Ty chyba jesteś głupi, jeżeli bierzesz moje posty jako obronę Blanki
To żadna obrona, to tylko moje przemyślenia/ prognozy.
Jednocześnie wygrał Jann, on też dostał głosy od katoprawackich ciuli? XD
Trzymam kciuki, żeby szybciutko odpadła w dzisiejszym półfinalne, równocześnie z ogromnym nieskrywanym podekscytowaniem kibicuję mojemu pięknemu faworytowi - reprezentantowi CypruWydaje mi się, że ta piosenka i ta dziewczyna nie mają żadnych szans na Eurowizji. Ale może się mylę. Dla mnie to jest kompletna beznadzieja. Tam jest niestety szereg uchybień nie tylko technicznych, ale i artystycznych. To tak, jakby przyszła Ziuta z ulicy, a ja miałabym analizować jej wykonanie i warunki wokalne. Są, jakie są. Ale ja nie wiem, jaka była przyczyna, że właśnie ją wybrano.
kolezka z cypru, podobnie jak blanka i prawie kazdy wykonawca w drugim pofilnale korzystal z nagranych wczesniej'' truckow''Avril pisze: ↑13-05-2023 00:54:12 No chyba Wojtuś jesteś zdrowo stuknięty pisząc, że Andrew nie potrafi śpiewać- znam go odkąd wrzucił na YT- "Secret Love Song", co linkowałem na gejowie. Fakt, piosenkę ma słabą- nie ma szans na wygranie, a szkoda baaaaardzo. Blanka też potrafi śpiewać, tylko ma manierę w głosie. Edzia ją przygotowała do ESC. Jestem w szoku, że nikt nie zauważył jak TVP ZNISZCZYŁO dźwięk w preselekcjach. Wstydźcie się.
Spadek trwa. Polska modelka Blanka Stajkow zapewnia mdłą imprezową piosenkę, która prawdopodobnie będzie działać w piwnej mgle na lepkim, wschodnioeuropejskim parkiecie. Pozbawiona jest jakiegokolwiek innego podejścia do wartości lirycznej lub muzycznej. Ona też nie umie śpiewać. Innymi słowy, oskarżenia o korupcję pod adresem polskiego jury po krajowych preselekcjach są jak najbardziej zrozumiałe
Nawet nie ma porównania, gość ma większą skalę, potrafi bawić się wokalem śpiewając różne gatunki muzyczne, co udowodnił nie raz wklejanymi wcześniej utworami na żywo. Tymczasem Blanka to kolejna celebrytka-wannabe, która zamiast zgłosić się do następnej edycji Hotelu Paradise, czy innego Love Island wydumała sobie, że zostanie wokalistką, przy udziale pleców oraz niemałego kapitału publicznych pieniędzy.
To, że wpadła do finału wskutek wylewającego się na scenie seksizmu oraz w większości słabej w tym roku konkurencji nie znaczy, że należy jej teraz gorąco, a nawet jak twierdzą niektórzy "patriotycznie" kibicować puszczając w niepamięć jakimi metodami została reprezentantką Polski, fakt mizernego wokalu oraz tandetny występ z choreografią godną tancerki klubu go-go.
To zajeżdża rasizmem, z braku lepszego słowa. Zapewne będzie działać na parkiecie, ale tylko wschodnioeuropejskim, ponieważ wiadomo przecież, że ich parkiety mają, obiektywnie, dużo lepszy gust, niż my tutaj (ostatecznie, jesteśmy biedni i niewykształceni, a to nie sprzyja biegłości kulturalnej). Przy czym nasze parkiety są oczywiście lepkie, ponieważ jesteśmy brudasami. A tak w ogóle, to oczywistym jest, że Polacy nie mają pojęcia o czym mówią, kiedy wypowiadają się na temat swojej tożsamości jako środkowoeuropejskiej. Zapewne uważają, że jesteśmy byłą republiką radziecką.