, a tak nie jest.
A Nergal jest seksi
Ale juz milczę, bo wyjdę na zboka, co każdego ocenia pod kątem zruchania, a tak nie jest.
- Nathi
Nago jest całkiem spoko, widziałem nie raz
- Elfin
<zdziwko>
- Nathi
Byłem na Nergaliku moim kochanym z Johem Porterem.
Oczywiście nie będę się rozpisywał jak było zajebiście.
Powiem tyle chciałbym mieć tyle siły po 70siatce co John.
Fajnie przedstawiał kawałek o tym, że życie nas rucha i wiecznie trzeba walczyć o coś i o siebie.
O dziwo mówił po polsku, ostatnie koncerty jakoś niezbyt. Nadawał po angielsku, teraz o dziwo nie.
Powiedział, że zawsze trzeba walczyć o wszystko nawet o podstawowe prawo o decydowaniu za siebie. Popatrzcie na aborcję w tej sprawie wypowiadają się w sejmie same huje. Co oni mają do tego.
To było piękne.
Jeszcze co mi się podobało. Nergal mówi, że Fryderyki są I John ma nominacje i właśnie wygrał, nie chciał jechać na rozdanie, wolał koncert.
Wchodzi John na scenę, dostaje brawo za Fryderyka.
Co mówi? Jebać Fryderyki nakurwiamny i daje solówkę na gitarze.
Kuźwa chce być takim 73latkiem, o ile dożyje
Oczywiście nie będę się rozpisywał jak było zajebiście.
Powiem tyle chciałbym mieć tyle siły po 70siatce co John.
Fajnie przedstawiał kawałek o tym, że życie nas rucha i wiecznie trzeba walczyć o coś i o siebie.
O dziwo mówił po polsku, ostatnie koncerty jakoś niezbyt. Nadawał po angielsku, teraz o dziwo nie.
Powiedział, że zawsze trzeba walczyć o wszystko nawet o podstawowe prawo o decydowaniu za siebie. Popatrzcie na aborcję w tej sprawie wypowiadają się w sejmie same huje. Co oni mają do tego.
To było piękne.
Jeszcze co mi się podobało. Nergal mówi, że Fryderyki są I John ma nominacje i właśnie wygrał, nie chciał jechać na rozdanie, wolał koncert.
Wchodzi John na scenę, dostaje brawo za Fryderyka.
Co mówi? Jebać Fryderyki nakurwiamny i daje solówkę na gitarze.
Kuźwa chce być takim 73latkiem, o ile dożyje
- Dorian_Gray
Ty to jesteś taki hardkorowy rockandrollowiec metalowiec
za to Cię lubię...
za to Cię lubię...