Nie dziwię się, ma całą ścianę czarnych płyt, bardzo to seksowne.
Co oglądam
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- Czartogromski
- Kontakt:
Re: Co oglądam
- uzytkownik_konta
No nie wiem. To powracający motyw, że do dekoracji wnętrz używane są różne przedmioty o wartości kolekcjonerskiej, ale robią to często ludzie niemający orientacji w rynku kolekcjonerskim. W związku z czym sprawiają, że w ten sposób niszczeją obiekty, które dla kolekcjonerów są bardzo wartościowe - albo wręcz celowo je niszczą w celu "przystosowania". Widziałem to w przypadku maszyn do pisania, aparatów fotograficznych, mebli, elektroniki - jestem całkowicie pewny, że z płytami bywa tak samo.
- Czartogromski
- Kontakt:
To są półki z płytami, a płyty w niektórych odcinkach grają (w obu znaczeniach słowa)
- mike
Globusowy roast https://www.youtube.com/watch?v=U9HTM9JBBO4 nawet udany
- uzytkownik_konta
A to zupełnie co innego! Rzeczywiście tak tam było - oglądałem kiedyś, a jednak od razu pomyślałem o ścianie wyłożonej płytami jak kafelkami, jak w podrzędnym pubie.Czartogromski pisze: ↑08-01-2025 21:03:29 To są półki z płytami, a płyty w niektórych odcinkach grają (w obu znaczeniach słowa)
- Nathi
Harvey grał prawdziwego kolekcjonera, winyle traktował jak świętość.
To był faktycznie fajny wątek, oprócz płyt jeszcze jak to Amerykanin miał piłki do baseballa z autografami zawodników, które były równie ważne w jego biurze.
Ogólnie to był wizerunkowo dobry zabieg scenarzystów. Biuro było tak samo ważne dla niego jak kolekcje i pokazywało obraz bardzo poukładanego i zaangażowanego w pracę prawnika.
W końcu skarbów nie trzymał w domu tylko w pracy. To miejsce było dla niego najważniejsze.
Fajny serial, jeszcze bardzo lubiłem Lousia i jego kąpiele w błotku, były zabawne.
Z postaci drugoplanowych świetny będzie jego terapeuta.
To był faktycznie fajny wątek, oprócz płyt jeszcze jak to Amerykanin miał piłki do baseballa z autografami zawodników, które były równie ważne w jego biurze.
Ogólnie to był wizerunkowo dobry zabieg scenarzystów. Biuro było tak samo ważne dla niego jak kolekcje i pokazywało obraz bardzo poukładanego i zaangażowanego w pracę prawnika.
W końcu skarbów nie trzymał w domu tylko w pracy. To miejsce było dla niego najważniejsze.
Fajny serial, jeszcze bardzo lubiłem Lousia i jego kąpiele w błotku, były zabawne.
Z postaci drugoplanowych świetny będzie jego terapeuta.
- Czarek90
Na dniach kolejny raz (drugi, ale niektóre odcinki trzeci ) oglądaliśmy Biały Lotos na HBO (teraz MAX). By mentalnie zbliżyć się do nadchodzącego w lutym trzeciego sezonu.
Co ciekawe, po takiej co najmniej rocznej przerwie albo wyłapaliśmy nowe szczegóły, albo po prostu niektórych z nich nie pamiętaliśmy, w każdym razie oglądaliśmy z ciekawością i uważnością taką, jak za pierwszym razem
Co ciekawe, po takiej co najmniej rocznej przerwie albo wyłapaliśmy nowe szczegóły, albo po prostu niektórych z nich nie pamiętaliśmy, w każdym razie oglądaliśmy z ciekawością i uważnością taką, jak za pierwszym razem
- Michał
Nowy sezon Yellowstone. Moja ulubiona postać to Rip.
