Nikt nie oglądał wczoraj Zołzy na TVP1?
Film był wieczorem, nawet chciałem uprzedzić, zaanonsować, ale nie pamiętałem hasła i nie dałem rady zalogować się z komórki na Forum.
Komedia to chyba była (wnioskuję z fragmentów, które widziałem).
W roli tytułowej Małgorzata Kożuchowska.
Moja mama nie lubi Kożuchowskiej, więc wybrała do oglądania "Infiltrację" Martina Scorsese.
W Zołzie w epizodzie (właściciel mieszkania wynajmowanego przez Annę tj. Zołzę) wystąpił JJO.
Kontratenor i b-boy z Warszawy śpiewający na największych scenach operowych świata. Laureat wielu konkursów i nagród. W 2018 roku wyróżniony przez "The Telegraph" jako jeden z 10 najbardziej czarujących artystów operowych. Podczas 14. edycji konkursu Koryfeusz Muzyki Polskiej w 2024 roku po raz drugi wyróżniony nagrodą w kategorii Osobowość Roku. Polski głos podczas otwarcia XXXIII Letnich Igrzysk Olimpijskich w Paryżu. Gościem pierwszej w nowym roku audycji Cafe „Muza” będzie Jakub Józef Orliński - Countertenor. Na spotkanie z artystą w niedzielę (5.01) o godz. 10.00 zaprasza Magdalena Łoś.
Nie mogą Państwo tego przegapić.
Nagrania miały być udostępnione wieczorem, po 19:00, ale się pospieszyli i już teraz można posłuchać JJO i obejrzeć, jak wyglądał rano w radiowym studiu.
Myślę, że ta fotka jest za bardzo upozowana. W studiu, w trakcie rozmowy JJO wyglądał lepiej, ale się spieszyłem z informacją i nie zrobiłem od razu zrzutów.
Jakub Józef Orliński. Najbardziej znany polski kontratenor. Łączący niepasujące do siebie z pozoru światy – muzyki klasycznej i breakdance’u. Wybierający ścieżki nieoczywiste. „Moja historia jest historią odrzucenia” – mówi Zofii Fabjanowskiej. I dodaje: „Nie chcę robić z siebie ofiary, to po prostu stwierdzenie. Tych »nie« były tysiące. Podczas przesłuchań do orkiestr, teatrów, konkursów. Dostawałem sygnały, że się nie nadaję, że nie jestem brany pod uwagę.
Jeden z forumowiczów jest właśnie w operze. Ciekawe, czy doczekamy się relacji.
Na FB pochwalił się na razie tylko stylówką.
Będzie sikania po nogach z zachwytu, jeśli wrzuci zdjęcie też na forum