Tego się nie dało czytać już dawno.
Replika
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- marcin
Re: Replika
Dokładnie.
W każdym numerze jedno i to samo, 90 proc. to wywiady, robione totalnie bez polotu, mało interesująco, i w dodatku w kółko o jednym i tym samym.
W każdym numerze jedno i to samo, 90 proc. to wywiady, robione totalnie bez polotu, mało interesująco, i w dodatku w kółko o jednym i tym samym.
Gdy ludzie spotykają się z górami, dzieją się wielkie rzeczy.
(William Blake)
(William Blake)
- uzytkownik_konta
Tak, ta formuła się wyczerpała wiele, wiele lat temu.
- Hebius
Sprawdziłem, że mam prenumeratę do października 2025. Jeśli będę musiał co dwa miesiące prowadzić wymianę maili związanych z reklamacją numeru (reklamuję właśnie brak drugiego numeru z rzędu), który nie dotarł, to nie wiem, czy mi wystarczy cierpliwości.
.
.
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- Czarek90
KALENDARZE REPLIKI 2025
Wrzucam INFO i... Słucham Państwa
https://replika-online.pl/produkt/kalen ... stu-patrz/
https://replika-online.pl/produkt/kalen ... g-inwazja/
Wrzucam INFO i... Słucham Państwa
https://replika-online.pl/produkt/kalen ... stu-patrz/
https://replika-online.pl/produkt/kalen ... g-inwazja/
- Elfin
Ja nie kupię, bo nie podobają mi się kalendarze "Repliki".
Właśnie zmianilem teraz kartkę - mam, bo ktoś mi dał w tym roku, a darowanemu koniowi... - bo już nie moglem patrzeć na pażdziernik a tam listopad jeszcze gorszy.
No i zacząłem przeglądać te zdjęcia i podobaja mi się dwa miesiące. To mówię Rexowi, że ten to ładny jest, miesiąc rzecz jasna, a ten, że go zna, bo to jego kolega. Powinienem wpisać to w zaskoczeniach, bo z poczatku mu nie uwierzyłem, że jak to, największe ciacho, ale szybko wylądowałem na kanapie i zostały mi okazane zdjęcia z przeszłości, więc wiem, że to prawda.
Do tej pory jestem w szoku.
Jaki ten świat jest mały
Właśnie zmianilem teraz kartkę - mam, bo ktoś mi dał w tym roku, a darowanemu koniowi... - bo już nie moglem patrzeć na pażdziernik a tam listopad jeszcze gorszy.
No i zacząłem przeglądać te zdjęcia i podobaja mi się dwa miesiące. To mówię Rexowi, że ten to ładny jest, miesiąc rzecz jasna, a ten, że go zna, bo to jego kolega. Powinienem wpisać to w zaskoczeniach, bo z poczatku mu nie uwierzyłem, że jak to, największe ciacho, ale szybko wylądowałem na kanapie i zostały mi okazane zdjęcia z przeszłości, więc wiem, że to prawda.
Do tej pory jestem w szoku.
Jaki ten świat jest mały
- Nathi
Z pierwszego kalandarza żadne nazwisko nic mi nie mówi.
A Drag znam wszystkie
A Drag znam wszystkie
- Hebius
Ja kojarzę Arobala (artysta, rysownik) - ale nie pamiętam, jak gość wygląda.
A w kwestii mojej reklamacji - w poniedziałek wysłali nowy numer, we wtorek już miałem.
Na razie tylko felieton Żurawieckiego przeczytałem i kawałek tekstu Fijałkowskiego o jednym z niemieckich książątek, który chciał się całować z Napoleonem.
edit.
Emil Leopold August, Herzog von Sachsen-Gotha-Altenburg (1772-1822)
gość jest w drzewie genealogicznym Windsorów.
A w kwestii mojej reklamacji - w poniedziałek wysłali nowy numer, we wtorek już miałem.
Na razie tylko felieton Żurawieckiego przeczytałem i kawałek tekstu Fijałkowskiego o jednym z niemieckich książątek, który chciał się całować z Napoleonem.
edit.
Ostatnio zmieniony 30-10-2024 00:52:45 przez Hebius, łącznie zmieniany 1 raz.
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- Elfin
Ten artykuł z Krystianem i ... nie pamiętam imienia drugiego pana, o wykluczaniu niepełnosprawnych warto przeczytać. To chyba jedyna rzecz, ale wpisuje się w zakres wiedzy znanej.
- Hebius
Jeśli tekst nie jest napisany inkuzywną polszczyzną to może przeczytam.
- Elfin
To normalsi. Mówią od serca i nie są roszczeniowi.
Chcą móc oddychać jak każdy, a tu faszyści w Polsce wyłażą z ludzi.
Chcą móc oddychać jak każdy, a tu faszyści w Polsce wyłażą z ludzi.
- Elfin
Ciekawe te perypetie z prenumeratą. Ja niczego nie reklamowałem, a dzisiaj dostałem 3 woreczki (pakują w folie) 3 egzemplarzy tego samego dodatku specjalnego "Pisma", wysłane tego samego dnia, na ten sam adres i nazwisko. I nie wiem o co chodzi, bo przecież nie odeślę.Hebius pisze: ↑30-10-2024 00:44:47 A w kwestii mojej reklamacji - w poniedziałek wysłali nowy numer, we wtorek już miałem.
edit.
A w "Replice" to jeszcze wart uwagi był artykuł o Jaro von Tucholki, trochę w klimatach Homobiografii.
- mike
z taką ceną nigdy nie wyjdą poza niszę w niszy....
- Elfin
54 zł za kolorowy kalendarz to spoko cena.
- Michał