Eurovision Song Contest
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- cryboy
Re: Eurovision Song Contest
Nie chce mi się czytać wszystkiego więc zapytam.
W kwestii Ukrainy obowiązuje wersja, że dali nam 0 punktów czy, że dali nam 12?
Bo różne źródła różnie podają.
W kwestii Ukrainy obowiązuje wersja, że dali nam 0 punktów czy, że dali nam 12?
Bo różne źródła różnie podają.
- Nathi
Jury zero, SMS od widzów 12pkt.
- cryboy
No to olać komisję i cieszyć się sympatią zwykłych Ukraińców!
- gaynau
Mieszane uczucia. Z jednej strony ogromny niesmak punktami ukraińskiego jury( tak, 12 punktów byłoby polityczne, ale inna punktacja byłaby w porządku).
Z drugiej strony, mogą argumentować, że głosowali profesjonalnie.
Punktacja polskiego jury, koszmar. I jeszcze ta głupia c*pa, krzycząca po ukraińsku.
A teraz trochę luźniej. Poszliśmy do Ramony, jakiegoś gejowskiego baru. Poszedłem się zapytać, czy będą puszczać eurowizję. Barman: no może puścimy( trochę wydawał się zdegustowany, nie wiem czy pytaniem, czy mną).
Ostatecznie miał problemy z robieniem drinków, zwłaszcza jak śpiewała Rumunia lub Hiszpania
Polaka też podglosnil
Z drugiej strony, mogą argumentować, że głosowali profesjonalnie.
Punktacja polskiego jury, koszmar. I jeszcze ta głupia c*pa, krzycząca po ukraińsku.
A teraz trochę luźniej. Poszliśmy do Ramony, jakiegoś gejowskiego baru. Poszedłem się zapytać, czy będą puszczać eurowizję. Barman: no może puścimy( trochę wydawał się zdegustowany, nie wiem czy pytaniem, czy mną).
Ostatecznie miał problemy z robieniem drinków, zwłaszcza jak śpiewała Rumunia lub Hiszpania
Polaka też podglosnil
- Hebius
Właśnie wyczytałem u znajomego exforumowicza na FB:
Ukraińcy już wszystko wyjaśnili. Koleś odpowiedzialny za danie Ochmanowi zero punktów do niedawna pracował u ... rosyjskich oligarchów, a konkretnie był producentem w Warner Music Russia, związanej z kumplem Abramowicza Lonią Bławatnikiem. Nazywa się Wadim Lisica.
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- gaynau
Żaden koleś nie jest za to odpowiedzialny, głosuje więcej osób, a wynik to średnia.
- Hebius
Masz niewątpliwie rację. Wadim też tak pisze (cytuję za Onetem):
"Żaden członek jury nie miał możliwości wpływać na decyzje innych, tym bardziej na decyzje przewodniczącego. Dlatego Polska i inne kraje otrzymały tyle punktów, na ile zasłużyły w opinii każdego z sędziów. Nikomu za to nie zapłacono. Nikt nie miał żadnych preferencji ani innych zachęt" — napisał w oświadczeniu Wadim Lisica.
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- gaynau
Rok temu jednak szmira z San Marino dostała od polskiego jury maxa. To była ewidentna ustawka.
Jakoś ich tam nie widziałem, a przynajmniej nie w moim typie, albo mało.Nathi pisze:Ilość gejów na Eurowizji jest przeogromna
Nie wiedziałem, że Eurowizja to jakaś ,,gejowska" impreza, ale to...dziwne, bo tego typu imprezy to raczej dla femboyów niż gejów. Zupełnie nie moje klimaty. W sumie nie dziwię się hetero, że tego nie oglądają.
Jakaś babka z Ukrainy dała Polsce 10 punktów, co udowodniła na swoim instagramie. Zatem to niemożliwe, żeby Polska mogła dostać zero od Ukrainy.
Ustawione
Ustawione
- Machikura
ja w tym roku obejrzałem tylko wstęp i tak mnie zanudził że przestałem resztę oglądać
~~dum spiro spero dum spero amo dum amo vivo ~~
- gaynau
Większość piosenek na tegoroczną eurowizję już znana.
Mnie się podoba norweska, włoska i francuska.
Najdziwniejszą jest chorwacka... Wg mnie chłam, ale ze ma antyrosyjski wydźwięk, to zaraz zostanę nazwany ruską onucą
Mnie się podoba norweska, włoska i francuska.
Najdziwniejszą jest chorwacka... Wg mnie chłam, ale ze ma antyrosyjski wydźwięk, to zaraz zostanę nazwany ruską onucą
- Czarek90
Aż zajrzałem, czy ktoś z Was rzucił okiem na preselekcje ;P
I czy coś Wam wpadło w ucho.
I czy coś Wam wpadło w ucho.
- Hebius
Mnie jedynie wpadło w oko, że było już jakieś zamieszanie z dupą (w refrenie?), ale nawet nie poszukałem tej piosenki na YouTUBE.
- gaynau
- mike
Póki co najbardziej Francja
La Zarra - Évidemment
Słowenia i Czechy też całkiem całkiem
Joker Out - Carpe Diem
Vesna - My Sister's Crown
..ale chyba jeszcze nie zaprezentowano wszystkich, przynajmniej na YouTubowym kanale Eurowizji
La Zarra - Évidemment
Słowenia i Czechy też całkiem całkiem
Joker Out - Carpe Diem
Vesna - My Sister's Crown
..ale chyba jeszcze nie zaprezentowano wszystkich, przynajmniej na YouTubowym kanale Eurowizji
- gaynau
Oczywiście, że nie ma jeszcze wszystkich. Moi faworyci to( kolejność przypadkowa): fr, it, no.
- chafre
To coś, co wygrało polskie preselekcje, czyli uboga wersja Ariany Grande, nadaje się do słuchania tylko pod wpływem alkoholu, lub na kanał Power TV , gdzie lecą takie tortury muzyczne.
J'ai comme une envie de voir ma vie au lit
Comme une idée fixe chaque fois que l'on me dit
- gaynau
to nie sluchaj:)
zapomnialem o piosence niemieckiej- ktora jest w trakcie wybierania: Blood and Glitter
zapomnialem o piosence niemieckiej- ktora jest w trakcie wybierania: Blood and Glitter
- chafre
Dotrwałem do refrenu tylko.
J'ai comme une envie de voir ma vie au lit