Fantastyka, moja miłość
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
- Hebius
Re: Fantastyka, moja miłość
Cycatka to raczej nawiązanie do pierwszego numeru Fantastyki. Z nadzieją, że periodyk odniesie podobny sukces.

- marcin
Tytułem już bardziej nie mogli nawiązać, ten sam skrót, NF.
Jutro będzie nowy, długi dzień. Twój własny, od początku do końca. To przecież bardzo przyjemna myśl.
(Tove Jansson, "Tatuś Muminka i morze")
(Tove Jansson, "Tatuś Muminka i morze")
- Hebius
Nie czytałem wstępniaka - być może nastawili się właśnie na naszą fantastykę, rodzimą, polską.
A i jeszcze - cycatka swoją obecnością miała też pewnie bulwersować i wywoływać zamęt i ataki ze strony środowisk feministycznych, postępowych, co skutkowałoby dodatkową reklamą dla pisma.
A i jeszcze - cycatka swoją obecnością miała też pewnie bulwersować i wywoływać zamęt i ataki ze strony środowisk feministycznych, postępowych, co skutkowałoby dodatkową reklamą dla pisma.

- Czartogromski
- Kontakt:
Ale pani z biustem nieskromnie nieosłoniętem wyraźnie nie pokazuje tego biustu na wyłączność czasopisma*, jak widać na załączniku 
*Czyli nie jest to biust ekskluzywny

*Czyli nie jest to biust ekskluzywny
- Hebius
Wydawnictwo kupiło jedno zdjęcie i teraz eksploatuje je maksymalnie 
Swoją drogą:

Swoją drogą:
Może nasz Renly tam pracuje?Wydawnictwo Odesfa - Odmienne Stany Fantastyki na stronie Dla Autorów pisze:
Pamiętaj! Nasze pergaminy PŁONĄ Ogniem Wiekuistego Poczęcia - Świętym Płomieniem Alchemicznych Przemian. Dzięki czemu nie spłoną jednak nigdy, utrwalając się w Matrycy Wieczności. A my sami jesteśmy Wędrowcami, zanurzonymi bosymi stopy po kostki w Gwiezdnym Pyle Mlecznych Dróg. I każdy z nas jest Zaginionym Królem, próbującym odnaleźć drogę do Bram Zaginionego Królestwa.
Takie są bowiem wyzwania i powinności na Drodze Królów Na Wygnaniu.

- Czartogromski
- Kontakt: