Znaczy: na razie przedpłacona?
Książki, ostatnie zakupy
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- Czartogromski
- Kontakt:
- Hebius
Re: Książki, ostatnie zakupy
Chyba nie myślisz, że kupowałem w księgarni stacjonarnej po cenie okładkowej? 
- Hebius
Chociaż w sumie i tak pewnie przepłaciłem. Gdybym poczekał cierpliwie, z rok czy dłużej, aż Znak wrzuci tego Dehnela do którejś kiermaszowej puli, miałbym, pewnie ten tomik za mnij niż 25 złotych.
- Czartogromski
- Kontakt:
...a gdybyś poczekał cierpliwie z 10 lat, to może miałbyś za darmo z bookcrossingu.
Chyba nie można tutaj mówić o przepłacaniu, świeża książka smakuje lepiej
Chyba nie można tutaj mówić o przepłacaniu, świeża książka smakuje lepiej
- Hebius
U mnie bookcrossing jest bardzo słabo rozwinięty. Moja najlepsza zdobycz to Szwejk z ilustracjami Czeczota, wydanie z 1973, czyli na tego Dehnela to bym musiał czekać pewnie ze trzydzieści-czterdzieści lat.
- marcin
Zakupiłem i czytam Kinga "Pan Mercedes", King w wydaniu kryminalnym, czyta się świetnie!
Wyjdę pewnie na mało wyrobionego czytelnika, ale King naprawdę sprawia mi dużo więcej radości, niż jakieś przeintelektualizowane gówienka, które czasem też kupuję i czytam

Wyjdę pewnie na mało wyrobionego czytelnika, ale King naprawdę sprawia mi dużo więcej radości, niż jakieś przeintelektualizowane gówienka, które czasem też kupuję i czytam

Jutro będzie nowy, długi dzień. Twój własny, od początku do końca. To przecież bardzo przyjemna myśl.
(Tove Jansson, "Tatuś Muminka i morze")
(Tove Jansson, "Tatuś Muminka i morze")