Co oglądam
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Re: Co oglądam
Obejrzałem polską wersję Pokemon: Detektyw Pikachu. Jak kocham Pokemony całym sercem, duszą i ciałem tak przez dłuższy nie miałem jakoś ochoty na oglądanie tego filmu, bo nie lubię poczucia humoru i sposobu bycia Amerykanów, ale jakoś tak mnie naszło. Jak dla mnie film średni. Efekty komputerowe niezbyt mnie urzekły jak i sam wygląd stworków. Szczerze mówiąc myślałem, że będzie to coś lepszego, a wyszła z tego typowa amerykańska degrengolada, choć wpływ na ocenę może mieć fakt, że naprawdę nie miałem ochoty na obejrzenie i nieco się sam do tego zmusiłem. Taki film jak dla mnie powinni zrobić Japończycy.
- mike
Jestem po finałowym odcinku drugiego sezonu Mandaloriana. Przyznam jestem nieco zawiedzony, ogólnie I sezon był lepszy. Chyba nie będzie III sezonu tak przynajmniej wynika, ale zobaczymy. Zapowiedzieli spin-off premiera grudzień 2021.
- Timothy1313
Jeden z filmów świątecznych, o których wspominałem w innym temacie:
https://www.youtube.com/watch?v=ZbGlKjOMGm4
Para gejów nie jest na pierwszym planie, ale to zawsze coś.
https://www.youtube.com/watch?v=ZbGlKjOMGm4
Para gejów nie jest na pierwszym planie, ale to zawsze coś.
- ikar
Dzisiaj wigilia, więc na moim ekranie Obcy: Przebudzenie. W zasadzie wszystko się zgadza - są narodziny, dobro zwycięża...
- mike
WW84 https://www.youtube.com/watch?v=qKUxMjPunUc zajebiaszcze efekty specjalne, przyjemna historyjka
- marcin
A Kevina to nikt wczoraj na Polsacie nie ogladal?
Gdy ludzie spotykają się z górami, dzieją się wielkie rzeczy.
(William Blake)
(William Blake)
- jazzik
Dzisiaj oglądałyśmy do obiadu.
"Nie bój się doskonałości. – Nigdy jej nie osiągniesz." Salvador Dali
- Walpurg
Facet, który ma wygląd debila, co więcej, jest nim, wierzy, że kamienie rosną(!) i nie wie, że Pekin to stolica Chin, więc ten facet ma super laskę i kupuje jej Corvettę C7 ZR1 za milion złotych.
Gdzie zrobiłem błąd?
https://www.plotek.pl/plotek/7,154063,2 ... BoxOpImg10
A propos tego kanału, pojawiły się dwie nowe królowe życia (tzn. ja je pierwszy raz widziałem wczoraj): para lekarzy gejów. Prowadzą w Trójmieście klinikę medycyny estetycznej, jeden to Holender, mówiący ładnie po polsku, drugi to Polak. Obrzydliwie bogate ciotki, ale fajne.
Gdzie zrobiłem błąd?
https://www.plotek.pl/plotek/7,154063,2 ... BoxOpImg10
A propos tego kanału, pojawiły się dwie nowe królowe życia (tzn. ja je pierwszy raz widziałem wczoraj): para lekarzy gejów. Prowadzą w Trójmieście klinikę medycyny estetycznej, jeden to Holender, mówiący ładnie po polsku, drugi to Polak. Obrzydliwie bogate ciotki, ale fajne.
- Nathi
Tylko Damian jest lekarzem. Znam ich, no może bardziej Leona byłem u Damiana w klinice, z zapytaniem czy mi zrobi uszy ale ostatecznie robił mi inny chirurg.
- Walpurg
Aaaaaa! Damian to ten młodszy?
- Nathi
Jop i niższy, Leon jest wielki jak dąb
- Walpurg
Ale on jest Holendrem z urodzenia? Bo tak zrozumiałem, a mówi bardzo dobrze po polsku.
- Nathi
On jest z mieszanego małżeństwa Polki i Holendra. Urodził się w Holandii i tam mieszkał całe życie. Mówi dość słabo wszystko przekręca. Jak na syna polki to bardzo słabo, bo Ukraińcy po pół roku mówią lepiej
- Walpurg
No ja wiem tylko tyle co przez chwilę był na ekranie. Wydawało mi się, że całkiem spoko mówi.
- Nathi
Nie muszę tego oglądać, ja ich bardzo często spotykam na mieście. Nawet do Lidla chodzimy tego samego
Muszę powiedzieć, że ostatnio definitywnie zerwałem już z oglądaniem TV. Wszystko na telewizorze emitowane jest z różnych aplikacji i różnych subskrypcji. Nawet TTV nie oglądam. Można powiedzieć, że dojrzałem do wypowiedzenia umowy na tradycyjną TV kablową/satelitarną. Głowa nie boli od oglądania reklam...
- Nathi
Ja od dawna nie oglądam, ale umowy wypowiedzieć nie mogę jednak za bardzo lubię sportowe kanały
Umowy są skonstruowane tak, że się zwyczajnie nie opłaca wypowiadać przed czasem zakończenia, bo się zapłaci za wypowiedzenie dokładnie tyle, ile zostało do zapłacenia normalnie płacąc do końca umowy. Zaryzykuję i podziękuję UPC jesienią przyszłego roku, internet wezmę od lokalnego dostawcy oferującego łącze symetryczne. Internet od UPC mi szwankuje co jakiś czas i nie mam siły już dzwonić i tego zgłaszać....
- Walpurg
Konkurs Czterech Skoczni. Kubacki, Żyła i Stoch pokazali klasę, ale za to zrozumiałem, dlaczego znajoma ogląda skoki z wyłączonym głosem: redaktor Babiarz wciąż pierdzielił jakieś katofarmazony: "X i X niczym bracia ewangeliczni, niczym apostołowie", "Pius, zawodnik noszący imię dwunastu papieży" i jeszcze coś było, ale nie pamiętam.
- Czartogromski
- Kontakt:
Ha, naród niby katolicki, ale zna imię (imiona) tylko jednego papieża. To nawet gest odwagi przypomnieć na antenie (piswizji?), że jacyś inni papieże, byli.