Co oglądam
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
-
- Forumowe Ciacho
Re: Co oglądam
No widzisz, a miałeś nie oglądać dalej.
"Uczucie pożądania to ogromna siła, która ma nad tobą całkowitą władzę"
Adam Georgiev, "Planeta samych chłopców"
- Walpurg
To jedynie na kanale Stonewall prezes Sulwiński mówi o osobach z penisami. Ostatni odcinek polecam, o masturbatorach
- Hebius
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
Po pierwszym zdaniu mi sie odechciało to oglądać. Mike idz lepiej na spacer bo coraz głupszymi rzeczami żyjesz
- mike
znowu wypiłeś? i to po weekendzie!?
Poprostu widzę jakie durnoty przeżywasz, jakiś debili z instagrama a teraz to.
- mike
ale co ten hiszpański serial, czy info, że Cavill już nie zagra Supermana i prawdopodobnie będzie następnym Jamesem Bondem? To bardzo istotne informacje dla każdego kinomana
a serial polecam pierwszy tego typu, który oddaje prawdziwy klimat Hiszpanii, dla porównania Szkoła dla Elity się pod tym względem nie umywa
a serial polecam pierwszy tego typu, który oddaje prawdziwy klimat Hiszpanii, dla porównania Szkoła dla Elity się pod tym względem nie umywa
Jakiego supermana. Mówie o głupotach które rozkminaisz typu stary i młody z ryjami jak lalki i lekarza od penisów, a książki dla ciebie zarażają i zakupy myjesz octem. To jest nienormalne!
- Hebius
Jezus Maria!, pomyliłeś zmija z majkim
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- mike
w takim razie popełniłeś post z dupy i nie w tym temacie co trzeba
nie pij tyle, a najlepiej wcale, pamiętaj KAŻDA nawet najmniejsza ilość alkoholu to TRUCIZNA, która wyniszcza twój organizm
nie pij tyle, a najlepiej wcale, pamiętaj KAŻDA nawet najmniejsza ilość alkoholu to TRUCIZNA, która wyniszcza twój organizm
-
- Forumowe Ciacho
"Uczucie pożądania to ogromna siła, która ma nad tobą całkowitą władzę"
- Czartogromski
- Kontakt:
- Walpurg
Ninja Warrior Polska
Tam to są mężczyźni!
Tam to są mężczyźni!
- mike
- mike
teraz na żywo i za darmo wywiad Oprah z Meghan i Harrym https://tvn24.pl/go/live,1/tvn24-hd,1
- jazzik
Też oglądam. Okropna rodzina, dyskusja jaki odcień skóry będzie mieć dziecko Harry'ego i Meghan, rozważanie braku tytułu a zatem ochrony dla Archiego, totalny brak wsparcia i pomocy rodziny, w końcu odcięcie finansowe a nawet odebranie ochrony po tym jak kanadyjskie miejsce pobytu zostało ujawnione. Nie dziwię się im, że odeszli. Harry bal się, że historia jego matki się powtórzy.
"Nie bój się doskonałości. – Nigdy jej nie osiągniesz." Salvador Dali
- mike
Harry powiedział, że gdyby rodzina nie odcięła ich od kasy to by nie uciekli do Stanów i nie podpisali wielomilionowych kontraktów z Netflixem i Spotyfi
Dzięki linkowi też oglądałem z pracy na telefonie. Zdziwiłem się, że mogłem z UK. Zazwyczaj pojawia się informacja, że "usługa nie jest dostępna w moim kraju", czy jakoś tak.
Nie wiem, czy rodzina straszna, czy system. Myślę, że to drugie. Poza tym naprawdę wkurwia mnie rasizm. Więc, jeśli mówią prawdę, to masakra.
Jutro wszystkie gazety będą o tym pisać. Ciekawy jestem jak to skomentują.
Nie wiem, czy rodzina straszna, czy system. Myślę, że to drugie. Poza tym naprawdę wkurwia mnie rasizm. Więc, jeśli mówią prawdę, to masakra.
Jutro wszystkie gazety będą o tym pisać. Ciekawy jestem jak to skomentują.