Temat o tym co najbardziej lubimy oglądać w telewizji bądź w necie, czyli jakie programy czy seriale do nas trafiają.
Telewizję jako taką oglądam w sumie bardzo rzadko, ale bardzo lubię programy o gotowaniu/jedzeniu. Gessler czy Okrasa są jednymi z moich najczęściej oglądanych, ale też i Kasia Bosacka, czasem Wachowicz. Ostatnio polubiłem też Jakubiaka. Kompletnie za to nie trafiają do mnie MasterChefy czy inne ,,Kuchnie dla odważnych".
Z innych to w sumie tureckie seriale na TVP (już się przyzwyczaiłem po telenowelach meksykańskich), oraz powtórki polskich seriali i od czasu do czasu ulubione anime, ale akurat od dłuższego czasu nie pokazują.
Nie lubię za to oglądać wiadomości, sportu, programów muzycznych, medycznych, paradokumentów (poza Szkołą), czy tych w stylu Hotel Paradise/Big Brother czy innych/podobnych w stylu ,,eMTiVi".
I to w sumie wszystko. A Wy co lubicie oglądać?
Nasze ulubione programy
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- w300
Re: Nasze ulubione programy
Polskie stare seriale filmy, I programy dokumentalne oczywiście wyprodukowane przez TVP
- Senso
Ja oglądam dużo filmów dokumentalnych, ale same zagraniczne praktycznie. Stosunkowo często chodzę też na filmy dokumentalne do kina, bo części filmów nie da się nawet obejrzeć w inny sposób lub poprzez inny kanał.
Kulinarne programy to w moim odczuciu zapychacze, więc raczej strata czasu, ale cenię kuchnielidla za podawanie realnych czasów wykonania (nawet podają dłuższ), dużą bazę dań i prostotę wykonania - tylko, że w praktyce to taka multimedialna książka kucharska on-line podpięta pod sieć handlową, za to perfekcyjnie zrealizowana.
Kulinarne programy to w moim odczuciu zapychacze, więc raczej strata czasu, ale cenię kuchnielidla za podawanie realnych czasów wykonania (nawet podają dłuższ), dużą bazę dań i prostotę wykonania - tylko, że w praktyce to taka multimedialna książka kucharska on-line podpięta pod sieć handlową, za to perfekcyjnie zrealizowana.
- z350
Fairy Tail
- Lis
- mike
Disney+
Zapowiedź drugiego sezonu Mandalorian
- Nanvi
Się zapytam bo nie widzę... ktoś tu ogląda RuPaul's DragRace? Nie widzę tematu o tym
Koleżanka mnie kiedyś namówiła i teraz oglądam bo w sumie fajne i śmieszne. No i uwielbiam stroje i kreacje z jaką niektórzy uczestnicy wychodzą! Wczoraj skończyłem sezon 11 a teraz zacząłem 12... z 11 zdziwiłem się że Yvie wygrała, w sumie miałem nadzieje że A'keria wygra.. no ale pupa.
Koleżanka mnie kiedyś namówiła i teraz oglądam bo w sumie fajne i śmieszne. No i uwielbiam stroje i kreacje z jaką niektórzy uczestnicy wychodzą! Wczoraj skończyłem sezon 11 a teraz zacząłem 12... z 11 zdziwiłem się że Yvie wygrała, w sumie miałem nadzieje że A'keria wygra.. no ale pupa.