Założyłem konto, wykupiłem promocyjną subskrypcję( jak mi się wydawało). Obciążyli mnie pełną kwotą... Może coś źle kliknąłem...
Do wyjaśnienia.
Z instalacją na tv też mam problem. Niestety, nie poszło tak łatwo jak hbo max( w niemieckim sklepie z aplikacjami nie są one dostępne, trzeba kombinować).
Nie wiem jeszcze, co warto obejrzeć- ale od tego jest właśnie ten temat
Nie znam.
Zastanawiam się tylko kto to ma wszystko oglądać. Człowiek by musiał nic nie robić tylko cały dzień tylko leżeć na kanapie i oglądać seriale.
Jutro będzie nowy, długi dzień. Twój własny, od początku do końca. To przecież bardzo przyjemna myśl.
(Tove Jansson, "Tatuś Muminka i morze")
marcin pisze: ↑14-02-2023 14:16:16
Nie znam.
Zastanawiam się tylko kto to ma wszystko oglądać. Człowiek by musiał nic nie robić tylko cały dzień tylko leżeć na kanapie i oglądać seriale.
Ja tak mam za każdym razem, jak przechodzę obok księgarni, czy biblioteki. "Kto to wszystko czyta - myślę sobie. - Człowiek by musiał nic nie robić, tylko cały dzień leżeć na kanapie i czytać".
Siedząc po niskich brzegach babilońskiej wody,
A na piękne syjońskie wspominając grody,
Co nam inszego czynić, jedno płakać smutnie,
Powieszawszy po wierzbach niepotrzebne lutnie?
Platforma na starcie zalicza wtopę maksymalną rozdzielczością FHD, gdzie na rynku amerykańskim klienci mają 4K z HDR i obsługą Dolby Atmos. Pewnie stąd niska cena u nas + dość ubogi content z brakiem nowości triple A.
Na SkyShowtime powinien być, albo będzie Wolf Pack, którego warto polecić dla artystycznej prezentacji branżowych momentów:
Początek tak plastikowy, że w pierwszej chwili myślałem, że to komputerowo wygenerowane. Ale "Teen Wolf" był niezły, więc może i to jest oglądalne.
Oglądam głównie dla Harlena i jego sercowo-erotycznych przygód :>
Wolf Pack S01E04 Całe 50min każdego odcinka mogłoby non-stop wyglądać w ten sposób Chociaż przyznam, że po kilku epizodach zasadniczą częścią fabuły zacząłem się również interesować.
Czwarty odcinek i już trzeci nowy lovelass. Pula się wyczerpała, czy w kolejnych będą następni? Któryś zostanie wybrankiem serca Harlena, a może zrobi się z tego harem wesołego wilczego stadka? Stay tuned!!!! :>
No widzisz po cóż był ci ten abonament? Strata kasy.
Odcinek 5 Wolf Packa przynosi pierwszą grupową gejointerakcję w postaci złośliwych uprzejmości z homoerotycznym podtekstem podejrzeń oraz zazdrości. Taka tam typowa sytuacyjka z branżowych domówek, klubów, imprez, jednak trudno to jeszcze określić szczególnie poważną ciotodramą :>
7 odcinek Wolf Packa nie przyniósł żadnych branżowych scen, natomiast w 6 doszło do namiętnego pocałunku w lesie przy okazji niebezpieczeństwa czyhającego w zaroślach - creepy włochatego zboka podglądacza.
Oczywiście. Bardzo lubię korzystać z nielegalnych źródeł kultury. Często mając do wybory - obejrzeć coś legalnie w tv, albo nielegalnie w necie wybieram net.
Wciąż próbujesz robić nagonkę, dezawuować piractwo nic ci z tego nie wyszło i nie wyjdzie poza frajerstwem płacenia za pogorszoną jakość i wielomiesięczne obsuwy premier dawno wyemitowanych produkcji na innych lokalnych rynkach w tym przypadku platformy SkyShowtime.
Większość jak nie wszyscy w takiej czy innej formie korzystają z "nielegalnych" dóbr kultury, najpewniej włącznie z podnoszącym larum gaynau....