Jest ładniusi, zwłaszcza jak się odstawi (zreszta każdy zyskuje, gdy się "zrobi"), tylko w nieuropejskim typie urody charakterystycznej dla rasy kaukaskiej. Każdy ma jakieś preferencje, więc gdyby mnie ktoś spytał, wolę go bez zrobionego oka.
Koncerty
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- Elfin
Re: Koncerty
Publika klaskała z zachwytu uszami.
Znajomi melomani i melomanki cmokali z podziwu, a się znają i mają wykształcenie i słuch wybitnie muzyczny, a nie jak ja, ucho przydepnięte przez słonia a drugue nadgryzione przez Rexa. Wierze im. Tak jak i wierzę w to, że żaden tam JJO nie jest nikim wybitnym.
Ale ja nie mogę zrozumieć! Nie mogę zrozumieć, jak zachwyca, jeśli nie zachwyca.
Znajomi melomani i melomanki cmokali z podziwu, a się znają i mają wykształcenie i słuch wybitnie muzyczny, a nie jak ja, ucho przydepnięte przez słonia a drugue nadgryzione przez Rexa. Wierze im. Tak jak i wierzę w to, że żaden tam JJO nie jest nikim wybitnym.
Ale ja nie mogę zrozumieć! Nie mogę zrozumieć, jak zachwyca, jeśli nie zachwyca.
- Hebius
Nie wypowiem się, bo nie mam doświadczeń ze słuchaniem kontratenorów, czy sopranistów na żywo.
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- Elfin
Na awatarze masz czym klaskać i sluchać. Narzędzia stosowne są. Mógłbyś dołączyć.
- Achim
Nosowska / Król: trasa Jenin - Piaseczno NFM
Jestem fanem płyty „Kasia i Błażej” i słucham jej w aucie na okrągło. Oboje świetni razem i osobno, płyta refleksyjna, nastrojowa z mądrymi tekstami. Świetny kontakt z publicznością . Doskonały koncert.
Jestem fanem płyty „Kasia i Błażej” i słucham jej w aucie na okrągło. Oboje świetni razem i osobno, płyta refleksyjna, nastrojowa z mądrymi tekstami. Świetny kontakt z publicznością . Doskonały koncert.
Es gibt ein Leben und ich lebe es . Romy Schneider.
- Nathi
Kupiłem ostatnio bilety na 6 koncertów.
Jeden z tych koncertów będzie z użyciem systemu Yondr.
Polega to na zamknięciu smartfona w pudełku na czas koncertu.
Byliście już na takim koncercie? Pomysł brzmi świetnie, zapowiada się super zabawa.
Jeden z tych koncertów będzie z użyciem systemu Yondr.
Polega to na zamknięciu smartfona w pudełku na czas koncertu.
Byliście już na takim koncercie? Pomysł brzmi świetnie, zapowiada się super zabawa.
- Achim
" Voo Voo" w Starym Klasztorze we Wrocławiu. Uwielbiam od lat Wagla i Jego ekipę i to mój pierwszy Ich koncert po pandemii. Grali utwory z płyty "7" jak zawsze nastrojowo i klimatycznie, a na bis " Flotę zjednoczonych sił ". Świetnie było.
Es gibt ein Leben und ich lebe es . Romy Schneider.