Raven pisze: ↑20-06-2021 20:39:10
Również chętnie poznam opinię na temat Dumy (ale bez uprzedzenia, proszę:-)) albo chociaż spis treści, nigdzie w internecie tego spisu znaleźć nie mogę.
Dużo ładnych zdjęć (erotyka zdecydowanie niegejowska), sporo wywiadów, czcionka tekstów mogłaby być ciut większa.
Jutro przejrzę dokładniej.
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
O jak mnie wkurzyli tym tekstem na Fejsie, gdy dostali w prezencie od Netfliksa klawiaturę, że Netflix powinien dać im więcej, reklamę zamówić a nie wysyłać klawiaturę, bo oni nawet nie mają komputera, żeby ją podpiąć. Gdyby był ranking ŻENADY LGBT, dałbym im pierwszą nagrodę!
Walpurg pisze: ↑09-07-2021 16:46:13
Muszę tu wylać swoją zaległą żałość.
O jak mnie wkurzyli tym tekstem na Fejsie, gdy dostali w prezencie od Netfliksa klawiaturę, że Netflix powinien dać im więcej, reklamę zamówić a nie wysyłać klawiaturę, bo oni nawet nie mają komputera, żeby ją podpiąć. Gdyby był ranking ŻENADY LGBT, dałbym im pierwszą nagrodę!
Zgadzam się, zgadzam.
Napisałem o tym tutaj w złym wątku,
bo w tym o Netflixie ;P
Ale można równie dobrze założyć
watek "Dramy (z) Repliki"
Rzeczywiście wpis o klawiaturze był żenujący, bo gadżet fajny i, przede wszystkim, Netflix nie musiał im go wysyłać. Pewnie nie przyszło im (Netflixowi) do głowy, że redakcja "Repliki" pracuje gęsim piórem na pergaminie.
Nachalne domaganie się sponsoringu jest tym bardziej żenujące, że R stała się płatnym magazynem a prenumeratorzy płacą nawet podwójnie, bo wysyłka również stała się płatna i do 60 zł. za R należy doliczyć od 24 do nawet 39 zł. kosztów wysyłki, gdzie o opcji paczkomatowej nawet nie wspominam, bo to już ktoś w redakcji totalnie upadł na głowę ( dla niezorientowanych - 78 zł. za paczkomat ).
I prenumeruje lub prenumerowałam różne czasopisma, niektóre dokładały bonusy, ale żadne nie doliczały kosztów wysyłki do ceny.
"Nie bój się doskonałości. – Nigdy jej nie osiągniesz." Salvador Dali
Premiera nowego numeru jutro, ale prenumeratorzy (niektórzy) już się mogą cieszyć swoimi egzemplarzami magazynu. I magnesem z Mironem Białoszewskim.
Na okładce nagłówek COMING OUT TO DZIŚ KWESTIA PRZYZWOITOŚCI
anonsujący główny wywiad numeru.
Walpurg pisze: ↑30-07-2021 02:44:03
Ale nie z Piaskiem? Błagam!
Niestety z Piaskiem , już się boję otworzyć lodówkę,żeby Piasek stamtąd nie wyszedł
Czy tylko ja mam nieodparte wrażenie,że po tym, jak po ćwierć wieku wreszcie wyszedł z szafy, ma ogromne parcie polansować się na swoim coming oucie
Es gibt ein Leben und ich lebe es . Romy Schneider.