Co oglądam
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- Michał
Re: Co oglądam
Oglądam meksykański serial „Wypadek", o bogatych rodzinach i ich intrygach.
- mike
Szoł heteryckie, jednak z dużą dawką męskiej golizny bez cenzury https://www.youtube.com/watch?v=qpLPH7U-UW0 (tzn w zwiastunie cenzura jest, ale w programie już nie). Wszyscy uczestnicy są przez cały czas nago, a więc takie połączenie Naked Attraction z Too Hot To Handle :>
Spoiler
- Michał
Odważni
- mike
ekshibicjoniści zrobiliby z tego gay edition to by chłopaki w programie z wiecznymi stojakami chodzili
- Hebius
Aha, poczytałem. Amerykańskie reality show sprzed dziesięciu lat - utrzymało się w USA trzy sezony, chociaż golasom przy emisji w tv zamazywali newralgiczne okolice.
W Dating Naked UK i Germany pokazują wszystko. Tego Germany chyba nawet jakieś fragmenty widziałem, ale to jest w sumie nudne, tak jak wszystkie takie reality show.
https://men.aznude.com/view/movie/d/dat ... rmany.html
W Dating Naked UK i Germany pokazują wszystko. Tego Germany chyba nawet jakieś fragmenty widziałem, ale to jest w sumie nudne, tak jak wszystkie takie reality show.
https://men.aznude.com/view/movie/d/dat ... rmany.html
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- gaynau
W tym niemieckim jest jakiś Tomek, pewnie syn emigrantów.
- mike
Edycję UK oglądam głównie dla perfekcyjnej dupy Dana. Dobrze wiedzieć, że program jest/był też w innych krajach, zerknę
Spoiler
- gaynau
Na ostatnim zdjęciu, ten trzeci od prawej też ma fajne dupsko
- Michał
Czy ktoś oglądał Kardashianów?
- mike
Ja je wręcz bojkotuję ...a Ciebie co do nich przyciąga?
Jestem już po 5 odcinkach Naked Dating UK. Do programu załapała się Polka Monika. Uczestnicy zwłaszcza jeden typek męczy Dana dając miękkie sugestie, że nie jest hetero, bo nie radzi sobie z dziewczynami. Dobrze by było, bo szkoda, żeby taki tyłek się marnował! Specjalnie dla niego wyszukałem najwyższej jakości rippy tego programu
Jestem już po 5 odcinkach Naked Dating UK. Do programu załapała się Polka Monika. Uczestnicy zwłaszcza jeden typek męczy Dana dając miękkie sugestie, że nie jest hetero, bo nie radzi sobie z dziewczynami. Dobrze by było, bo szkoda, żeby taki tyłek się marnował! Specjalnie dla niego wyszukałem najwyższej jakości rippy tego programu
Spoiler
- Walpurg
Ten Dan jest paskudny a na tym foto ewidentnie patrzy na klejnoty tego z tatuażami. Wszyscy pozostali są bardziej atrakcyjni.
- Michał
@Mike, nie wiem, co mnie przyciąga. Jeszcze nie oglądałem, lubię takie klimaty, lubię też seriale hiszpańskie i meksykańskie o intrygach i miłości, które większość ludzi odrzuca.
- Hebius
Bastion („The Stand”. 2020) wg Kinga. Bo sobie przypomniałem, że nie oglądałem nowej ekranizacji, tej z Jamesem Marsden i Alexandrem Skarsgårdem.
Ale chała!
Po pierwszym odcinku mam dość.
Ale chała!
Po pierwszym odcinku mam dość.
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- mike
Bez Tchu widziałeś netflixa? To takie klimaty w lekkim wydaniu a'la latynoskie telenowele, tylko bardziej strawne. Netflix ma pełno takich produkcji hiszpańskich i nie tylko.
To czysta (a właściwie brudna) prowokacja. Nie patrzy się na jaja, prędzej na twój komentarz ze zdziwieniem Rzecz jasna pozostali uczestnicy mogą być bardziej w twym guście, natomiast Dan ma najlepszą dupę z nich wszystkich i w ogóle ciężko znaleźć faceta z równie zgrabnym tyłkiem nie tylko w tym programie, ale w ogóle.
- Walpurg
Nie podzielam twojego zachwytu. Tyłki innych są lepsze.
- Michał
„Bez tchu" nie widziałem, ale większość netflixowych tak. Najbardziej mi się podobało „Po złej stronie torów", „Święta rodzina" i „Bałagan, jaki zostawisz"
- mike
Żadnego z poniższych poza Danem (pierwszy z prawej) nie jest lepszy. Chyba, że preferujesz grube, bądź opadłe niekształtne poślady...
Spoiler
Spoiler
- mike
Cholera wyrzucili mojego Dana już nie ma po co oglądać! Oczywiście pod zarzutem, a jakże... udawanej relacji z kobietą w celu przetrwania w programie... karma wróci do tych suk i też odpadną
- xyz123
Trzy mecze:
z włoskiej Seria A: derby Mediolanu, czyli: Inter Mediolan - AC Milan
z hiszpańskiej La Liga: Rayo Vallecano - Atletico Madryt
z francuskiej Ligue1 dwa razy Olympique, czyli Lyon - Marsylia
Nie wiem tylko czy to dobry temat.
z włoskiej Seria A: derby Mediolanu, czyli: Inter Mediolan - AC Milan
z hiszpańskiej La Liga: Rayo Vallecano - Atletico Madryt
z francuskiej Ligue1 dwa razy Olympique, czyli Lyon - Marsylia
Nie wiem tylko czy to dobry temat.
- gaynau
Odświeżyłem sobie World War Z. No słabe to to, na jakiejś randce można odpalić w tle