HBO
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- marcin
Re: HBO
No ja mam telewizor z androidem i instalujesz jak na telefonie. Wchodzisz z poziomu telewizora do GooglePlay i instalujesz apkę HBO GO.
Tak, jest do wyboru lektor/napisy/nic (czyli dźwięk polski/angielski). Dodatkowo jest wybór wielkości napisów (małe/średnie/duże).
W Netflixie są większe możliwości personalizacyjne (można wybrać także np. kolor napisów, kolor tła napisów czy rodzaj czcionki). Ale to co jest w HBO Go jest moim zdaniem wystarczające
Tak, jest do wyboru lektor/napisy/nic (czyli dźwięk polski/angielski). Dodatkowo jest wybór wielkości napisów (małe/średnie/duże).
W Netflixie są większe możliwości personalizacyjne (można wybrać także np. kolor napisów, kolor tła napisów czy rodzaj czcionki). Ale to co jest w HBO Go jest moim zdaniem wystarczające

Jutro będzie nowy, długi dzień. Twój własny, od początku do końca. To przecież bardzo przyjemna myśl.
(Tove Jansson, "Tatuś Muminka i morze")
Obejrzalem film dla gospodyń domowych o gupiej babie do której uderzało 3 gosci i najlepszego wybrała na końcu jak tamci sie okazali jeszcze głupsi od niej, a ten najlepszy którego cały film wspierałem na koniec sie okazał idiotą bo zamiast pojechać w świat jak wymyslił to został przy niej.
- Szach
- mike
- marcin
Zakończyłem Grę o Tron
Nie rozumiem tego utyskiwania na sezon 8. Mnie się podobał
Choć fakt, że zmienił się charakter całości - z dość realistycznego serialu pod koniec zrobili "zombie movie" 

Nie rozumiem tego utyskiwania na sezon 8. Mnie się podobał

Jutro będzie nowy, długi dzień. Twój własny, od początku do końca. To przecież bardzo przyjemna myśl.
- mike
zaczynam Godzilla vs. Kong
- Hebius
Na dyskusje spóźniłeś się przynajmniej o dwa lata.
Finał był w każdym razie słaby, jak cholera.
Rozegranie sprawy z Varysem
Brienne z Tarthu przeleciana przez Jaimego Lannistera
Pinda Sansa rozgrywającą?
Nie, o czym bym nie pomyślał to
(to z braku emotki z wymiotami)
Boże, czemu mi przypomniałeś o tym strasznym sezonie!
Chowamy się w kryptach, gdy idzie na nas armia umarłych? No serio?

Finał był w każdym razie słaby, jak cholera.
Rozegranie sprawy z Varysem

Brienne z Tarthu przeleciana przez Jaimego Lannistera

Pinda Sansa rozgrywającą?

Nie, o czym bym nie pomyślał to

Boże, czemu mi przypomniałeś o tym strasznym sezonie!

Chowamy się w kryptach, gdy idzie na nas armia umarłych? No serio?

No to juz było tak dawno że nie pamietam o czym był ten sezon wiem tylko że chujnia, klimat nie pasowal do reszty i że zasnąłem.
A Brienne z Tarthu to mi wyszło w jakims quizie z dupy gdzie było kim jesteś z Gry o tron że nią jestem
Wszystkim powychodziły jakies Lanistery albo Kale Drogo i mieli ze mnie zlewe 
A Brienne z Tarthu to mi wyszło w jakims quizie z dupy gdzie było kim jesteś z Gry o tron że nią jestem

- marcin
Ale przynajmniej finał był nieprzewidywalny. Lepsze to, niż Daenerys ze Snowem "żyli długo i szczęśliwie" 

- mike
GoT się dla mnie skończył na 3 czy 4 sezonie. Oglądałem do końca, ale tylko po to, żeby wiedzieć co w trawie piszczy i czym się ludzie tak bardzo zachwycają. Spośród homo wątków najbardziej zapamiętałem piękny tyłeczek Olyvara i jego relację z Lorasem.
- mike
Moment w którym się poznali https://www.youtube.com/watch?v=Fy1r73VDstM&t=31s i tam dalej jest też nieco więcej do podziwiania