Właśnie byłem na koncercie
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- Achim
Właśnie byłem na koncercie
Women s Voices. Kobiety ratują planetę
To projekt proekologiczny, łączący warsztaty kulinarne , dyskusję panelową, projekcję filmową i koncert pod przywództwem Pauliny Przybysz. Na scenie udało się zgromadzić tak fantastyczne wokalistki, jak Paulina Przybysz, Mela Koteluk, Julia Pietrucha , Katarzyna Nosowska i powracająca , mam nadzieję, Edyta Bartosiewicz.
Panie śpiewały piosenki swoje, rovery polskie i zagraniczne , a na koniec razem „ Sexual resolution| z repertuaru mojej ukochanej Macy Grey . Przekaz proekologiczny jest bardzo ważny , ale koncert też fantastyczny . Większość pań była mi już znana „ koncertowo”, ale moim odkryciem jest Julia Pietrucha, wspaniale śpiewająca i przepiękna.
To projekt proekologiczny, łączący warsztaty kulinarne , dyskusję panelową, projekcję filmową i koncert pod przywództwem Pauliny Przybysz. Na scenie udało się zgromadzić tak fantastyczne wokalistki, jak Paulina Przybysz, Mela Koteluk, Julia Pietrucha , Katarzyna Nosowska i powracająca , mam nadzieję, Edyta Bartosiewicz.
Panie śpiewały piosenki swoje, rovery polskie i zagraniczne , a na koniec razem „ Sexual resolution| z repertuaru mojej ukochanej Macy Grey . Przekaz proekologiczny jest bardzo ważny , ale koncert też fantastyczny . Większość pań była mi już znana „ koncertowo”, ale moim odkryciem jest Julia Pietrucha, wspaniale śpiewająca i przepiękna.
Es gibt ein Leben und ich lebe es . Romy Schneider.
- Achim
Re: Właśnie byłem na koncercie
Męskie granie 2019 Wrocław
Uwielbiam ten rodzaj energii, który dają duże koncerty plenerowe . A gdy jeszcze na jednej scenie występują Nosowska, Organek, Krzysztof Zalewski, Wojciech Waglewski, Paulina Przybysz , Daria Zawiałow, Kinga Preis / sic!/, Ania Rusowicz i moje odkrycie Igor Walaszek . Dawne hity w nowych aranżacjach , świetne animacje , najnowsze przeboje , tegoroczny hymn, życzący „ świętego spokoju, miłości i mądrych ludzi wokół”, a do tego Krzysztof Zalewski, wchodzący na scenę z tęczową flagą….
Uwielbiam ten rodzaj energii, który dają duże koncerty plenerowe . A gdy jeszcze na jednej scenie występują Nosowska, Organek, Krzysztof Zalewski, Wojciech Waglewski, Paulina Przybysz , Daria Zawiałow, Kinga Preis / sic!/, Ania Rusowicz i moje odkrycie Igor Walaszek . Dawne hity w nowych aranżacjach , świetne animacje , najnowsze przeboje , tegoroczny hymn, życzący „ świętego spokoju, miłości i mądrych ludzi wokół”, a do tego Krzysztof Zalewski, wchodzący na scenę z tęczową flagą….
- Nathi
Straciłem rachubę kupiłem bilet na KULT w Gdyni. Nie wiem 6 albo 7 mój koncert. Kocham Kazika
- Nathi
Idę dzisiaj na koncert Behemoth!
Ciekawe czy znowu będą się modlić przed wejściem
Zobaczę moje guru Adasia. Szkoda, że musiałem umyć rękę po uścisku mojego mistrza
Ciekawe czy znowu będą się modlić przed wejściem
Zobaczę moje guru Adasia. Szkoda, że musiałem umyć rękę po uścisku mojego mistrza
- Achim
Mariza w Poznaniu, Mój Partner jest wielkim fanem , ja po raz drugi i rzeczywiście piękna kobieta, magiczna osobowość i świetnie śpiewa
- Achim
Maria Peszek " Sorry Polsko Supertour". Artystka nie wydała co prawda nowej płyty, ale Jej utwory wciąż nie tracą / niestety/ na aktualności. Koncert Marii Peszek sprzed kilku lat odebrałem jako dynamiczne widowisko, a tu były elementy gry aktorskiej, spektaklu , performansu . Ale to przecież świetna aktorka po krakowskiej szkole teatralnej . Peszek łączy to z energią koncertu rockowego i daje niezapomniane widowisko.
