HBO

Książka, kino, teatr, muzyka, telewizja...
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
gaynau

Re: HBO

Ja mam coś udowadniać? Jak zwykle manipulujesz, przedstawiasz szczątkowe fakty, byleby tylko pasowały pod jakąś tezę.
Awatar użytkownika
mike

Znowu pierdolisz jak potłuczony i oczywiście niczego nie przedstawiasz, a więc oszczerstwo rzucone na wiatr. Na przyszłość trzymaj swój niewyparzony jęzor za zębami, skoro nie umiesz nawet wskazać gdzie i na czym miałaby polegać rzekoma manipulacja.
Awatar użytkownika
gaynau

Nie zamierzam sobie pluć w oczy.
A ty manipulujesz jak zawsze, byleby tylko dojebać po. Bo o dosyć nietrafionych wypowiedziach aktora (i stąd krytyce) nie raczyłeś się zająknąć.
Awatar użytkownika
mike

Wciąż nie wiadomo o jaką rzekomą manipulację ci chodzi.

Nt. trafionej wypowiedzi aktora (i nieuprawnionej moralnie krytyce) wypowiadałem się zażarcie broniąc go przed tęczowymi Bonżurowymi POjebami na instagramie. Na forum nie za bardzo jest z kim dyskutować, bo ze sprawą zaznajomiony jestem tylko ja no i teraz też ty sobie może kliknąłeś.

Jeśli chodzi o serial moja póki co jedyna "dojebka" dotyczy scen m+m.
Awatar użytkownika
gaynau

No rozmowa z tobą to jak plucie pod wiatr.
Manipulacją jest to, że krytykują go same peowskie pedały. To jest kłamstwo.
Tak samo, że bronią go tylko antypeowskie pedały.

Bo co go tego, że cześć ludzi nie ma zamiaru spacerować obok trzaska czy brać w ogóle udział w imprezie zorganizowanej za pieniądze firm, które ignorują (a wręcz popierają) ludobójstwo na Palestyńczykach jest zrozumiałe.
Awatar użytkownika
mike

To jest tylko twoja subiektywna opinia, a wg. mnie kłamstwo, ewentualnie bezmyślność. Na insta KOdziarskich Bonżurowych homoterrorystów punktowałem całą listą powodów, dla których osoba LGBT może nie zechcieć brać udziału w spędzie 13.06.2026r, argumentując, że nie mają żadnego moralnego prawa nakręcać na takie osoby hejterskiej nagonki. Wyjaśniałem, że współczesna cipciowata Parada to nie jest żadna walka, żaden aktywizm czym charakteryzowały się marsze sprzed lat. Aktor Ignacy Liss nie popełnił żadnej zbrodni mówiąc, że nie ma ochoty maszerować w Paradzie. On jako hetero grając w polskim serialu PROUD robi znacznie większą robotę niż wszyscy razem wzięci na Paradzie wielkodupskiego, ponieważ przekazuje emocje i bolączki polskiego geja masowemu odbiorcy na platformie streamingowej, która dociera do milionów.

Jak najbardziej miłośnicy koalicji obecnego nierządu oraz sympatycy tłustej dupy Rafcia. Bankówa na 100%, bo nawet jak ktoś ma taki czy inny pogląd na izrael/Palestynę, ale mu nie przeszkadza nieodebranie patronatu Rafciowi (tęczową flagę chował na pamiętnej debacie, wstydził się jej, a następnie oddał jak gorącego kartofla) tzn, że jest sympatykiem tej opcji politycznej, tych skompromitowanych polityków, którzy nie robiąc nic lansują się na platformach oraz tego zarządu organizatora Parady, który przejął ją w szemranych okolicznościach i bez konsultacji ze społecznością, obsadzając Dembe, który jest KOdzistą. Jak każdy, który tam poszedł, może prócz zblazowanej dzieciarni, która dawała denne odpowiedzi dla dziennikarzy, albo wogóle nie wiedziała po co tam przyszła. W przeciwieństwie do dzisiejszej Parady, na którą już można było wybrać się bez żadnego wstydu viewtopic.php?p=229254#p229254 a uczestnicy nie dawali z siebie robić idiotów prawackim reporterom.
Awatar użytkownika
gaynau

Nie wiem, w jaki sposób można przypisywać zasługi aktorowi, który gra geja 🤣
To tak jakby katolicy czccili Adamczyka na równi z Karolkiem, bo go zagrał😂

Tak, są tacy ludzie, mają IQ pewnie gdzieś w okolicach 69.
Ty się do takich ludzi przecież nie zaliczasz.
ODPOWIEDZ