mike pisze: ↑02-03-2021 01:13:28
ale co ten hiszpański serial, czy info, że Cavill już nie zagra Supermana i prawdopodobnie będzie następnym Jamesem Bondem? To bardzo istotne informacje dla każdego kinomana
a serial polecam pierwszy tego typu, który oddaje prawdziwy klimat Hiszpanii, dla porównania Szkoła dla Elity się pod tym względem nie umywa
A ja liczę na to, że Cavill będzie Shepardem. Taką ekranizację Mass Effect to bym oglądał.
Merlí: Sapere Aude jest absolutnie świetne. Już za samą scenę z dildem ma u mnie +1 do oceny.
trochę szkoda, że dziś już nie robią seriali z tak odważnymi scenami, poza tym teraz po obejrzeniu już prawie całego serialu nachodzi refleksja, że serial trochę za krótki mogłoby nawet być te 5 sezonów bo to nie mało, sęk w tym, że od 3 drastycznie ograniczyli liczbę odcinków na sezon
Justice League Zacka Snydera podobało mi się i nawet nie było czuć, że to 4h nie było dłużyzn. Warto wiedzieć, że to nowa wersja filmu z 2017r z poprawionymi efektami i dogranymi scenami (przede wszystkim Flasha i Cyborga), która nigdy by nie powstała gdyby nie pandemia. HBO zdecydowało się sypnąć dodatkowe 70M$ żeby jako jedyni na czas korony wypuścić film z superbohaterami. Hajp w necie jest niesamowity, więc chyba im się udało, to też ogromna dla nich promocja samego HBO, więc pewnie abonamenty wzrosną lawinowo.
Tu można sobie posłuchać o porównaniu wersji starej z nową i nietypowym formacie. Faktycznie zdjęcia kolorystyka klimat są nieziemskie, tak samo dźwiękowo na najwyższym poziomie https://www.youtube.com/watch?v=0EV-V5TXA_Y&t=1422s
Najlepszy serial jaki ostatnio oglądałem. Na poczatku troche dziwny ale potem mistrzostwo.
Mike narzekałeś na głupie seriale dla nastolatków to to obejrzyj.
po chwili namysłu jednak stwierdzam, że możesz sobie kupić abo Disney+.... oszukując platformę, że jesteś w Stanach przez fejkowe IP na VPN z karty płatniczej podpiętej na fałszywy adres w USA good luck!
Bezcenne zobaczyć Briana samotnie tańczącego na scenie nieupadłego wiecznie młodego króla Babylonu. Końcówka w klubie mnie emocjonalnie wykończyła wsio mi się przypomniało z eskapad do Utopii, Toro i innych przed oczami stanęły dyskoteki, ciotodramy, miłości, przyjaźnie, darkroomy
mike pisze: ↑21-03-2021 19:28:12
Czym cię zachwycił? Nie przepadam za westernami, ale skoro polecasz to zerknę przynajmniej jeden odcinek
To nie jest western, tylko sie dzieje w tamtych czasach. To jest o zyciu ludzi w miasteczku z dupy gdzie walczą o przetrwanie wlasciwie bo nic tam nie ma, wszystko dopiero powstaje. Jeden odc nic nie da bo na poczatku troche nudne jest. Potem wciąga.