Apple TV+

Książka, kino, teatr, muzyka, telewizja...
Regulamin forum
Info: tematy możliwe do przeglądania przez gości forum, dostępne indeksowanie dla bootów typu Google.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
gaynau

Apple TV+

Oferta dosyć uboga, ale jest kilka perełek.

Miesiąc za free. Dla nowych i starych kont.
Mojego abonamentu nie przedłużyłem. Skończył się kilka dni temu. Promocja działa.
https://www.rtvmaniak.pl/9627783/apple- ... -za-darmo/
Awatar użytkownika
radek

Re: Apple TV+

Ja tam nie znalazłem nic dla siebie. Zaraz właśnie anuluję subskrypcję, bo miałem darmowo na próbę od końca grudnia.

Z kolei Apple Music uwielbiam i zdecydowałem się przedłużyć..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do." - Steve Jobs
Awatar użytkownika
gaynau

a to nie jest w pakiecie..?

przedluz sobie jeszcze o miesiac- i wtedy analuj:D

jest kilka pozycji( ted lasso, severance, servant, defending jacob, the morning show, foundation, invasion, shining girls)

obawioam sie jednak, ze moglem wymienic wszystko, co sie tam znajduje D:D:D
Awatar użytkownika
radek

Już anulowałem. :P Jest coś takiego jak Apple One i tam jest wszystko. Cenowo jest to bardzo atrakcyjna oferta, jeśli ktoś oczywiście słucha muzyki, ogląda Apple TV, gra w gry, korzysta z aplikacji Fitness i potrzebuje 50 GB na chmurze.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do." - Steve Jobs
Awatar użytkownika
mike

Super jest The Reluctant Traveler z Eugene Levy'm. Dokument przyrodniczo-turystyczny w luźnym stylu z żartobliwym aktorem przemierzającym różne zakątki świata. Niedawno obejrzałem odcinek z Wenecją wiele ciekawych rzeczy i smaczków, które mi umknęły podczas mojej wizyty. Aż się chce pojechać na nowo Eugene Levy w The Late Show

The Morning Show spadło na psy po pierwszym sezonie.... Wielu zachwala Rozdzielenie, ale mi nie siadło i skończyłem na 1 odcinku zbyt wolne tempo jak dla mnie.
Awatar użytkownika
gaynau

Silos
Dzisiaj finał sezonu. Wciągnąłem 9 odcinków w dwa dni. Podoba mi się.

Klimat zbliżony do Snowpiercer.
Awatar użytkownika
mike

W końcu na apple pojawiło się coś branżowego https://www.youtube.com/watch?v=_HdOGSOu1kQ (polski tytuł Cel Numer Jeden)
Obrazek

Leo Woodall, star of The White Lotus’s most transgressive gay sex scene, is one smart cookie in new Apple TV+ thriller, Prime Target. The British actor will lead the new eight-part mini series in the role of Cambridge post grad and queer maths whiz, Edward Brook. He’s starring alongside non-binary Trinkets star Quintessa Swindell.

Created by Sherlock and Doctor Who writer Steve Thompson, Prime Target follows the “world’s greatest mind” – Edward – as he exacts a theory about prime numbers that could enable him access to every computer in the world. While the explosive trailer alone has been enough to get TV lovers interested, there’s a reason for LGBTQ+ folk to give it a watch, too: Ed is queer, and in a relationship with young man, Adam (played by Lost Boys & Fairies star, Fra Fee).
https://www.thepinknews.com/2025/01/20/ ... arget-gay/
Awatar użytkownika
bolevitch

jest sposób, żeby na urządzeniu z Androidem to obejrzeć? (bo skutecznie opieram się lobby Apple'owskiemu...)
Awatar użytkownika
mike

Tak na smartfonach / tabletach przez przeglądarkę, a jako apkę masz na Googlowym chromecast oraz dowolnych Android TV.

Tylko uważaj, lobby przygotowało cwaną zasadzkę, ponieważ rozkładówka odcinków tego serialu rozłożona jest aż do marca https://www.imdb.com/title/tt31186958/e ... t_eps_sn_1 tak więc lobby chce, byś opłacił nie jeden miesiąc, tylko dwa!

M.in z tego względu niezmiennie polecam darmowe źródła :P
Awatar użytkownika
xyz123

To ja poczekam do marca aż wszystkie odcinki będą już dostępne.
Awatar użytkownika
mike

Jestem po dwóch odcinkach fajny, choć jak należało podejrzewać z opisu oraz trailera, branżowy wątek stanowi tu jedynie dalsze tło do zasadniczych wydarzeń. Niemniej serial ciekawie się zapowiadający, wciąga, więc czekam na dalszy rozwój tej historii.

Obrazek
Awatar użytkownika
mike

Dawno się tak nie jarałem żadną pozycją niegejowską https://www.youtube.com/watch?v=rUSdnuOLebE premiera w walentynki.
Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