- Dorian_Gray
Tydzień temu byłem na Lady Pank w Lublinie.
W Hali Globus.
Słaba akustyka ale i tak lepsza od tej w warszawskiej hali Torwar.
W Hali Globus.
Słaba akustyka ale i tak lepsza od tej w warszawskiej hali Torwar.
Re: Koncerty
Artur Rojek w formie. Dzisiaj o 20:15 odbył się koncert Męskie Granie #wdomu na YT. Tego samego nie da się powiedzieć o zespole Myslovitz, słuch o nich zaginął.
Ciemny pokój, duży telewizor i dźwięk z wieży...
Ciemny pokój, duży telewizor i dźwięk z wieży...
- Achim
Na stronie live.artkombinat.pl koncert Justyny Szafran " Nie ma " czyli piosenki Agnieszki Osieckiej i Jerzego Satanowskiego. Wokalistka jest gwiazdą wrocławskiego " Capitolu " , świetnie śpiewa , ale tu objawia się też jako showmanka i konferansjerka z olbrzymim dystansem do siebie. Czekam na płytę z tym materiałem .
- Achim
Jidysze Perł – Nina Stiller
Koncert w ramach 22. Festiwalu Kultury Żydowskiej „ Simcha „ przypomina bogactwo tej kultury, ale też pokazuje mistrzostwo wykonania Stiller, która oszczędną choreografią , rekwizytami tworzy prawdziwy spektakl, teatr piosenki. Absolutna maestria , perfekcja, ale i wielkie emocje.
Koncert w ramach 22. Festiwalu Kultury Żydowskiej „ Simcha „ przypomina bogactwo tej kultury, ale też pokazuje mistrzostwo wykonania Stiller, która oszczędną choreografią , rekwizytami tworzy prawdziwy spektakl, teatr piosenki. Absolutna maestria , perfekcja, ale i wielkie emocje.
- Achim
" Last Minute Summer Festival Wroclove 2020 " Nosowska, Fisz/ Emade , Daria Zawiałow - wreszcie duży, plenerowy koncert z tą niezastąpioną niczym energią .
- marcin
A jak to sie ma do zakazu zgromadzen powyzej 150 osob?
Gdy ludzie spotykają się z górami, dzieją się wielkie rzeczy.
(William Blake)
(William Blake)
- Achim
Nie wiem, pewnie nijak, ale warto było
- Achim
Natalia Przybysz " Jak malować ogień 2 " w Zaklętych Rewirach we Wrocławiu. Natalia po trzech latach, coraz dojrzalsza Artystka i osobowość, wielki kontakt z publicznością i magiczna aura .
- Achim
Ania Rusowicz " Przebudzenie " Stary Klasztor we Wrocławiu . Prawie nie znałem Jej twórczości, a to fantastyczna artystka , showmenka i do tego przepiękna kobieta .
- Achim
Mikromusic " Kraksa " A2 we Wrocławiu Natalia Grosiak i Jej załoga w drugim i ostatnim w tym miesiącu koncercie pandemicznym prezentują materiał z najnowszej płyty, poświęconej suczce muzyczki i starsze przeboje. Ja jestem wielkim fanem Mikromusic i " Tak mi się nie chce" , " Na krzywy ryj " czy inne przeboje znam na pamięć i mogę śpiewać godzinami . Emocje były po obu stronach sceny, bo jednak koncert na żywo to wielki przepływ energii i widać, że bardzo tego potrzebujemy .
I Mikromusic też w wielkiej formie !
I Mikromusic też w wielkiej formie !
- Czartogromski
- Kontakt:
O, ja kiedyś, dawno temu, słuchałem Grosiak na koncercie.
- Achim
Nie tak dawno, bo Grosiak młodą kobietą jest
- Czartogromski
- Kontakt:
Młode kobiety zawsze są młode, niemniej sprawdziłem, że pierwszy raz było to 20 temu
- Achim
Zatem Grosiak była dziewczynką, a Ty pacholęciem ledwie odrosłym od ziemi