Netflix
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- marcin
Re: Netflix
Rejs mi się podobał, bo ja ogólnie lubię takie surrealistyczne filmy. Choć gdybym był młodszy, to pewno nie wychwyciłbym tej parodii
Adwokat diabła świetny, podobał mi się, choć zakończenie niepotrzebnie aż tak dosłowne.
Adwokat diabła świetny, podobał mi się, choć zakończenie niepotrzebnie aż tak dosłowne.
Gdy ludzie spotykają się z górami, dzieją się wielkie rzeczy.
(William Blake)
(William Blake)
- Walpurg
Duet Kijano z Alem boski!
- marcin
tak jest, tylko obaj tacy młodziutcy...
A wczoraj ZIMNA WOJNA
Tak samo wielkie wrażenie na mnie zrobił, jak w kinie.
A wczoraj ZIMNA WOJNA
Tak samo wielkie wrażenie na mnie zrobił, jak w kinie.
(William Blake)
(William Blake)
- Hawken
Hmmm, OBAJ młodziutcy? Pacino miał wtedy 57 lat...
- mike
The Old Guard (Stara Gwardia) z Charliez Theron w roli głównej. Film zawiera wątek, a właściwie parę homobohaterów, co jednak dla samego filmu jest kompletnie nieistotne. Nie przeszkodziło to jednak homofobom na filmwebie przypuścić atak na ten tytuł wyżywając się na LGBT i Netflixie, no i oczywiście zaniżając oceny. Taka Polska nie dziwi, że Duda wygrał, dziwi, że tak małą przewagą głosów.... https://www.filmweb.pl/film/The+Old+Gua ... discussion
Sam film nie wybitny, ale ode mnie dostał 7/10. Póki co chyba najlepsza tego typu produkcja fabularna Netflixa
--------------------------------
Dziś zabieram się za CURSED (Przeklętą), wczoraj była premiera
Sam film nie wybitny, ale ode mnie dostał 7/10. Póki co chyba najlepsza tego typu produkcja fabularna Netflixa
--------------------------------
Dziś zabieram się za CURSED (Przeklętą), wczoraj była premiera
- marcin
Mlodziutki w stosunku do tego z czego go kojarze... Mlodosc to rzecz wzgledna
(William Blake)
(William Blake)
- mike
CURSED słabe to... porzucam po 3 odcinkach
Strasznie dziwny film obejrzałem wczoraj o facecie co żył w lesie córką i nie chcial wrócić do rzeczywistości do tego stopnia że jak jka znaleźli fajne miejsce do zycia to i tak spierdolił do lasu bo dał rady wsród ludzi.
- jazzik
Jest trochę takich filmów, ostatnio oglądałam "Captain fantastic" o rodzinie żyjącej dość alternatywnym stylem życia.
"Nie bój się doskonałości. – Nigdy jej nie osiągniesz." Salvador Dali
- Hebius
Oklepany motyw. Przecież już tarzan nie wytrzymał życia w cywilizacji i wrócił do małp i dżungli.
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
E tam Tarzan.
Ten film co oglądałem: https://www.netflix.com/pl/title/80240964
Myslę że Jazzik się spodoba.
Ten film co oglądałem: https://www.netflix.com/pl/title/80240964
Myslę że Jazzik się spodoba.
- Timothy1313
Jak tam drugi sezon The Umbrella Academy? Warto oglądać?
- Nathi
Nie pomogę, bo nie oglądam filmów o superbohaterach i uważam Marvela za nudę
Za to zacząłem oglądać duński serial polityczny Borgen. Chyba mój ulubiony gatunek seriali. Oglądałem już wszystko co było na netflix o tej tematyce. Od najbardziej znanego wiadomo jakiego, po hiszpańskie i francuskie seriale. Z czego jeden nawet z Depardieu, który grał mera Marsylii.
Nie wiem co lubię w tych filmach, bo jakoś polityką wybitnie się nie interesuję. Może powinienem się na książki political fiction przerzucić, skoro filmy bardzo lubię.
Za to zacząłem oglądać duński serial polityczny Borgen. Chyba mój ulubiony gatunek seriali. Oglądałem już wszystko co było na netflix o tej tematyce. Od najbardziej znanego wiadomo jakiego, po hiszpańskie i francuskie seriale. Z czego jeden nawet z Depardieu, który grał mera Marsylii.
Nie wiem co lubię w tych filmach, bo jakoś polityką wybitnie się nie interesuję. Może powinienem się na książki political fiction przerzucić, skoro filmy bardzo lubię.
- Hawken
Po prostu jara Cię skrycie władza. Uśpiony w Tobie dyktator i władca świata rezonuje.
- Nathi
Haha no to na pewno.
Od zawsze mam władczy charakter i wszystkie te psychologiczne testy mi wychodzą w ten deseń przywódca, lider itp.
Od zawsze mam władczy charakter i wszystkie te psychologiczne testy mi wychodzą w ten deseń przywódca, lider itp.
- marcin
Władczy charakter i zadeklarowany pasyw?
(William Blake)
(William Blake)
- Nathi
Nooo i równowaga zachowana
poza tym zawsze power bottom
poza tym zawsze power bottom
- Nanvi
Ktoś ogląda/ł Queen of The South lub Snowpiercer? Ten drugi serial już skończyłem, naprawdę fajna akcja i tematyka. Ten pierwszy akurat jestem na czwartym sezonie i jest naprawdę super.
Nie jestem też pewien czy mamy takie same seriale jakoż że mój Netflix jest NL. Bardzo mi przykro że nie mamy chociaż napisów po Polsku w możliwościach. Polski mi się traci jak nic.
Nie jestem też pewien czy mamy takie same seriale jakoż że mój Netflix jest NL. Bardzo mi przykro że nie mamy chociaż napisów po Polsku w możliwościach. Polski mi się traci jak nic.
- Hebius
Dlatego powinieneś jak najczęściej zaglądać na forum.
– Jakże mogę wymagać, żeby on, będąc o tyle wyższym ode mnie, znajdował jakąkolwiek w moim towarzystwie przyjemność? Nie byłażby to szalona z mej strony pretensja?
- Nanvi
To jeden z powodów dlaczego tu znowu dołączyłem. Mało już się komunikuje po polsku ale to ładny język więc lepiej go nie tracić.