Założyłem konto, wykupiłem promocyjną subskrypcję( jak mi się wydawało). Obciążyli mnie pełną kwotą... Może coś źle kliknąłem...
Do wyjaśnienia.
Z instalacją na tv też mam problem. Niestety, nie poszło tak łatwo jak hbo max( w niemieckim sklepie z aplikacjami nie są one dostępne, trzeba kombinować).
Nie wiem jeszcze, co warto obejrzeć- ale od tego jest właśnie ten temat
Nie znam.
Zastanawiam się tylko kto to ma wszystko oglądać. Człowiek by musiał nic nie robić tylko cały dzień tylko leżeć na kanapie i oglądać seriale.
Jutro będzie nowy, długi dzień. Twój własny, od początku do końca. To przecież bardzo przyjemna myśl.
(Tove Jansson, "Tatuś Muminka i morze")
marcin pisze: ↑14-02-2023 14:16:16
Nie znam.
Zastanawiam się tylko kto to ma wszystko oglądać. Człowiek by musiał nic nie robić tylko cały dzień tylko leżeć na kanapie i oglądać seriale.
Ja tak mam za każdym razem, jak przechodzę obok księgarni, czy biblioteki. "Kto to wszystko czyta - myślę sobie. - Człowiek by musiał nic nie robić, tylko cały dzień leżeć na kanapie i czytać".
Platforma na starcie zalicza wtopę maksymalną rozdzielczością FHD, gdzie na rynku amerykańskim klienci mają 4K z HDR i obsługą Dolby Atmos. Pewnie stąd niska cena u nas + dość ubogi content z brakiem nowości triple A.
Na SkyShowtime powinien być, albo będzie Wolf Pack, którego warto polecić dla artystycznej prezentacji branżowych momentów:
Oglądam głównie dla Harlena i jego sercowo-erotycznych przygód :>
Wolf Pack S01E04 Całe 50min każdego odcinka mogłoby non-stop wyglądać w ten sposób Chociaż przyznam, że po kilku epizodach zasadniczą częścią fabuły zacząłem się również interesować.
Czwarty odcinek i już trzeci nowy lovelass. Pula się wyczerpała, czy w kolejnych będą następni? Któryś zostanie wybrankiem serca Harlena, a może zrobi się z tego harem wesołego wilczego stadka? Stay tuned!!!! :>
No widzisz po cóż był ci ten abonament? Strata kasy.
Odcinek 5 Wolf Packa przynosi pierwszą grupową gejointerakcję w postaci złośliwych uprzejmości z homoerotycznym podtekstem podejrzeń oraz zazdrości. Taka tam typowa sytuacyjka z branżowych domówek, klubów, imprez, jednak trudno to jeszcze określić szczególnie poważną ciotodramą :>
7 odcinek Wolf Packa nie przyniósł żadnych branżowych scen, natomiast w 6 doszło do namiętnego pocałunku w lesie przy okazji niebezpieczeństwa czyhającego w zaroślach - creepy włochatego zboka podglądacza.
Oczywiście. Bardzo lubię korzystać z nielegalnych źródeł kultury. Często mając do wybory - obejrzeć coś legalnie w tv, albo nielegalnie w necie wybieram net.
Wciąż próbujesz robić nagonkę, dezawuować piractwo nic ci z tego nie wyszło i nie wyjdzie poza frajerstwem płacenia za pogorszoną jakość i wielomiesięczne obsuwy premier dawno wyemitowanych produkcji na innych lokalnych rynkach w tym przypadku platformy SkyShowtime.
Większość jak nie wszyscy w takiej czy innej formie korzystają z "nielegalnych" dóbr kultury, najpewniej włącznie z podnoszącym larum gaynau....