Np. dyskursowi nt. związków jednopłciowych, które żyją w ukryciu nie tylko przed światem, ale też własną rodziną i płynące z tego konsekwencje nie tylko rozpadu relacji, ale też traktowania się po rozejściu.
Ale rozumiem, że pisemko chce zwiększać sprzedaż młodymi dupami oraz fujarami. Szkoda tylko, że ważny temat z dużym nagłośnieniem medialnym zostaje tutaj przespany, zignorowany. Być może redaktorzy repliki wychodzą z założenia, że jeśli sami czegoś pierwsi nie nagłośnią to się tym nie zajmują. Trochę zaskakujące, zważywszy na fakt, że w ostatnich miesiącach zauważyłem wzmożenie działań marketingowych repliki w obszarze plotkarskich serwisów. To, że nikomu nieznany aktor jakiegoś lokalnego teatru trafił z logotypem repliki na pudelka nie jest przecież dziełem przypadku. Nie wiem co oni chcą tym ugrać, że przeciętna heteroseksualna czytelniczka pudelka dowie się o istnieniu takiego magazynu to przecież go i tak nie kupi.
Replika
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- Hebius
Re: Replika
Mam wrażenie, że ten magiel z Gojdziem jest na forum ważny tylko dla ciebie - jak na Pudelku i wśród pudelkowej widowni nie wiem - ale Replika ma chyba większe ambicje niż bycie gejowskimi Faktami czy Super Expressem.