- mike
Serial dla mnie sporo stracił po odejściu Jennifer Coolidge, natomiast w trzecim sezonie też ma być wątek homo, więc choćby z tego powodu zerknę.Czarek90 pisze: ↑09-01-2025 16:10:14 Na dniach kolejny raz (drugi, ale niektóre odcinki trzeci ) oglądaliśmy Biały Lotos na HBO (teraz MAX). By mentalnie zbliżyć się do nadchodzącego w lutym trzeciego sezonu.
- Czarek90
Jeszcze nie wiadomo, czy stracił, bo Jennifer Coolidge była i w pierwszym, i w drugim sezonie
Dopiero się więc okaże Wg mnie wcale nie musi stracić, sam się do jej postaci nie przywiązałem, szczególnie że patrzę na tę produkcję z różnych perspektyw, z masową turystyką na czele. Co więcej, wydaje mi się nawet (ale to moje zdanie tylko), że mogłoby już być z nią nawet za ciężko, powtarzalnie, chociaż jakaś postać łącząca sezony zawsze spoko.
Dopiero się więc okaże Wg mnie wcale nie musi stracić, sam się do jej postaci nie przywiązałem, szczególnie że patrzę na tę produkcję z różnych perspektyw, z masową turystyką na czele. Co więcej, wydaje mi się nawet (ale to moje zdanie tylko), że mogłoby już być z nią nawet za ciężko, powtarzalnie, chociaż jakaś postać łącząca sezony zawsze spoko.
Spoiler
*Przy czym szkoda mi bardzo, że tak tragicznie jej postać odeszła. Bo – choć to postać fikcyjna – wolałbym, by nadal żyła
- uzytkownik_konta
- Nathi
Rip jest świetny, ale sezon bez Kevina Costnera lipa straszna.
Ten nowy najgorszy niestety. Oglądałem, tak już bez zapału i zaciekawienia.
Szkoda, że Kevin przygwiazdorzył i się pokłócił z reżyserem. Kiedy przeprosił i chciał wrócić już go nikt tam nie chciał i karawana jechała dalej bez niego.
Ten nowy najgorszy niestety. Oglądałem, tak już bez zapału i zaciekawienia.
Szkoda, że Kevin przygwiazdorzył i się pokłócił z reżyserem. Kiedy przeprosił i chciał wrócić już go nikt tam nie chciał i karawana jechała dalej bez niego.
- Nathi
A NHL oglądam Montreal Canadnies v Stars. Pierwsza tercja.
- Nathi
Uwielbiam te książkę.
Zapomniałem iść do kina, znaczy pamiętałem, żeby iść ale jak znalazłem czas, to już nie było w kinie
Jakoś nie jestem fanem chodzenia do kina, więc nie spieszyłem się i wyszło jak wyszło. Wolne robić pauzy, sikać kiedy chce i leżeć na kanapie itd.
Więc oglądam w stremingu. Za każdym razem jakbym oglądał pierwszy raz.
Zapomniałem iść do kina, znaczy pamiętałem, żeby iść ale jak znalazłem czas, to już nie było w kinie
Jakoś nie jestem fanem chodzenia do kina, więc nie spieszyłem się i wyszło jak wyszło. Wolne robić pauzy, sikać kiedy chce i leżeć na kanapie itd.
Więc oglądam w stremingu. Za każdym razem jakbym oglądał pierwszy raz.
- xyz123
Wersja filmowa jest dostępna na CANAL+Online, a serialowa na TVP VOD.
- Nathi
Dawno nie oglądałem tak porąbanego filmu.
- Michał
Nowy sezon historii Natalii Grace, pt. „Ostatni rozdział". Mam bardzo mieszane uczucia, przerażają mnie jej „wybawcy", ostatnia rodzina, w której przebywała, wbrew pozorom jest najgorsza, bo najmocniej ją uprzedmiotawia, mimo, iż z założenia powinna najbardziej rozumieć.
- Michał
3 sezon „Grillmasterzy w akcji".